Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    *kama77* tempka idzie Ci ku górze, więc może..
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
  2.  permalink
    Cześć dziewczyny
    Ale fajna perspektywa 6lat, 10lat walki o majątek :bigsmile: Byłam pewna, że uda się dogadać, ale cóż jak mnie ex zmusi będę walczyć nawet 10 lat :devil: Cudowny jest mój M. Ja jestem nerwus, jak coś się dzieje złego myślę tylko o tym, a on mówi: spokojnie trzeba robić swoje i żyć normalnie. Jego słowa to balsam na moje kłopoty :bigsmile:
    A co mi tam W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻĘ :jumping:
    ja naprawdę nie mam czasu czekać !!!
  3.  permalink
    Jezeli Twoi rodzice podarowali Wam majątek i został on przepisany na Was dwoje to ex nie musi Cie do niczego zmuszać. Po prostu należy mu się jak psu buda.
  4.  permalink
    A swoją drogą to teksty, które tu się pojawiają są super !!!
    " na pierwszym miejscu jestes naga Ty, potem.. długo nic.., potem mecz Lecha..potem.. grillowana kiełbaska,mhmm"
    "CO KOMU PRZEZNACZONE STOI NA DRODZE ROZKRACZONE"
    tekst dobitny, ale jaki prawdziwy :clap:
  5.  permalink
    szczypta_chilli - wiem, że mu się należy i dzielimy się zgodnie z prawem. Tylko, że jest kredyt i długi na naszą firmę która była na niego i zgodnie z prawem obciążają tylko jego. A tutaj już on chce żebym ja płaciła połowę, a ja mówię :middlefinger: i on się wścieka...
    •  
      CommentAuthorAnderka
    • CommentTimeDec 13th 2011 zmieniony
     permalink
    Jestem pierwsza na forum ale dużo wcześniej na 28. Miałam bardzo pracowity poranek bo rozsyłałam po Waszych krainach:bigsmile: wróżkę płodności aby ta pomogła i pilnowała co byście W TYM CYKLU ZASZŁY W CIĄŻĘ. :peace:. Będzie miała pracowity okres okołoświąteczny i może nie wszystkie Was uszczęśliwi ( może nie podołać całemu zadaniu ;) ) ale niech chociaż część z was dozna jej łaskawości :jumping:. W ostatecznym rozrachunku uszczęśliwi Was wszystkie. Zatem POWODZENIA LASECZKI.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorfarfallina
    • CommentTimeDec 13th 2011
     permalink
    Shese - w Amsterdamie szaro buro i ponuro...to fakt. Od czasu do czasu tylko wyjdzie sloneczko. Mgly tez bardzo czesto sie zdarzaja...choc miasto samo w sobie uwielbiam :smile: no ale z pogoda coz zrobic....ech, czego sie nie robi z milosci :wink:
    Anderko - pilnuj nas prosze pilnuj...kazda pomoc i kazde wsparcie sie przyda :cool:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Cześć wariatki:))) W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE!!!
    wróżko, podziwiam za siłę!
    Anderka, a Ty dobrze zagadaj z wróżką płodności;)
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Dzień dobry:-) wróżka płodności jest SUPER!!! Dzięki Anderka :-)chyba sobie strzelę taką fotkę jak będę w ciąży :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    HIHIH. Zobaczycie jak pozmienia teraz wasze wykresy na ciążowe :cheer::crazy:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    TAK!!!!:clap::clap::clap::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    na bank!
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Prawie jak sekta :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorfarfallina
     permalink
    dziekujemy Anderko :winkkiss:
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Ależ proszę :thumbup:. Udzielił mi się świąteczny nastrój :crazy:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Dziewczynki.. mam pytanie.. o co chodzi z tą czułością testu ciążowego np. 25 mlU/mL? Chcę się w jakieś zaopatrzyć.. z allegro oczywiście (bo tu 2 testy kosztują prawie 50 zł na nasze polskie złotówki) i kompletnie nie wiem o co z tym chodzi...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Testy dostępne w sprzedaży mają czułośc 10mlU/mL lub 25 mlU/mL, te pierwsze szybciej wykrywają HCG w moczu.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Dzięki :) Zabawne jest.. że sprzedawcy oferujący test o czułości 25 mlU/mL nazywają je najczulszymi na rynku ;) A jak widze tak nie jest ...
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Witajcie lalunie piekne moje:))
    Anderka pieknie dziekuję za WRÓŻKĘ mhmm jeste piękna jak TY :))
    mam kiepski dostęp do kompa:( sy ma jelitówke, siedzi w domu co idzie w parze z przesiadywaniem na komputerze, bic sie z nim nie będę bo jest wiekszy ode mnie i silniejszy :tooth::tooth:
    Slę całusy wszystkim razem :kiss::kiss::kiss::kiss:
    I co najważniejszeW TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))
    --
    •  
      CommentAuthorasterix
     permalink
    Witam dziś... od rana zaganiana ale nie mogłam się oprzeć żeby nie zajrzeć :)
    Anderko - dziękuję za czarowanie pod moim wykresem :flowers: jak wszystko się ładnie ułoży to akurat Święta mogą okazać się bardzo płodnym czasem, nie tylko w dobra duchowe i materialne :wink:

Dziś robiłam badania prolaktyny ale z powodu wyjazdu wynik odbiorę dopiero w poniedziałek :/ no trudno, dwa miesiące nie mogłam trafić na badanie bo gin kazała mi zrobić 2-3 dc a poprzednie wypadały akurat w sob i niedzielę więc skoro tyle czekałam to te kilka dni mnie nie zbawi. Tym bardziej że na pewno wynik w normie. nie może być Inaczej skoro W TYM CYKLU ZAJDĘ W CIĄŻĘ!!! :swingin:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI !!!
  6.  permalink
    Jesooo- laski- zajdźcie w ciąże- wszystkie- w najbliższym :)
    Ja uwielbiam kobiety- trzydziestolatki-uważam,że drzemie w nich siła i duży potencjał.
    Ale jak czytam ten wątek to mam wrażenie,że każdy post jest wierną kopią poprzedniego :shocked:
    Bez urazy- gorąco życzę Wam ciąż, ale zapodajcie jakieś inne hasła. AAaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7.  permalink
    Hej Laseczki - jestem i ja. Mam dzisiaj sporo pracy, wiec niestety bede z Wami najwiecej myslami... :-)
    ________
    wrozkafuksia - Twoj eM po prostu wymiata!!! ;-))))))))))) I tak ma być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może niech też krzyczy głośno, że jeszcze priorytetem jest to, że w tym cyklu JEGO ŻONA ZAJDZIE W CIĄŻĘ, A ON BEDZIE TATUSIEM!!!! :-))))
    ________
    kama77 - póki @ nie ma to jest nadzieja. Wiec prosze mi tu myslec TYLKO pozytywnie :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Dziewczynki podejdźcie no proszę pod wykres Shese tylko nie ostatni lecz cofnąć się o jeden ( @ z nią w bambuko poleciała ;)). Trzeba dziewczynę podopingować bo cosik tam się może kluje :swingin:. :
    -- ,
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Oj Kochana nic u mnie nie ma... teścik robiłam..ale dziś go wklepałam dopiero.. i jest negatywny. Co prawda @ pojawia się i znika a ja jak głupia zakładam nowy cykl grudniowy.. a tu nic.. :) :) Oj tam.. pewnie przyjdzie wieczorem..
    • CommentAuthorMINIA19
     permalink
    :peace: Witajcie mile Panie, wpadlam przypadkiem na wasze forum i mnie wciagnelo. Jesli przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona, bede bardzo pocieszona. Moze przedstawie sie pokrotce, mam 36 lat, od poltora roku staramy sie o dzidzie, bez pozytywnych rezultatow. Poszukiwania przyczyny doprowadzily nas do HSG, Laparoskopii, wynik: jeden jajowod niedrozny, po badaniu nasienia mojego m- slaba jakosc spermy, mala ruchliwosc, duze skoncentrowanie. Stres jest przeogromny. Moj m nie zgadza sie na IUI, dla niego opcja pomocy medycznej w tym wzgledzie nie istnieje. Zwrocilam sie w strone medycyny niekonwencjonalnej-zaczelam seansy akupunktury, a moj m wcina przepisane przez pania dr witaminki, niby popraxwiaja parametry zolnierzykow ( zobaczymy, jak dotad minal 3 tydzien od kiedy je przyjmuje), na efekty trzeba czekac ok miesiaca, nie wiem czy to cos da, bo wczesniej szprycoawlam go takim cholerstwem na poprawe i nie bylo jak widac efektow. OJ, przepraszam, chyba za bardzo sie rozpisalam, pozdrawiam Was wszystkie i poczytam wstecz posty, azeby zapoznac sie z Waszymi historiami, pa
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    poczekamy cierpliwie :).
    -- ,
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Minia19, jestem tu od paru dni... i naprawdę dobrze mi ... bo nie jestem z TYM sama.. mało jeszcze wiem i umiem ale.. tu sa takie mądre kobietki.. tym samym jest od kogo się uczyć :)
    Tak więc, witam Cię serdecznie :)

Anderko... poczekamy :) Niestety nie ułatwiam sobie i Wam zadania w odczytaniu tego co się dzieje.. bo w sumie mało jeszcze wiem co i jak mam zaznaczać a o szyjce nie wspomnę... czarna magia :)
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    MINIA19: Jesli przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona, bede bardzo pocieszona

o proszę.. mimo kilku szczypt_uszczypliwości są i takie którym się tu podoba :wink:
    MINIA19 witaj :swingin:
    --
  8.  permalink
    A ten post był uszczypliwy?:shocked:
    •  
      CommentAuthorTilly75
     permalink
    Witaj MINIA19 :-)) Jestesmy w tym samym wieku.:clap:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    szczypta_chilli: A ten post był uszczypliwy?

ten post był z przymrużeniem oka!
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Witaj Minia. Ciesze się, ze kolejna kobietka w moim wieku :). Nie jesteś osamotniona w tym problemie bo jest nas tu dużo, dużo więcej. Co do M. podzielę sie z Toba w bólu bo mój również nie zgodzi sie na IUI więc pozostaje mi czekać na cud. twój chociaż badanie żołnierzyków zrobił a mój nawet na to nosem kręci. tak więc ja prawie całkiem zdrowa ( troche za wysoka prolaktyna) a mąż zakładam, ze zdrowy. Nie przestałam wierzyć, ze się uda i do 37 roku życia spokojnie poczekam na swoja kolej. Zachodzą tu w ciążę starsze dziewczyny więc nie musimy czuć się mocno zdesperowane :). Pozdrawiam.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    To co napisałam pod swoim wykresem...

Jak ja sie cieszę, ze udało mi się dziś wszczepić Wam odrobinę pozytywnych myśli :).
    -- ,
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    witam i ja, rocznik 79, starania o 1 dzidzię od sierpnia. Jestem w 28dc i podbrzusze boli na @ wrrrrr, ale i tak wydaję mi się , ze może, więc czekam...:-). Proszę o doklejenie mnie do listy
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    Witam nowe dziewczyny:bigsmile:
    spidermanka, myślę pozytywnie :bigsmile:. Jestem gotowa już do następnego cyklu. Nie nastawiam się za bardzo, przecież jak nie teraz to później
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    lapa: o proszę.. mimo kilku szczypt_uszczypliwości są i takie którym się tu podoba

przyjdzie czas, ze ten wątek i Wasze własne na nim wpisy będą Was żenować... WIEM CO MÓWIĘ :wink:... tak więc przyłaczam się do życzeń Szczypty, żeby Wam się jak najszybciej udało to może będzie mniej obciachowo kiedyś :rasta:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Witam nowe panie :)) te co im sie nie podoba trzeba ignorować hehe
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Mamy ochotę tak pisać i piszemy a jeśli komuś to przeszkadza nie musi tu zaglądać. Jest to nasz temat, który nam w pewien sposób pomaga chociażby psychicznie. Ne bardzo mi się podoba to, że ktoś wchodzi tutaj tylko po to by krytykować. Masz tylko taki cel to odpuść sobie. Nie mamy sie tu czego wstydzić a jeśli Twoje obawy kiedyś się sprawdzą to chyba nie Twój problem tylko każdej z nas z osobna.
    Przepraszam za ton ale trochę mnie to wkurzyło.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ton idealny Anderko ja się podpisuje pod tym co napisłą ANDERKA
    wchidzić tylko po to żeby krytykować, proponuje włączyć telewizor i polityki posłuchać, albo wyżyć sie na siłowni... jak mają za duzo energii to ewentualnie to pracy sie wziąć a nie komus truć
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    :bigsmile: racja, powodzenia! Postaram się tu nie wchodzic :wink: chociaż ciężko Was pominąc, bo taka tu produkcja, że bez przerwy szczytujecie na pierwszych 10ciu... szkoda, że w kółko to samo :confused:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Więc omijaj nas :fierce:i się nie nakręcaj bo nie potrzebnie to robisz
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Skoro produkujemy znaczy, ze mamy taka potrzebę czasami pogadać o dupie Marynie. Może tu jest baardzo monotematycznie i monotonnie , komuś wydawać się to może że są to flaki z olejem ale skoro płodzimy to najwidoczniej nam to nie przeszkadza i nie mamy mdłości od tego. Coś mi się wydaje, ze jakaś konkurencja forumowa ubolewa nad tym najbardziej. :wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    :clap::clap:znaczy walczymy o cos Anderka ??? ja wchodze w to :crazy::crazy:bede pisac jeszcze wiecej o dupie maryni :swingin::swingin:ale jakie są nagrody ??? :tooth::tooth:za zajęcoe 1 miejsca :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    nagrodą są flaki z olejem na ostro, przegrycha w postaci śledzi w occie i do popicie ostry jak cholera kieliszek ,,wściekłego psa" ( dla lubiących inaczej może być ,,ubot"):crazy:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    :thumbup::thumbup:szalona kobieto :clap::clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    ki_diabeu: przyjdzie czas, ze ten wątek i Wasze własne na nim wpisy będą Was żenować... WIEM CO MÓWIĘ

...bo, bez urazy, ale trochę ten wątek wygląda na "Staraczki po 15":tongue:
    Sama za jakiś czas będę znów staraczką po 30 i chętnie pewnie poudzielałabym się w takim wątku, ale trochę "odstrasza" mnie poziom:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Jest jeszcze drugi, podobny wątek, dla starających, tam było normalnie ;-)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Melodie: Jest jeszcze drugi, podobny wątek, dla starających, tam było normalnie ;-)

Nooo, mimo, że nie każda może się tam poszczycic 3ką z przodu :wink:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    "Przepraszam" za nasz zaniżony i zakładam niezwykle infantylny poziom rozmów... ah zapomniałabym również za monotematyczne hasła i zdziecinniałe poczucie humoru niegodne przecież... dojrzałych kobiet..
    Nie mogę się doczekać...aby poczuć zażenowanie z powodu tutejszych wpisów... w tym i moich oczywiście..

A może co niektóre wpadające tu nie wiem po co.. zainteresują się "swoim życiem"?

Zakładam iż można znaleźć jeszcze nie jedno równie "nudnawe" forum gdzie można się WYKAZAĆ swą wiedzą....oraz jakże przecież porządaną "dojrzałością emocjonalną i społeczną..."
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    łoooo matko :confused:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.