Nie ma szansy. mąż po wczorajszym długonocnym spotkaniu z kolegami cierpi do teraz. Nie miałabym serca głowy mu zawracać a poza tym mam @-piszona a nie gustuje w sexie na apacza heheheh. A jaki on grzeczny dzisiaj i dużosłowny, i cały czas Kochanie, Kochanie............. jak mnie głowa boli
Anderka dobry koń i w błocie pójdzie Znaczy ma kaca giganta... znam dobry sposób by nie mieć kaca po piciu :) NIE PIC DZIEN WCZESNIEJ no ale mężczyźni są inni
no a ja piwko spijam, Już sama bo MAŁAŻA poszedł się położyć. A ja ostatnio wyczaiłam pychotka piwko, nie wszędzie do kupienia ale dla smakosza piwa miodzio. Mniam
Hmmmmmmm a moj eM ze swoim kuzynem, który przyjechał z Bialegostoku pojechali na zakupy do Leclerka. A ja zostałam z Matim w domu i oglądamy 'Alfa' :-)) Czy pamietacie te komedie? Za naszych czasow było BeveryHill90210, Cudowne Lata, Alf. :-) ___________ Anderka - jak dobrze, że juz jestes...
A propos... apacza... to ja czasem lubie sie pobawić w 'indian' z eMem ;-))) MAM NADZIEJE, że póki co czeka mnie dłuuuuuuuuuuga przerwa od sexu na apacza...
Flowka na wątku clo pisała o tym ze romansuje z jack daniells-em, ja z moją błyskotliwością nie załapałam o co jej chodzi i jaki serial ogląda.. a tu sie okazało ze ona drinkuje:))
Anderka - złóż w takim razie ode mnie małżowi wyrazy ogromnego współczucia (nie pomyl ze współżyciem) z powodu tego okropnego kaca... A moze powinien sie leczyć tym czym zachorował
pajeczarko pifffko zowie się Ciechan wyborne, nieutrwalone. Po prostu miód malina. Niedaleko mnie w Darłowie Ciechan niedługo zacznie budować kolejna swoją produkcję ciechana ale pod nazwa ,,Darłowiak". U nas można to piffffko kupić tylko w tesco i w Paweł&Gaweł ( czytaj piotr&paweł ;)). W leclerku nie wiem bo nie sprawdzała. U nas jest generalnie zabój o to pifffffko i ciągle na półce niema bo wykupują na potęgę.
Dziewczynki - potrzebuje Waszej pomocy w odrobieniu lekcji z j.polskiego... A wiec zadanie jest nastepujące: ZAPISZ LICZBĘ GŁOSEK I LITER W NASTEPUJĄCYCH WYRAZACH: - ogłoszenie - szczeniak - inżynier - właściciel - dzielnica _______ BEDE WAM BARDZO WDZIECZNA ZA POMOC... !!!
Alfa lubię ale mnie powala Allo, Allo. Sikam na nim non stop.... jednak wiem, ze nie każdy lubi ten serial. Nie ja momo, że czerwony uwielbia, i wciąż łąpię co czerwone ale apacza generalnie nie toleruję. ;). Przekazałam wyrazy współczucia mojej małżowinie ale nie wiem czy dotarły aleczyć się próbował tyle tylko, ze z odmiennym skutkiem. Dobrze mu tak heheheh
"i " ma funkcję zmiękczającą jeśli wystepuje po spółgłosce a przed samogłoską, wydaje mi się, że wtedy łącznie ze spółgłoską liczy się jako głoska, ale głowy nie dam sobie obciąć
Czyli jak pisałaś - po spółgłosce a przed samogłoską - zmiękcza, a jak pomiędzy spółgłoskami, to osobna głoska. Na czuja tak właśnie zrobiłam, ale na czuja, nie pamiętałam zasady.
Tak jak teraz masz, jest moim zdaniem dobrze, no - ja tak samo zrobiłam.