Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Byłam pewna, że uda się dogadać, ale cóż jak mnie ex zmusi będę walczyć nawet 10 lat
Cudowny jest mój M. Ja jestem nerwus, jak coś się dzieje złego myślę tylko o tym, a on mówi: spokojnie trzeba robić swoje i żyć normalnie. Jego słowa to balsam na moje kłopoty

i on się wścieka...
wróżkę płodności aby ta pomogła i pilnowała co byście W TYM CYKLU ZASZŁY W CIĄŻĘ.
. Będzie miała pracowity okres okołoświąteczny i może nie wszystkie Was uszczęśliwi ( może nie podołać całemu zadaniu ;) ) ale niech chociaż część z was dozna jej łaskawości
. W ostatecznym rozrachunku uszczęśliwi Was wszystkie. Zatem POWODZENIA LASECZKI.
no ale z pogoda coz zrobic....ech, czego sie nie robi z milosci

jak wszystko się ładnie ułoży to akurat Święta mogą okazać się bardzo płodnym czasem, nie tylko w dobra duchowe i materialne

Witajcie mile Panie, wpadlam przypadkiem na wasze forum i mnie wciagnelo. Jesli przyjmiecie mnie do Waszego zacnego grona, bede bardzo pocieszona. Moze przedstawie sie pokrotce, mam 36 lat, od poltora roku staramy sie o dzidzie, bez pozytywnych rezultatow. Poszukiwania przyczyny doprowadzily nas do HSG, Laparoskopii, wynik: jeden jajowod niedrozny, po badaniu nasienia mojego m- slaba jakosc spermy, mala ruchliwosc, duze skoncentrowanie. Stres jest przeogromny. Moj m nie zgadza sie na IUI, dla niego opcja pomocy medycznej w tym wzgledzie nie istnieje. Zwrocilam sie w strone medycyny niekonwencjonalnej-zaczelam seansy akupunktury, a moj m wcina przepisane przez pania dr witaminki, niby popraxwiaja parametry zolnierzykow ( zobaczymy, jak dotad minal 3 tydzien od kiedy je przyjmuje), na efekty trzeba czekac ok miesiaca, nie wiem czy to cos da, bo wczesniej szprycoawlam go takim cholerstwem na poprawe i nie bylo jak widac efektow. OJ, przepraszam, chyba za bardzo sie rozpisalam, pozdrawiam Was wszystkie i poczytam wstecz posty, azeby zapoznac sie z Waszymi historiami, pa
o proszę.. mimo kilku szczypt_uszczypliwości są i takie którym się tu podoba
... tak więc przyłaczam się do życzeń Szczypty, żeby Wam się jak najszybciej udało to może będzie mniej obciachowo kiedyś 
racja, powodzenia! Postaram się tu nie wchodzic
chociaż ciężko Was pominąc, bo taka tu produkcja, że bez przerwy szczytujecie na pierwszych 10ciu... szkoda, że w kółko to samo 
Jest jeszcze drugi, podobny wątek, dla starających, tam było normalnie ;-)