kochana, ja się dziś nadarła już i za siebie i za łóśćń, że gardło zdarłam do białości, ale co tam...mogę jeszcze krzyknąć: W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ!!!!
Mamrotka - SUPER WYNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE RAZ JESZCZE!!!!! ___________ A ja oglądam TAP MODL ;-) dla niewtajemniczonych "Top Model" ;-) po prostu jestescie AMAZING !!! ;-)
też sobie krzyknę że w tym cyklu zaciążę! Odebrałam wyniki 4 hormonów, wydają się być bardzo wporzo :) a teraz robię rundkę po wykresach, co u kogo się pozmieniało. Mamrotka- jak zostało kilka fluidków to też chętnie coś łyknę i kolejny raz gratuluję.
Mamrotka gratulacje!! Od razu powiało optymizmem. Jak mi jeszcze która będzie smutna i "świrowata" to dam jej zaraz kopa w dupsko I najważniejsze - mantra MUSI być w czasie teraźniejszym inaczej nie działa!!! Więc W TYM (K**WA) CYKLU JESEŚMY W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!
Cisza tu jeszcze:) widziałam Anderke ale jeszcze nie dotarła :)) Wy sie rozkręcacie wieczorkiem, a ja wieczorem nie mam dostepu do komputera, bo syn go oblega :))
cześć jestem tu nowa mam na imię olga 30lat, śledzę wasze wypowiedzi od dłuższego czasu i wielokrotnie mi pomogły, z M staramy się o dzidziusia od jakiś 2 lat i wygląda na to że wreszcie się udało 06.12 dwie piękne kreseczki na teście oraz wynik potwierdzający hcg 863 wczoraj byłam u lekarza który powiedział ze mam powtórzyć badanie i jeżeli jest wszystko ok to po 2 dniach wynik hcg powinien się podwoić i w związku z tym mam pytanie kiedy powinnam zrobić to badanie dzisiaj czy jutro dziękuje za odp.
witam witam w tym cyklu zajde w ciążę, jeśli juz nie zaszłam hahahaha to dokładam od siebie. A tak szczerze dopiero zaczynam monitoring...czytam i czytam i juz głupieje z tymi odczytami temperatur itd....ehhhhhhhhhh dzis mam doła
dziewczyna jeżeli tak mogę się zwracać nie traćcie nadziei mój cykl udany był zupełnie odpuszczony gdyż po usg w 12dc lekarz stwierdził że jest pęknięty pęcherzyk ale to prawdopodobnie pozostałość po poprzedniej owulacji i więcej pęcherzyków już nie ma czyli cykl prawdopodobnie bezowolacyjny a jednak natura (opatrzność) ma inne plany i sprawiła piękny prezent na mikołaja a dodatkowo jak wszystko będzie ok to dzidzia urodzi się w moje urodziny wiec chyba dla każdej z nas jest już wszystko z góry zaplanowane
tez tak czasem myslę ze z góry wszytsko jest zaplanowane...bo z moim ex M nie miałam dzieci i nie mogłam zajsc i co sie poźniej okazało bardzo dobrze wyszło.....chociaz moje wyniki były super, jego średnio ...teraz i mam inne zycie wiecej spokoju wiec.....
Agatko ja mam nastrój wypisz wymalkuj jak Spidermanka :) Aż sie boje jaki ma dzis Monia, bo normalnie jestem jej kopia w nastrojach.. Mamy z Spidermanką dzień róznicy między sobą:))
łóśćń u mnio 10 dc, temp na razie bez zbytnich skoków, ale mam skok w nastruju dzisiaj, moje piersi po nocy jak balony, ból w podbrzuszu...uffffff i taki nerw ze hohohoh
http://ctlife.com.pl/Artykuly/Plodnosc%20Sila%20Natury%20w%20Czlowieku/2005.08.29%20Plodnosc-sila%20natury%20w%20czlowieku.htm znalazłam taką stronkę? warto poczytać...chyba...alez mam dzis metlik w głowie
Wzywana do odpowiedzi też się zgłaszam... :-) Dzisiaj od samego rana potwornie boli mnie dół brzucha, mocno kłują oba jajniki... nie mogłam się podnieść. Tak więc Kasienko już wiesz, co Cie jutro czeka.. hahahaha Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bym zapomniała W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ !!!
1981olga - OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Zarażaj nas tu wszystkie ile się tylko da. Tak jak piszą dziewczyny - najlepiej jak zrobisz 2 betkę dzisiaj. No i uważaj na siebie !