Anderka bardzo mądrą masz panią dr. Kuracja "luzująca" z pewnością obniży Ci prolaktynę. Mój pan dr jak widzi wysoką prolaktynę zaraz szuka przyczyny. Gdzie ten stres? W domu, a może w pracy? A może same go wywołujemy badając się niepotrzebnie??? Zniknie przyczyna, prolaktyna sama spadnie Wiem łatwiej powiedzieć niż zrobić. Sama kupiłam sobie właśnie ostatnio 1x testy owulacyjne Postaram się wytrzymać i nie robić ich. Zobaczę czy się uda No i oczywiście W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ, TAK JAK WY !!!!
wrozkafuksia - co do testów owulacyjnych to oprócz tego, że są czesto stresujące to nie zawsze pokazują faktyczną owulację. Mam w swoim gronie na 28dni dziewczynę, która testowała kilka dni przed owu + chodziła na monitoring. Testy cały czas pokazywały negatyw, a na usg wyglądało że owulacja lada chwila. Kiedy owulacja została potwierdzona to dzien później test owulacyjny pokazał 2 kreski... :-)
hej Laseczki w tym cyklu zachodze w ciąże , a tak naprawde to dzis zachodze w ciążę...hheheheheheheheheh wszytskie tu jestesmy mega nakrecone , ale sie uda uda uda
łóśćń wcale tak bardzo nie spadła, ona tylko się zawahała czy ma by dalej w górze czy nie. Więc teraz wszystkie musimy ją przekonać że jej miejsce jest tam wyżej niż niżej ! myślę że do jutra się poprawi :)
no i masz... kolejna markotna agenieshika nie ma się smutać, a przynajmniej nie na takim etapie!!!! Jesteś dopiero na początku fl, temp. się trzyma więc głowa do góry i... W TYM (K**WA) CYKLU ZACHODZISZ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!
Aga to nie kop w tyłek a fiku miku....wiem jak to jest...świry sa niepotzrebne, chociaz ja tez świruje, ale w tym miesiacu mam luzik bo w robocie coś sie niedobrego dzieje wiec nie czas na bejbika ....wiec teoretycznie odpuszczam....
Widzę że tutaj ogólne poruszenie :D fajnie mi się Was czyta ostatnio macie fajne tematy - wróce jeszcze do temperamentu seksualnego - mój temperament to sinusoida :D i jakby nie narzeczony to bym nie była w ciaży to on w czasie gdy miałam owulację (przypominam że to okolice 70 dc) dwa razy sam zaczął się do mnie dobierać ja nie miałam ochoty ( do 50 dnia cyklu moja cierpliwość i siły opadły i miałam już dosyć takiego mechanicznego podejścia) ale powiedziałam "dobra zrób co masz do zrobienia" i zrobił :D:D:D Ps... Ja mam 26 lat ale naprawdę Wasze podejście jest wspaniałe i uwielbiam tu wchodzić
agenieshika - to normalne, że się świruje. My też świrujemy tylko jestesmy na innym etapie cyklu. My z łóśćń czujemy już oddech wredoty na plecach, ale NIE DAMY SIĘ TAK ŁATWO!!! :-)
dziś mnie tempka troszkę wkur***a, ale zobaczymy jutro, pociesza mnie fakt,że nie mam rozciągliwego śluzu, bo na tym etapie to już sie pojawiał rozciągliwy śluz. to jedyna różnica jaką mam w stosunku do innych cykli, jakich kolwiek objawów,że mogę być w ciąży, to u mnie brak, ale nie załamuję się jeszcze, bo jeszcze 4 dni do testu:) i wszystko może się zdażyć jeszcze
ja w ciążowym cyklu też nie miałam objawów, że mogę być w ciąży - dopiero później się pojawiły, jak już wiedziałam że to jednak ciąża :) więc spoko-loko... wszystko na dobrej drodze :)
Kusi, ale tak sie boję minusa,ze za diabła nie zrobie :))poczekam do 14dfl bo tą fazę mam jak w zegarku, wiec test w niedzielę zrobie, a @ mam dostać w nocy z niedzieli na poniedziałek
hihihi no za dużo mleka pije... chyba mu nabiał ograniczę... mi też w ciąży chce mi się więcej ale bez przesady :D my staraliśmy się jeden cykl (chociaż byłam przygotowana na wiele cykli przy moim pcos i diagnozie lekarza że raczej nie zajdę w ciaże bo nie leczyłam się farmakologicznie) i narzeczony skwitował to że myślał że tak z trzy miesiące będziemy się przynajmniej starali bo to są bardzo przyjemne starania... faceci :/ takiemu nie dogodzisz :D
no myślałam że tak po roku mu przejdzie a tu już 2 i pół roku i poprawy nie widać... ale może nie będę narzekać.... ja też go czasem pozaczepiam... ale dziecko to z jego inicjatywy więc na mnie niech nie zwala :D że takie krótkie starania
no powiedziałam "zrób co masz do zrobienia" => mam nadzieję że nie wykorzysta tego hihihihihi ja jestem szczęśliwa że tak szybko chociaż cykl długaśny mam ale co tam niech będzie :D
łóśćń masz rację nie testuj nic wcześniej!!!! poczekaj cierpliwie (choć k**wa) wiem jak to ciężko, ale bąź dzielna ja chyba też powinna zmienić okrzyk na W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ, choć szczerze wolałabym pokrzyczeć W TYM CYKLU ZASZŁAM W CIĄŻĘ!!! ale nic to będę czekać (nie-) CIERPLIWIE
ja wczoraj dzielna nie bylam testowalam i minus, wiec dzisiaj juz jestem twarda i testu nie robie :-) _________ łezunia - podoba mi sie Twoje podejscie!!! "nie Twoja wina" haha
spidermanka, no wiesz???? nie spodziewałam się tego po Tobie Nie mam dostępu to Twojego wykresu ale wiem, że jesteś na podobnym etapie z łóśćń i wiesz dobrze, że jeszcze za wcześnie i pewnie tylko popsułaś sobie humor! aj ajaj...mam nadzieję, że ktoś dał ci po łapach za marnowanie testu!!!!