Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAnderka
    • CommentTimeDec 6th 2011
     permalink
    Kasiu ja z tym sprawdzaniem czy gorące miałam takie same skojarzenia jak Ty. Ależ świntuchy z nas:crazy:
    -- ,
  1.  permalink
    Anderka bardzo mądrą masz panią dr. Kuracja "luzująca" z pewnością obniży Ci prolaktynę. Mój pan dr jak widzi wysoką prolaktynę zaraz szuka przyczyny. Gdzie ten stres? W domu, a może w pracy? A może same go wywołujemy badając się niepotrzebnie??? Zniknie przyczyna, prolaktyna sama spadnie :bigsmile: Wiem łatwiej powiedzieć niż zrobić. Sama kupiłam sobie właśnie ostatnio 1x testy owulacyjne :bigsmile: Postaram się wytrzymać i nie robić ich. Zobaczę czy się uda :crazy: No i oczywiście W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ, TAK JAK WY !!!! :cheer:
  2.  permalink
    wrozkafuksia - co do testów owulacyjnych to oprócz tego, że są czesto stresujące to nie zawsze pokazują faktyczną owulację. Mam w swoim gronie na 28dni dziewczynę, która testowała kilka dni przed owu + chodziła na monitoring. Testy cały czas pokazywały negatyw, a na usg wyglądało że owulacja lada chwila. Kiedy owulacja została potwierdzona to dzien później test owulacyjny pokazał 2 kreski... :-)
    -- ___
  3.  permalink
    hej Laseczki w tym cyklu zachodze w ciąże , a tak naprawde to dzis zachodze w ciążę...hheheheheheheheheh wszytskie tu jestesmy mega nakrecone , ale sie uda uda uda
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeDec 7th 2011
     permalink
    Gratuluje Agatko :))
    Mi ku**a tempka spada... jak kraść to miliony,jak piep***ć to księżniczki, jak spadać to z wysokiej temperatury :fierce::fierce:
    --
  4.  permalink
    a mi rosnie pieknie powoli o 0.02 kreseczki
  5.  permalink
    więc bzyku bzyku na kocyku
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    łóśćń wcale tak bardzo nie spadła, ona tylko się zawahała czy ma by dalej w górze czy nie.
    Więc teraz wszystkie musimy ją przekonać że jej miejsce jest tam wyżej niż niżej ! myślę że do jutra się poprawi :)
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    łóśćń, milkar ma rację.. a aby temp.przekonać co masz krzyczeć????

W TYM (K***wA) CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorfarfallina
     permalink
    lapka :bigsmile: hihi...az Cie tutaj w NL uslyszalam! :swingin:
  6.  permalink
    o, ja popieram lekka modyfikacje naszego zawołania:
    *"W TYM (K***wA) CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!"*
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
  7.  permalink
    słuchajcie mnie ...czyli teraz zaraz sie bedzie działo...czyli w tym cyklu zachodze w ciążę?????? bo rosnie temperaturka ? :)
  8.  permalink
    tak tak tak jestem za w tym (k..wa) cyklu zachodze w ciążę:devil::devil::devil::devil::devil::crazy::clap::cheer::jumping::peace::tooth:
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    farfallinko, ja krzyczałam w imieniu łóśćń, bo w swoim już zdarłam gardło:thumbup:
    a słychać było pewnie w całej Europie bo u nas taki wiatr silny wieje:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Jak Wy kzryczycie to i aj papę drzeć będę W TYM CYKLU (K.....WA) ZACHODZE W CIAZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i już mi lepiej :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    ooooooooooo i tak trzymać:wink::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    NO :)) i dziekuje :))) laseczki moje kochane :))) do testowania jescze 4 dni, wiec nie wolno sie martwic na zapas :beard::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    :clap::swingin:
    --
  9.  permalink
    Aga właśnie dlatego że jest tak buro zajdziesz w tym cyklu w ciążę :peace:
  10.  permalink
    Usłyszałam Was i szybko przybiegłam... :-))) Ale nie zostawię Was samych i dołączam... W TYM (K***wA) CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!
    -- ___
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    no i masz... kolejna markotna:wink: agenieshika nie ma się smutać, a przynajmniej nie na takim etapie!!!! Jesteś dopiero na początku fl, temp. się trzyma więc głowa do góry i...
    W TYM (K**WA) CYKLU ZACHODZISZ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    spidermanka brawo!!! dobrze, że się dołączyłaś bo ja już zdarłam gardło!!!
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    mówisz i masz.... agenieshhika, BABO BĘDZIE DOBRZE!!!!! ZACHODZISZ W CIĄŻĘ I NIE MA BATA!!!!!
    --
  11.  permalink
    :updown: Aga to nie kop w tyłek a fiku miku....wiem jak to jest...świry sa niepotzrebne, chociaz ja tez świruje, ale w tym miesiacu mam luzik bo w robocie coś sie niedobrego dzieje wiec nie czas na bejbika ....wiec teoretycznie odpuszczam....:rasta::boogie:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Aguś ja też dzis świruje:) witaj w klubie :))
    --
  12.  permalink
    łóśćń - spokojnie spokojnie jak na wojnie, przecież w tym (k88wa) cyklu zachodzisz w ciążę - to juz przesadzone :)
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Widzę, że coraz ostrzej :) Ja też W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!! ...a comi tam K**WA:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Flowka :) musi byc ostro bo wkrada sie zwątpienie :devil::devil:
    --
  13.  permalink
    Miałam wlasnie to napisać, że MUSI BYĆ K....A ostro, bo inaczej nie osigąniemy swojego celu :-))))
    -- ___
    • CommentAuthorŁezunia
    • CommentTimeDec 7th 2011 zmieniony
     permalink
    Widzę że tutaj ogólne poruszenie :D fajnie mi się Was czyta
    ostatnio macie fajne tematy - wróce jeszcze do temperamentu seksualnego - mój temperament to sinusoida :D i jakby nie narzeczony to bym nie była w ciaży to on w czasie gdy miałam owulację (przypominam że to okolice 70 dc) dwa razy sam zaczął się do mnie dobierać ja nie miałam ochoty ( do 50 dnia cyklu moja cierpliwość i siły opadły i miałam już dosyć takiego mechanicznego podejścia) ale powiedziałam "dobra zrób co masz do zrobienia" i zrobił :D:D:D
    Ps... Ja mam 26 lat ale naprawdę Wasze podejście jest wspaniałe i uwielbiam tu wchodzić
    --
  14.  permalink
    agenieshika - to normalne, że się świruje. My też świrujemy tylko jestesmy na innym etapie cyklu. My z łóśćń czujemy już oddech wredoty na plecach, ale NIE DAMY SIĘ TAK ŁATWO!!! :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dokładnie to mam w opisie !!!!!!!!!! W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻE!!!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    dziś mnie tempka troszkę wkur***a, ale zobaczymy jutro, pociesza mnie fakt,że nie mam rozciągliwego śluzu, bo na tym etapie to już sie pojawiał rozciągliwy śluz. to jedyna różnica jaką mam w stosunku do innych cykli, jakich kolwiek objawów,że mogę być w ciąży, to u mnie brak, ale nie załamuję się jeszcze, bo jeszcze 4 dni do testu:) i wszystko może się zdażyć jeszcze :thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    ja w ciążowym cyklu też nie miałam objawów, że mogę być w ciąży - dopiero później się pojawiły, jak już wiedziałam że to jednak ciąża :) więc spoko-loko... wszystko na dobrej drodze :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Anne dzieki :))
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Lezunia :) bo temperament kobiety jest nawiekszy po 30:) także wszystko przed Tobą :))))
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Kusi, ale tak sie boję minusa,ze za diabła nie zrobie :))poczekam do 14dfl bo tą fazę mam jak w zegarku, wiec test w niedzielę zrobie, a @ mam dostać w nocy z niedzieli na poniedziałek
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    no mam nadzieję u faceta chyba też temperament po 30-stce bo od mojego odpędzić się nie mogę - mój narzeczony ma 34 lata :D
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    A nie Faceci maja troszke inaczej, są tacy którzy mogą co dzień i tacy którzy raz w tygodniu :devil::devil:Ty trafiłaś na tego z potrzebami :thumbup::thumbup:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    hihihi no za dużo mleka pije... chyba mu nabiał ograniczę... mi też w ciąży chce mi się więcej ale bez przesady :D my staraliśmy się jeden cykl (chociaż byłam przygotowana na wiele cykli przy moim pcos i diagnozie lekarza że raczej nie zajdę w ciaże bo nie leczyłam się farmakologicznie) i narzeczony skwitował to że myślał że tak z trzy miesiące będziemy się przynajmniej starali bo to są bardzo przyjemne starania... faceci :/ takiemu nie dogodzisz :D
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Nie możliwy ten Twój facet :)) jak dla mnie to on jest POZYTYWNIE ZAKRĘCONY :thumbup::thumbup:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    no myślałam że tak po roku mu przejdzie a tu już 2 i pół roku i poprawy nie widać... ale może nie będę narzekać.... ja też go czasem pozaczepiam... ale dziecko to z jego inicjatywy więc na mnie niech nie zwala :D że takie krótkie starania
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    HA hahaha jak mu sie chciało to już ma, fakt nie Twoja wina hihihihi TY mu kazałaś tylko na sobie "polatać"bo pewnie i tak by nie odpuścił :swingin::swingin:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
    • CommentTimeDec 7th 2011 zmieniony
     permalink
    no powiedziałam "zrób co masz do zrobienia" => mam nadzieję że nie wykorzysta tego hihihihihi ja jestem szczęśliwa że tak szybko chociaż cykl długaśny mam ale co tam niech będzie :D
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    łóśćń masz rację nie testuj nic wcześniej!!!! poczekaj cierpliwie (choć k**wa) wiem jak to ciężko, ale bąź dzielna:hugging:
    ja chyba też powinna zmienić okrzyk na W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ, choć szczerze wolałabym pokrzyczeć W TYM CYKLU ZASZŁAM W CIĄŻĘ!!! ale nic to będę czekać (nie-) CIERPLIWIE:whorship:
    --
  15.  permalink
    ja wczoraj dzielna nie bylam testowalam i minus, wiec dzisiaj juz jestem twarda i testu nie robie :-)
    _________
    łezunia - podoba mi sie Twoje podejscie!!! "nie Twoja wina" haha
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Lapa ciężko jak diabli, apteki to tak omijam ze hohoho:))
    Spidermanka testujesz w sobote tak ?
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    spidermanka, no wiesz???? nie spodziewałam się tego po Tobie :shamed: Nie mam dostępu to Twojego wykresu ale wiem, że jesteś na podobnym etapie z łóśćń i wiesz dobrze, że jeszcze za wcześnie i pewnie tylko popsułaś sobie humor! aj ajaj...mam nadzieję, że ktoś dał ci po łapach za marnowanie testu!!!!:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Spidermanka jest o jeden dzień do przodu:)
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    aaa.. no to faktycznie....:devil:usprawiedliwia:devil: po łapkach, po łapkach:devil::devil::devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.