Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ten weekend okrojony, przyszły jeszcze bardziej... za to mam nadzieję poszaleć i wziąć wolne od 22/12
będę buszować po sklepach w poszukiwaniu prezentów
uwielbiam prezenty
ale tak jak ci napisałam 2012 będzie nasz!!!!
ooo taki dowcipniś
, więc dobry humor mam i więcej nadziei, więc:

Party to to nie jest, ale jak odpręża
polecam każdemu 
ale nie żałuję
Ciotka i macocho-teściowa, wspaniałe kobiety umarły wykończone przez małżonków... Ja bym była następna...

właśnie mój exmałż wkroczył do domu i powiedział, że dom jest w połowie jego i mój misio ma się wyprowadzić, że on mi każe czy coś w tym guście. Na co ja, spokojnie, że nic mi nie może kazać, bo nie jestem jego żoną, a mój M będzie mieszkał bo to mój narzeczony. Zatkał się i pije piwo. A mi się chce śmiać
chyba celnie uderzyłam na ostatnim spotkaniu. Traci grunt pod nogami, to się wścieka
Boże kiedy on się wreszcie wyniesie na dobre??? A już było tak fajnie, nie mieszkał ze 3 tygodnie...
Na pewno dostaniemy w nagrodę owoc naszej miłości
Mnie na moją prawdziwą miłość też przyszło długo czekać, a ex nie może przeboleć, że jestem tak szczęśliwa z innym...
Dobrze, że dom jest duży, ex urzęduje na dole, a my na górze. Niestety kuchnia wspólna i dziura do salonu w holu na górze... A telewizor na dole rżnie całą noc, jak sama nie wyłączę bo on głuchy... Dobrze,że na weekendy na ogół go nie ma
I w tygodniu często go nie ma, jeżdzi do tych swoich panienek
teraz się z tego cieszę, ale kiedyś....