Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    *lapa* a gdzie zawołanie nasze?
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorlapa
    • CommentTimeDec 7th 2011
     permalink
    kochana, ja się dziś nadarła już i za siebie i za łóśćń, że gardło zdarłam do białości, ale co tam...mogę jeszcze krzyknąć: W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ!!!!
    --
  2.  permalink
    mojego eMa tez wywiało :) ma męskie spotkanko, a ja tu sama siedzę w domku:cry: i tęsknię :)
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    mój też na męskim wieczorku:smoking: ale mnie aż tak bardzo nie tęskno, w końcu mam wieczór dla siebie:updown:
    --
  3.  permalink
    ja juz miałam, a teraz mi pusto trochę, ale co tam, się rzucimy się na siebie może na przywitanie :cool:
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    A ja z M siedzimy sobie przy kominku, oglądamy Tv i bajdurzymy o pierdołach. :bigsmile:
    -- ,
  4.  permalink
    Mamrotka - SUPER WYNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE RAZ JESZCZE!!!!!
      CommentAuthorlapa
     permalink
    wiemy, wiemy... AMAZING zwłaszcza po 30stce:updown:
    --
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    też sobie krzyknę że w tym cyklu zaciążę! Odebrałam wyniki 4 hormonów, wydają się być bardzo wporzo :)
    a teraz robię rundkę po wykresach, co u kogo się pozmieniało.
    Mamrotka- jak zostało kilka fluidków to też chętnie coś łyknę i kolejny raz gratuluję.
  5.  permalink
    Mamrotka gratulacje!! Od razu powiało optymizmem. Jak mi jeszcze która będzie smutna i "świrowata" to dam jej zaraz kopa w dupsko :crazy: I najważniejsze - mantra MUSI być w czasie teraźniejszym inaczej nie działa!!!
    Więc :cheer: W TYM (K**WA) CYKLU JESEŚMY W CIĄŻY!!!!!!!!!!!! :clap:
  6.  permalink
    W TYM (K**WA) CYKLU JESTEŚMY W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeDec 8th 2011
     permalink
    Cześć dziewczyny ale wczoraj napłodziłyście :bigsmile::bigsmile:
    I zaczynamy od mantry W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻE !!!!!!!!!!!:)))))))))) nie ma innej opcji :)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    W TYM CYKLU ZACHODZE W CIAZE!!! Dzien dobry Laseczki:)
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Cisza tu jeszcze:) widziałam Anderke ale jeszcze nie dotarła :))
    Wy sie rozkręcacie wieczorkiem, a ja wieczorem nie mam dostepu do komputera, bo syn go oblega :))
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Tutaj nie ale Tobie naskrobałam :)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Wiem już widziałam :)
    --
    • CommentAuthor1981olga
     permalink
    cześć
    jestem tu nowa mam na imię olga 30lat,
    śledzę wasze wypowiedzi od dłuższego czasu i wielokrotnie mi pomogły,
    z M staramy się o dzidziusia od jakiś 2 lat i wygląda na to że wreszcie się udało
    06.12 dwie piękne kreseczki na teście oraz wynik potwierdzający hcg 863 wczoraj byłam u lekarza który powiedział ze mam powtórzyć badanie i jeżeli jest wszystko ok to po 2 dniach wynik hcg powinien się podwoić i w związku z tym mam pytanie kiedy powinnam zrobić to badanie dzisiaj czy jutro
    dziękuje za odp.
  7.  permalink
    witam witam w tym cyklu zajde w ciążę, jeśli juz nie zaszłam hahahaha to dokładam od siebie. A tak szczerze dopiero zaczynam monitoring...czytam i czytam i juz głupieje z tymi odczytami temperatur itd....ehhhhhhhhhh dzis mam doła
  8.  permalink
    Gratuluje Olga....pozarażaj teraz nas wszytskie
    • CommentAuthor1981olga
     permalink
    mam nadzieje że więcej nas po 30-tce będzie miało wspaniałe święta na +++++++++
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Gratuluję OLga no jeśli robiłaś hcg 06.12 to następne 08.12 więc dzis :))
    Agatko głowa do góry, :)
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Olga zarażaj nas teraz bardzo bardzo mocno, wszystkie poklej i każdą z osobna :))
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Gratuluję Olga. Wspaniały prezent bożonarodzeniowy dla Was. Zarażaj, zarażaj nas tutaj. Co do bety. Zrób jutro.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Wczoraj to maiłam takie etapy
    rano:devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    popołudniu :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    wieczorem:fierce::fierce::fierce::fierce::fierce: normalnie tak zmienne nastroje ze szok
    --
    • CommentAuthor1981olga
     permalink
    dzięki
    wysyłam fluidki :rainbow:
    • CommentAuthor1981olga
     permalink
    dziewczyna jeżeli tak mogę się zwracać
    nie traćcie nadziei mój cykl udany był zupełnie odpuszczony gdyż po usg w 12dc lekarz stwierdził że jest pęknięty pęcherzyk ale to prawdopodobnie pozostałość po poprzedniej owulacji i więcej pęcherzyków już nie ma czyli cykl prawdopodobnie bezowolacyjny a jednak natura (opatrzność) ma inne plany i sprawiła piękny prezent na mikołaja a dodatkowo jak wszystko będzie ok to dzidzia urodzi się w moje urodziny wiec chyba dla każdej z nas jest już wszystko z góry zaplanowane
  9.  permalink
    dziekuję łóśćń...oj wczoraj byłam w anielskim humorze a dzis masakra. Ale w tym cyklu (k**wa) zajdę w ciążę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    No to masz szczęście Olga prezent na Mikołaja dla M i dla siebie, i przepiekny prezent na imieniny o innym nie mozna marzyc :)))
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Agatko a który to dc u Ciebie lub dfl ?
    --
  10.  permalink
    tez tak czasem myslę ze z góry wszytsko jest zaplanowane...bo z moim ex M nie miałam dzieci i nie mogłam zajsc i co sie poźniej okazało bardzo dobrze wyszło.....chociaz moje wyniki były super, jego średnio ...teraz i mam inne zycie wiecej spokoju wiec.....
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Agatko ja mam nastrój wypisz wymalkuj jak Spidermanka :) Aż sie boje jaki ma dzis Monia, bo normalnie jestem jej kopia w nastrojach.. Mamy z Spidermanką dzień róznicy między sobą:))
    --
  11.  permalink
    łóśćń u mnio 10 dc, temp na razie bez zbytnich skoków, ale mam skok w nastruju dzisiaj, moje piersi po nocy jak balony, ból w podbrzuszu...uffffff i taki nerw ze hohohoh
  12.  permalink
    dlatego własnie zaczełam logowac sie na 28 dni i zaczełam monitoring temperatur...bo juz mnie tak ściska..zdrowa baba a nie może zajsc w ciązę
  13.  permalink
    http://ctlife.com.pl/Artykuly/Plodnosc%20Sila%20Natury%20w%20Czlowieku/2005.08.29%20Plodnosc-sila%20natury%20w%20czlowieku.htm
    znalazłam taką stronkę? warto poczytać...chyba...alez mam dzis metlik w głowie:confused::cry:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Agatko Ty nie masz tu wykresu?
    --
  14.  permalink
    mam, ale ja tu od kilku dni....i tak powoli poznaje wszytsko, co i jak pisac itd
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    zrób ten wykres widoczny dla nas
    --
  15.  permalink
    :bigsmile:
  16.  permalink
    juz własnie sie zorientowałam , że jest niewidoczny....prosze bardzo :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Już tam byłam :))
    --
  17.  permalink
    u mnie to nic jeszcze nie mozna wywnioskowac ot co
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Tak jeszcze za wcześnie na wnioski :) Teraz serduszkuj codziennie lub co drugi dzień, rób testy owulacyjne i czekać będziemy :)
    --
  18.  permalink
    Wzywana do odpowiedzi też się zgłaszam... :-) Dzisiaj od samego rana potwornie boli mnie dół brzucha, mocno kłują oba jajniki... nie mogłam się podnieść. Tak więc Kasienko już wiesz, co Cie jutro czeka.. hahahaha
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bym zapomniała W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ !!!

1981olga - OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Zarażaj nas tu wszystkie ile się tylko da. Tak jak piszą dziewczyny - najlepiej jak zrobisz 2 betkę dzisiaj. No i uważaj na siebie ! :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dziewczyny u mnie na blogu zdjęcia karteczki jaką dostałam od Spidermanki zapraszam każdego kto chce zobaczyć jakie cuda ona potrafi robić :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Abortaw podaj bloga, byłam tam juz kilka razy ,ale ja jestem laik komputerowy i nie wszystko kumam z tym blogiem :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    http://misioka.blogspot.com/

Jak masz jakieś pytania to pisz na pewno odpowiem :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Abortaw no przepiekna ta kartka :))
    Wielki podziw mam dla Spidermanki pracy :)))
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Spidermanka wykonała wspaniałą pracę teraz kartka stoi na honorowym miejscu i czeka na współtowarzyszki :)
    •  
      CommentAuthorkaska_2
    • CommentTimeDec 8th 2011 zmieniony
     permalink
    W TYM CYKLU JESTEŚMY W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!
    Olga gratulacje!!!!! I dziewczyno zarażaj,oj zarażaj :-)
    •  
      CommentAuthorkaska_2
     permalink
    Dołączam się do Wasz postulatów i też krzyczę tę mantrę głośno.Jak dobrze Was mam dziewczyny ;-)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.