Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeDec 6th 2011
     permalink
    Ja mam też za wysokie libido jak dla mojego M :tooth:pyta mnie czasem_ Kasia ty nigdy nie mówisz NIE, czy bedzie taki dzień ze mi odmówisz NIE ? a ja na to odp NIE:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Aga :tooth::tooth:no u mojego też, zazdrośc to mojego M drugie imię :tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Wczoraj kupiłam sobie takie Sliczny strój :shamed::shamed:no i mojemu M odrazu podskoczył :swingin::swingin:zrobiłam mu taka miła niespodzianke na Mikołaja, a sobie chwile przyjemności :crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Witajcie laseczki... W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!!!!!!!:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Flowka witaj :)) slicznie ślicznie :))pozytywne myślenie to efekt końcowy na plus zielony :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    znam jedna :cry:moja siostra jest moim przeciwieństwem :devil::devil:ale daje rade :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    nie zdjęcia nie mam :tooth::tooth:a w internetowym nie kupłiam, kupiłam w sklepie z bielizną, mieli i takie wystrzałowe, wiec zaszalałam :swingin::swingin:dopiero jak założyłam to okazało się ze jest wielka dziura w kroku :crazy:ale mój M sie ucieszył :clap::clap:małą rzecz a cieszy :tooth::tooth:
    --
  1.  permalink
    Ja tez musze pomyslec o TAKIM prezencie na świeta dla mojego... ;-) Na podkreslenie że to prezent wyjątkowy zawiąże się czerwoną wstążką ;-)
    _______
    łóśćń - z tą niebieską tabletką to prawda. Miałam kiedys partnera, który to wziął i jedynie co to mógł mnie zadawalać do woli, ale jemu samemu ciezko było eksplodować ;-)
    _______
    agenieshika - mysle, że na tym NASZYM forum to ciężko bedzie znaleźć jakąs oziębłą kobietę. Zmarzniętą w zimę to tak, ale nie oziębłą ;-)
    _______
    Kasiu - moj eM tez czesto pyta się, czy bedzie kiedys taki dzien, że Jemu sie bedzie chcialo a mi nie. I moja odpowiedż jest taka jak Twoja: NIE. :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    ależ można się pośmiać czytając Was, a dziś rano miałyście rzeczywiście słowotok :wink: ubawiłam się po pach i uśmiałam do łeż:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Mało wchodze tu ostatkiem ale tyle mam pracy w pracy, ze potem wieczorem w domku nie mam siły nawet przy kompie posiedzieć. Musicie byc wyrozumiałe kobietki :). A wogóle wczoraj byłam u nowej Pani gin ale nic nowego sie nie dowiedziałam oprócz tego, ze jestem tak wyedukowana, ze nie za wiele może do tego dołożyć :crazy:. Powiedziała tez cos fajnego, ze mam jeszcze dużo czasu na dziecko . Moje 36 lat jest idealnym wiekiem w obecnym nowoczesnym świece , ze ponad połowa kobiet, które ona ma jest po 30 roku zycia z tego blisko 1/3 po 35 nie pomijając kobiet po 40. Taka znów podbudowana wróciłam od niej. Na razie póki co dałam sobie pół roku na próby a potem jak nie zaskoczy to pomyśle co dalej.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Anderka będziemy wrozumiałe:wink:
    Fajna lekarka:-) też uważam, że starania po 30stce to nic nadzwyczajnego, więc jeszcze mamy dużo czasu:thumbup:
    a co z Twoją prolaktyną?
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Nie jest wg niej załamująca. Jak do wiosny nie zaskoczę to mogę pokusić się o kolejna próbę przetrwania z bromkiem. Na tym etapie podobno nie ma takiej potrzeby.
    -- ,
  2.  permalink
    no a mój temperament od kilku miesięcy nie jest zbyt wysoki - to chyba ze zmęczenia..
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
  3.  permalink
    aa, zapomniałam o naszym powitaniu w tym cyklu zachodze w ciążę!
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorlapa
    • CommentTimeDec 6th 2011 zmieniony
     permalink
    Andreka to rzeczywiście pozytywne i budujące wieści!!! Powodzenia,a ja i tak myślę, że nie będzie potrzeby czekania do wiosny bo: W TYM CYKLU ZACHODZIMY W CIĄŻĘ!!!!!! :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Nie Kochana ja w tym cyklu nie staram się. Nie mogę. Nie chce rodzic jak jedyny brat będzie ślubował. Jestem grzeczna, męża nie kuszę, łapki trzymam na kołdrze ;). Ja za to krzyczę...
    W STYCZNIOWYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!!!!!!!!! Może będzie prezent na urodzinki hehehe.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    aaaa, w takim razie trzymam kciuki za styczeń:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    I ja trzymam za styczeń Anderko :thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    wszystkie te wasze kciukasy ściskam i nie puszczam.... do puki nie zaciążę. :wink: Jestem młoda, młodziutka i będę mieć dziecko w 2012 roku !!!!!!:cheer::swingin::thumbup:
    -- ,
  4.  permalink
    Anderka - no to chyba super wieści. A z tymi rekami na kołdrze też uważaj, bo może się okazać że Twoj eM bedzie leżał na (zamiast POD) kołdrze i ... na ten ślub brata pojedziecie już... WE TROJE ;-) Wtedy bedziemy do Was mówić "Ich Troje" ;-) hahaha A tak na poważnie to trzymam kciuki za styczen!!! :-)
    ________
    Moj ginek (którego uwielbiam) zawsze mówi: "Pani Moniczko co ja mogę Pani nowego powiedzieć, czego by Pani nie wiedziała. Moze pomyslałaby Pani o medycynie i pomagała innych" :-))) A śmialiśmy się do łez :bigsmile:
    -- ___
  5.  permalink
    A propos... chciałam ogłosić, że własnie wróciłam ze szkoły od mojego syna, który miał zawody sportowe. I na 7 drużyn Jego team zajął 3 miejsce i dostali brązowy medal. Aż mnie duma rozpiera... :boogie:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorasterix
     permalink
    Ja się przyłączę do Ciebie Anderko - jeśli można oczywiście - i oświadczam, że w styczniu zachodzę w ciążę!!! :clap:
    I nie ma bata :bigsmile:

Co do temperamentów my na szczęście z moim Małżonem mamy podobnie wysokie potrzeby. Ja może minimalnie większe - ale jak to mówią o kobietach po 30 - jest to całkowicie normalne, że takie z nas diablice :devil::devil::devil:

spidermanka - gratulacje! też bym była dumna z takiej pociechy :smile:
  6.  permalink
    No to widzę, że ładnie się zapowiada końcówka tego i początek nowego roku... :bigsmile: No Laski - już myślcie o założeniu nowego wątku dla nas wszystkich zaciążonych (oczywiście dopiero wtedy, jak ostatnia z nas poinformuje o 2 kreskach na tescie ciążowym) :bigsmile:
    -- ___
  7.  permalink
    Asterix - już zaciskam kciuki za TWOJ STYCZEN!!!!!!!!!!! Wtedy zachodzisz w ciążę!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    wczoraj śmiałyśmy się z ginką, ze powinnam na 2-3 miesiące zablokować dostęp do 28.pl by wyluzować , nie myśleć kiedy dni płodne, kiedy ma przyjść @ tylko na chybił trafił spontanicznie się miłować. Odpowiedziałam jej , ze 28 to jest jak nałóg bez którego nie mogę żyć i nie wyobrażam sobie bym mogła wytrzymać w takim postanowieniu .:rolling: Na razie odstawiłam termometr i postaram się zaznaczać tylko okres na wykresie a reszty nie kontroluję i nie zapisuję, nie wkładam paluchów, nie badam cycuchów, nie wypatruję płodnego śluzu ( choć ten się dzis pojawił :tooth::swingin:). Generalnie powiem brzydko jak mój kolega.... << mam wywalone>> :wink:
    a......

...... W STYCZNIU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ !!!!!!!!!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorasterix
     permalink
    agenieshika - też mam urodziny na początku stycznia a dokładnie 2-go
    :boogie: będzie impreza :) jak dobrze pójdzie to przywitamy Nowy Rok i będziemy świętować w większym towarzystwie :))
    Jak zajdę w następnym cyklu. jak nie to zachodzę w styczniu - tak czy inaczej pełna mobilizacja w działąniu od kolejnego cyklu :tooth::tooth:

To wskakuj na niego - niech leży i odpoczywa :))) od leżenia plecy go chyba bardziej nie rozbolą :devil:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Spidermanka Gratulacje dla syna i oczywiście dal mamusi :))
    Anderka uważaj na tą kołdrę bo może juz namiocik być a Ty nawet nie zauważysz :))
    Asteriax i Anderka tzrymam kciuki za styczeń.. styczeń jest WASZ !!!!
    aga wskakuj na niego i powiedz mu ze dziś na ARABA, on leży a Ty pracujesz:))
    --
  8.  permalink
    agenieshika - no to szybciutko zrób eMkowi super masażżżżżżżżżżżżżżżż i może coś tam kliknie... ;-))) Wkoncu nikt nie potrafi się nam oprzeć, nieprawdaż? :bigsmile:
    -- ___
  9.  permalink
    łóśćń - muszę zapamiętać tę pozycję... hahaha
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Aga bystra dziewczynka jesteś :thumbup::thumbup:tak trzymać załóż pończoszki i sliczną bielizne:) mówie Ci o bólu zapomni w sekundę hihi
    Spidermanka jest to ulubiona pozycja mojego M:jumping:
    --
  10.  permalink
    agenieshika - poza tym szczęście naszego bliskiego to jak nasze szczęście. :bigsmile: Tylko za długo nie trzymaj go pod wodą ;-))) hahaha
    -- ___
  11.  permalink
    łóśćń - jakoś mogę to sobie wyobrazić. ;-) Pewnie to ulubiona pozycja mężów każdej z nas :jumping:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    DZiewczyny mam pytanie wytłumaczcie mi jak można spalic rosół??? pojechałam do miasta, nie było mnie półtorej godz,jak wróciłam i wyszłąm z autato już na dworze czułam ten smród, on siedział w domu i nie czuł!!! nie wiem jakim cudem, w domu była taka dymówa ze siekiere byś powiesił, a on nie czuł, normalnie ręcę mi opadły... I wiecie co mi powiedzia.. MAMO MAM KATAR :swingin::swingin:ni9e miałąm siły krzyczec , tylko sie śmiałam :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Aguś pamietaj nie siadaj mu pupcia na głowę w wannie:) spidermanka dobrze radzi :boogie:znaczy ju z to testowała:thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    hahahaha nie ma to jak mąż, który wymyśla coraz to nowsze dolegliwości... Więc ja odwdzięczam Mu się cora zto nowymi sposobami terapii... ;-) tak jak wanna hahahaha
    ________
    Kasiu - jak widać Twoj eM ZDOLNY.. .DO WSZYSTKIEGO ! :crazy:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    Moj mąz natomiast dzisiaj... RObię zapiekanki z bagietki, przygotowałam je, położyłam na blaszce i wsunęłam do piekarnika. Po czym usiadłam przy stole i dalej pracowałam.
    Po czym zwracam sie do mojego eMa: "czy mógłby sprawdzić czy zapiekanki są już gotowe."
    Na co On zadaje mi pytanie: "a jak mam to sprawdzić?"
    Wiec na takie pytanie prosta odpowiedź: "wszystkim tylko nie własnym językiem" :bigsmile:
    -- ___
  12.  permalink
    Mi tez... czcionka cos nam pogłupiała...
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Hahahahah spidermanka leże na dywanie przez Ciebie !!!!:crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Rano było to samo, ale pisałam na niebiesko i z podkreśleniem :tooth::tooth:
    --
  13.  permalink
    Zawsze to jakas odmiana... ;-) To dla tych gorzej widzących, czyli dla mnie :smile:
    -- ___
  14.  permalink
    łóśćń - Ty sie lepiej podnieś z tego dywanu, bo wilka jeszcze zlapiesz :boogie:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    To mnie nie rozśmieszaj , bo ja mam dośc dziwna wyobraźnie:tooth::tooth:
    --
  15.  permalink
    To tak jak ja :crazy:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    NO właśnie, jak sobie pomyślałaś o tym samym co ja, każąc mu sprawdzić czy jest gorące:crazy::crazy:to jesteś Swintuch:fierce::fierce:
    --
  16.  permalink
    od razu Świntuch... czasem potrzebna jest terapia szokowa :cool:
    -- ___
  17.  permalink
    z drugiej strony nie sugerowałam aby T Ę swoją czescią to sprawdził bo nie chciałam też i sobie krzywdy robić :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Mi najbardziej sie podoba jak moi wołają -gdzie jesst moja koszulka, gdzie są gacie?? ja wtedy krzyczę- Skarbie z prostego krzyża nie zobaczysz, schyl sie troszkę i dojrzysz:devil::devil:i wiecie jakoś znajdują, ate rzeczy są zawsze wtym samym miejscu :swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    S[idermanka no to jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe :bigsmile::bigsmile:
    --
  18.  permalink
    Moi też mają WYBIÓRCZY wzrok... Widzą to co chcą. Chyba muszę przyjąć ich rozwiązanie bo bardzo jest praktyczne :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Pewnie że praktyczne, pod warunkiem ze ma kto wyreczyc w znalezieniu:tooth::tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.