Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorasterix
    • CommentTimeDec 9th 2011
     permalink
    A ja niestety jutro do pracy :cry: ten weekend okrojony, przyszły jeszcze bardziej... za to mam nadzieję poszaleć i wziąć wolne od 22/12 :bigsmile: będę buszować po sklepach w poszukiwaniu prezentów :crazy: uwielbiam prezenty
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Widzisz coś za coś. Ja mam wolne wekeendy ale za to mam problem z urlopami, chorobą a o wolnej przerwie świątecznej mogę tylko pomarzyć. Można tylko polemizować nad tym co lepsze :).
    -- ,
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    asterix: uwielbiam prezenty

Ja też i Boże Narodzenie!
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Muszę się pochwalić, pisałam już to na wątku CLO, ale nie wszystkie tam zaglądacie:) mój M. jest NIESAMOWITY! Zrobił taką kolację, że pachnie na korytarzu, a stół wygląda tak, że aż się wzruszyłam! chciałam Wam zrobić zdjęcie, ale pomyślałby, że mi już całkiem z "Narnią" (czyt. forum) odwaliło:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    Flowka no coś ty, mogłabym pokazać P i powiedzieć. "Popatrz kochanie to jest to czego kobiety potrzebują, liczą sie także elementy ozdobne!"
    ja i tak narzekać na gotowanie w męskim wykonaniu nie mogę, tylko już te wszystkie potrawy mi się troszkę przejadły, a po wszystkim masa sprzątania dla mnie.
    cierpię na niedostatek romantyzmu ostatnio, wcześniej zdarzały się niespodzianki to były miłe czasy :)
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    No, no, Flowka, mężuś pierwsza klasa. A jest jakaś okazja?:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    milkar: tylko już te wszystkie potrawy mi się troszkę przejadły, a po wszystkim masa sprzątania dla mnie

To ja mam full serwis! Właściwie nigdy się nie powtarzają i mój Marcin sam sprząta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siedzę i piję winko:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    kama77: A jest jakaś okazja?

Dzień jak każdy inny :) i to jest w tym wszystkim najpiekniejsze:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    :cheer: popieram:clap:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeDec 10th 2011
     permalink
    Flowka tylko Ci M pozazdrościć :))))
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Jest AMAZING:wink: A ja go tyle lat nie chciałam, ale byłam głupia!
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    zapomniałam.... W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ja w nastepnym zachodze w tym nie zaszłam... Dół był w czwartek dziś przyjełam ten minus ze spokojem :)
    --
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    No to ja otrzymawszy zielone światło po poronieniu, dołączam i też krzyczę pod kołdrą "w tym cyklu zachodzę w ciążę";)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    łóśćń, jak @ jeszcze nie ma, to nadzieja jest! a jak @ przyjdzie to wieksza motywacja też!
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Witam Kochane:-) jak tam nastroje w weekendowy poranek?
    łóśćń bardzo mi przykro:sad: ale tak jak ci napisałam 2012 będzie nasz!!!!
    A ja tymczasem pozdrawiam Wszystkie Staraczyki i uciekam na zakupyi pewnie cały dzień mnie tu nie będzie!!!

ale na odchodne krzyczę: W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ!!!!

aaaa jeszcze powiem Wam, że wczoraj rozmawialiśmy z mężem na temat starań, tego że nie zachodzę i problemów ze służbą zdrowia etc.. i mój mąż podsumował to nucą melodię z "Mission Impossible" :rolling: ooo taki dowcipniś :fierce:
    --
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    lapa, u mnie nastrój pozytywny. W końcu weekend, dzisiejszy dzień spędzam pracowicie.Sprzątania ciąg dalszy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorEfiaa
     permalink
    Gratulacje dla ciężarówek!! Zarażajcie nas :bigsmile:
  1.  permalink
    witam się :)
    dzis pierwszy dzień od dłuższego czasu, w którym się wyspałam:cool:, więc dobry humor mam i więcej nadziei, więc:
    W TYM CYKLU ZACHODZE W CIĄŻĘ!
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
  2.  permalink
    śniadanko do łóżka, kawka z ciachem do łóżka i można zacząć dzień, czyż nie, kochane?
    A co, tez się mężem pochwalę - kochany facet czasem robi mi takie niespodzianki sniadaniowe. Wtedy czuję, że z dzieckiem czy bez dziecka - będziemy razem szczęsliwi..
  3.  permalink
    nikogo nie ma, spadam więc dalej się byczyc w moim "pidżama day" :crazy:
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    No ładnie, pidżama party w najlepsze...
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Dobry :)
    Sobotnia porcja dokarmiaczy ;) dla wszystkich potrzebujących:

~~~*****~~~~****~~~*****~~~~****

BRAC, CZĘSTOWAC SIĘ I ZACIĄŻĄĆ!!!!!!!!!!!! :)
    --
  4.  permalink
    najedzona sexem z eMkiem biorę się za fluidki, mniam :cool:
  5.  permalink
    *kama77* pidżama day to raczej w moim i eMka wydaniu chodzenie, tudzież wleczenie sie po domku w piżamach, powolne śniadanko, powolny seksik, powolny obiadek, komputerek, powtórka z sexu i inne przyjemności :shamed: Party to to nie jest, ale jak odpręża :tongue: polecam każdemu :cool:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Mi też się nie udało... i co z tego, że przytuuuulam się niemal codziennie? Ano.... nic.. jak widać :(
    Dziś pierwszy dzień następnego cyklu... Ostatni miał 22 dni.. normalnie szaleję...
    Mało tego.. mojego superanckiego partnera nie będzie przez następny tydzień.. więc.. też nic z tego nie wyjdzie :( Bo ja to .. chciałabym "z tego" dziewczynkę mieć... ehhh :(

Ps. Poradźcie.. chcę zakupić mikroskop owulacyjny.. może używacie i tym samym możecie polecić? :) Może to pomoże mi w rozeznaniach.. jakoś.. niczego nie umiem poobliczać tak jakoś, żeby to sens miało..
    Pomimo tego życzę Wam dziewczynki.. miłego weekendu.. :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Zapewne wszystko kupisz na alegro, a ten mikroskop to co on pokazuję ???
    --
    •  
      CommentAuthorwrozkafuksia
    • CommentTimeDec 10th 2011 zmieniony
     permalink
    Cześć Dziewczynki
    Ja odpoczywam po wczorajszych rozmowo-nerwach z exmałż w sprawie podziału majątku.. A taką byłam optymistką... A on im więcej byłam ugodowa tym więcej chciał... No to mu wczoraj pokazałam rogi ... Będzie wojna!!!
    A tak w ogóle to to mało ważne w porównaniu z naszym zawołaniem W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ !!! :crazy:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Łośćń jt. mikroskop przez który obserwujesz "wygląd śliny" w powiększeniu-dzięki temu jesteś w stanie dowiedzieć się kiedy masz owulację. I jest ich kilka na rynku. Zastanawiam się który wybrać :) Stąd to pytanie.

Ahhh jak ja się rozwodziłam z moim mężem to.. nie miałam problemów majątkowych (dzięki Bogu) bo.. wszystko było moje :) tzw. szczęście w nieszczęściu miałam bo.. z biedakiem swego czasu się związałam.. ;/
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    wrozkafuksia, wiesz jak to jest: "Dasz im palec, to chcą rękę!"Nie daj się.
    --
    •  
      CommentAuthorasterix
     permalink
    Shese - poszukaj w internecie, może w aptekach?
    ja znalazłam takie cóś:
    http://www.przedciaza.pl/21-test-owulacyjny-8033109320016.html
    ale pewnie można kupić w innych miejscach :)

Nie stosowałam ale czytałam, ze część dziewczyn sobie chwaliła. Część uważa, ze przy regularnej obserwacji można sobie takie testery darować tym bardziej, że podobnie jak z testami owulacyjnymi - wskazują okres płodności ale nie potwierdzają faktycznej owulacji, np. może dojść do skoku LH ale pęcherzyk z jakiegoś powodu nie pęknie i do zapłodnienia nie ma szans dojść.
  6.  permalink
    Slina w czasie owulacji pokazuje obraz liści paproci. Na forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3402140 piszą, że najlepszy mkroskop to DONNA. Ja nie wiem, nie próbowałam
  7.  permalink
    Shese "szczęście w nieszczęściu miałam bo.. z biedakiem swego czasu się związałam.. ;/" ja też tylko, ze moi naiwni rodzice przepisali działkę na NAS i wszystko inne też NAM dali. A on teraz mówi, że to wszystko NASZE do podziału na pół...
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Wrozkafuksia... o matko...ale numer.... Bo wtedy to nawet do głowy by nie przyszło...że się człowiek pewnego dnia rozwodzić będzie... współczuję ale... trzymam kciuki... :)
  8.  permalink
    Tak, plany były inne. Miał być jeden mąż do śmierci, jak u mamy, babci, ciotek... A teraz, ja już druga z rodziny zaczynam nowe życie :bigsmile: ale nie żałuję :bigsmile: Ciotka i macocho-teściowa, wspaniałe kobiety umarły wykończone przez małżonków... Ja bym była następna...
    •  
      CommentAuthorlapa
    • CommentTimeDec 11th 2011
     permalink
    Dzień Dobry w niedzielny poranek:swingin: jest tu kto? halllooo?
    --
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Wrozkafuksia... ja też nie żałuję... Pomimo, że człowiek myślał, że to będzie TEN jedyny do końca swych dni... A teraz spotkałam na swojej drodze takiego mężczyznę... że warto było czekać :) Tylko.. dzidziusia nam brakuje..

Ps. Ja bym chciała zajść..ale z moim dziwnym cyklem średnio to widzę..
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Jeszcze Wam się "przejadło" ?:shocked:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    ki_daibeu a co niby nam się miało "przejeść"?:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    hasło :wink:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    mnie jeszcze nie:bigsmile: i dlatego sobie krzyknę:
    W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ:tongue:
    :swingin:
    --
  9.  permalink
    Ale fajnie :sad: właśnie mój exmałż wkroczył do domu i powiedział, że dom jest w połowie jego i mój misio ma się wyprowadzić, że on mi każe czy coś w tym guście. Na co ja, spokojnie, że nic mi nie może kazać, bo nie jestem jego żoną, a mój M będzie mieszkał bo to mój narzeczony. Zatkał się i pije piwo. A mi się chce śmiać :bigsmile: chyba celnie uderzyłam na ostatnim spotkaniu. Traci grunt pod nogami, to się wścieka :bigsmile: Boże kiedy on się wreszcie wyniesie na dobre??? A już było tak fajnie, nie mieszkał ze 3 tygodnie...
    A co tam W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ :crazy:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    wróżka, Wy mieszkacie razem? no to rzeczywiście nie masz wesoło :(
    --
  10.  permalink
    Shese prawdziwą miłość ci faceci z GÓRY wynagradzają :bigsmile: Na pewno dostaniemy w nagrodę owoc naszej miłości :bigsmile: Mnie na moją prawdziwą miłość też przyszło długo czekać, a ex nie może przeboleć, że jestem tak szczęśliwa z innym...
  11.  permalink
    Flowka niestety mieszkamy razem :cry: Dobrze, że dom jest duży, ex urzęduje na dole, a my na górze. Niestety kuchnia wspólna i dziura do salonu w holu na górze... A telewizor na dole rżnie całą noc, jak sama nie wyłączę bo on głuchy... Dobrze,że na weekendy na ogół go nie ma :bigsmile: I w tygodniu często go nie ma, jeżdzi do tych swoich panienek :bigsmile: teraz się z tego cieszę, ale kiedyś....
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Niezły Meksyk :shocked:
    • CommentAuthoradda78
     permalink
    wróżka...współczucia...
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dziewczyny, "zapisze sie" do Was za miesiac , wtedy stuknie mi 30 rocznikowo :D Oczywiscie jak mnie przyjmiecie :) a teraz to tylko podgladam :)
    --
  12.  permalink
    Wróżko- jestes pewna,że dziecko w tym trójkacie to teraz najlepszy pomysł?
    •  
      CommentAuthorlapa
    • CommentTimeDec 11th 2011 zmieniony
     permalink
    moya212 ależ oczywiście, że przyjmiemy:bigsmile:
    wrozkafuksja nie zazdroszczę:confused: miałam w rodzinie podobną sytuację i wiem ile nerwów kosztowało moją ciocię pozbycie się exa! Trzymam kciuki, żeby Twój ex wyniósł się szybciutko!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.