Tez nie mam zadnych objawow, troche pobolewa mnie brzuch u dolu i plecy, piersi sa bolace ale miekkie. Sama nie wiem co jest ale w tamtym miesiacu w tym dniu mialam juz @, takze jestem dobrej mysli.
Kochane "testowaczki" głowa do góry, uśmiech na buzię eM ka za schabik i lećcie się gdzieś zabawić przecież W TYM CYKLU JESTEŚMY W CIĄŻY!!!!!!!!!!!! to pewnik
Mam pytanie. Jak nic jeszcze nie płaciłam bo jestem od niedawna to mogę jakoś zobaczyć Wasze wykresy? Tam gdzie wykresy jest ich tak dużo, że nie mogę znaleźć, a nie mam wyszukiwania po loginie...
Ależ fajnie, że są nowe zaciążone Gratuluję dziewczyny!!!! I ja też chcę w tym cyklu zajść w ciążę!!! choć dziś tak mocno krzyczeć nie będę bo, irlandzka służba zdrowia wyssała ze mnie wszelkie pokłady energii i optymizmu i po prostu nie mam siły
Ciesze się, że tu jestem... Siedzę sama we Francji.. od miesiąca.. sama z własnymi myślami.. o tym czy uda się czy nie.. Mój syn po prostu się zjawił.. niespodziewanie więc nie wiedziałam co to znaczy starać się. Ale teraz jestem 15 lat starsza.. i czuję ten strach.. ale mam tez nadzieję. :) Na bieżąco dam znać..co tam słychać.. może nawet w sobote zrobię test? Ale tak jakoś..nie wiem na dniach ma być @.... więc może poczekam.. Pozdrawiam cieplutko. Ps. Niesamowite jest to, jak chęć bycia w ciąży zdominowała moje myśli..
Shese - bedziemy zaciskać mocno za Ciebie kciuki za sobotę. MUSI SIE UDAĆ! :-) A z tymi zdominowanymi myslami o ciąży, to chyba każda z nas to ma wiec... jestes w domu :-))) ________ Ja na dzisiaj się żegnam, bo robię pizze i zaraz z moimi chlopakami idziemy grać w PlayStation3 move. DOBREJ NOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej, hej dziewczynki. Ja też się melduję z rana, choć do mnie to niepodobne o tak wczesnej porze ;-) Musze jednak usiąść z Matim i zrobić collage w postaci misia i wymyslonego dla niego stroju na szkolny konkurs plastyczny. Zabieramy sie do roboty, bo mamy tylko 1 godzinę i 10 minut. O 9-ej moj synek musi iśc na przystanek i zdążyć autobusem do szkoły. Dzisiaj już 3 raz bedzie sam jechał do szkoły ;-) Buziaki i do ... później :-) W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ!!! :-)
Hej laseczki i ja sie melduje :)) W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻE !!!:) Monis zuch chłopak z Matiego :) a już widzę jak mamusie duma rozpiera, że Mati taki samodzielny :))
W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!! :) Mam bardzo miły poranek, piję sobie kawkę, w oknie zawiesiłam lampki świąteczne, które ostatnio kupiłam i korci mnie, żeby przynieść z piwnicy ozdoby i wprowadzić nastrój w całym domu! Jedynie pracować mi się nie chce!
Flowka - nawet nie wiesz, JAK MI SIE NIE CHCE PRACOWAC. A u nas za oknem wlasnie zaczął padać śnieg. Wiec tym bardziej wprowadziłabym atmosfere świateczną. Cholera, że nie płacą nam za to, jak wspaniale zarządzamy dekorowaniem swojego mieszkania hahahahaha
Kasienko - no, jestem dumną mamą! :-)) Udało się zrobić misia ze skrawków materiału oraz przyklejone włóczki i guzików. Z tego pedu zapomniałam zrobić TEMU MISIU zdjecie ;-)