Wiem ze moge zrobic prywatnie, ale moja lekarka mowi ze nie ma takiej potrzeby, nie wiem komu wierzyc. Ona twierdzi ze wszystko jest ok i mam wyluzowac i nie myslec o zachodzeniu w ciaze nawet kazala mi przestac robic testy owulacyjne bo twierdzi ze one tylko mnie nakrecaja a ja i tak je robie . Bo nie potrafie tak wyluzowac.
No prosze... to juz wiem, dlaczego tyle to kosztuje i jak sie bierze. Jak to człowiek jeszcze moze sie tyle dowiedziec ;-)))) ___________ Tilly75 - lepiej sprawdz. Niestety wysokosci progesteronu nie da sie zbadac patrzac w oczy. Niestety tez regularne cykle nie swiadczą że masz dobry poziom progesteronu. Ja mam regularne cykle, a jednak okazało sie u mnie, ze w fazie lutealnej mam za niski progesteron. A wlasciwie prawie wogole go nie ma i musze sztucznie podwyższac wlasnie dupkiem. Jak zrobisz badanie bedziesz tez spokojniejsza. Co do testow owu mi tez kiedys lekarka poradzila, abym nie robila zadnych bo tylko sie niepotrzebnie stresuje ;-) Ale jak tu nie robic i nie myslec. Ja i tak jak nie zrobie to i tak mysle... ;-)
agenieshika - i to mi sie podoba. Super, że pecherzyki super same pekly :-) Z takim podejsciem MUSI SIE UDAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki!!!
Idzie, idzie Święty z długą siwą brodą, a dwaj aniołkowie za ręce go wiodą. Niosą w wielkich koszach: słodziutkie pierniki, ciastka i cukierki, lalki, żołnierzyki. Każdemu nad głową złota gwiazdka świeci, idą i szukają samych grzecznych ludzi i dzieci. Czy Ty jesteś grzeczna? Chyba tak, więc zostawiam Ci prezenty miłość, nadzieję, radość i wiarę. Ho, ho, ho, ho, ho… dobrze mi się do Ciebie szło:)
Dzień mikołajek, To nie dzień bajek, Tu wszystko stać prawdziwe się może, Więc jeśli wierzysz w Świętego Mikołaja Możesz być pewny – on Ci pomoże! Wspaniałych Mikołajek wszystkim małym i dużym czytelnikom strony :*