Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorShese
    • CommentTimeDec 13th 2011
     permalink
    Cóż za elokwencja i błyskotliwość wypowiedzi.... Jestem pod wrażeniem jej poziomu.....
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    To idzcie sobie tam skoro tu nie normalnie. Nikt Was na siłę tu nie zaprasza. Skoro macie wybór to po co tu wchodzicie. U nas dziecinada więc nic tu po Was :crazy: a i My też mało chętnie czytamy drętwiary ( bez urazy).

Jeśli macie zamiar reklamować swój temat starających się i liczycie na to, ze choć cześć dziewczyn przejdzie by Wasz temat trzymać w dziesiątce to możecie się przeliczyć. Większość z nas tutaj ma dość powagi na codzień i szuka choć chwili wariackiego ( sorki dla was dziecinnego) spędzenia czasu. Między innymi zagląda tutaj bo tutaj może się wyśmiać, poczytać i popisać głupoty. Wam to nie pasi więc po co na siłę macie się unieszczęśliwiać :crazy:. Gratuluję powagi życiowej :rolling:.
    ... mam nadzieję, ze nie grozi mi bycie taka zrzędą :jumping:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Anderka: Jeśli macie zamiar reklamować swój temat starających się i liczycie na to, ze choć cześć dziewczyn przejdzie by Wasz temat trzymać w dziesiątce to możecie się przeliczyć

Jakbym "słyszała" swoje niektóre uczennice z gimnazjum :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Mam szczerą nadzieję, że prócz pozytywnego nastawienia na działanie wróżek i zawołań, nie zapominacie o współżyciu w okresie płodnym :wink:. Naprawdę mocno ściskam za Was kciuki.
    !!!!!W TYM CYKLU ZAJDŹCIE W CIĄŻĘ !!!!!!!!!!!!!!
    :swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::swingin::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Brawo dziewczyny :crazy::crazy:
    Masakra być przed magiczna 30 i taka zrzędą ??? współczuję waszym eMom, pewnie biedaki z domu uciekaja przed zrzędzeniem waszym i dlatego sie uczepiły nas :)))):tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeDec 13th 2011 zmieniony
     permalink
    łóśćń: współczuję waszym eMom

komu ? :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::devil::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dziewczyny nie podoba Wam sie, rozumiem, dajcie spokój, bo nie kumam po co ta dziwna awanture robicie, pzreciez to smieszne
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    hmmm a kto robi awanturę? tzn Wy coś krzyczycie fakt, ale poza tym to nie widzę.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Smieszne ...:)))))))
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Jakoś nie zaskoczyłaś mnie Agael, że jesteś psorką. Pasuje Ci ten zawód. Ło matko, współczuję tym gimnazjalistom.
    Diablico, nie potrzebna ta uszczypliwość a z sexu czerpiemy przyjemność co chyba u Ciebie chyba szwankuje.... :wink:
    Jakbyś nie zauważyła a pewnie tak jest , ze nawet kochając się z M-em co drugi dzień czy nawet codziennie nie gwarantujemy sobie poczęcia . A wróżby, hasła tu nie zaszkodzą a przynajmiej umilą dzień i w wielu momentach napoją optymizmem. Oczywiści nam bo Wy się na żartach i dobrym humorze nie znacie się:bigsmile:.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    chyba najlepiej rozumiecie emotikony... to nie będę się już wysilac o to moja odpowiedz:
    :rolling:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    ki_diabeu: nie zapominacie o współżyciu w okresie płodnym

A ja głupia myślałam, że wystarczy W TYM CYKLU ZACHODZĘ W CIĄŻE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: i że zjawi się bocian i wróżka! nie wpadłam na to, że jeszcze trzeba współżyć i to w okresie płodnym :cry:
    Straszne, jak niektórym brakuje dystansu i humoru!
    I dodam, że jest kilka wątków, które mi nie odpowiadają i ich nie czytam. Tak jest prościej.
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dzieki " nowym kolezankom" jesteśmy w czołówce cały czas dziś :thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    mam nadzieję, ze już niedługo :wink:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Anderka: Jakoś nie zaskoczyłaś mnie Agael, że jesteś psorką

Nie jestem żadnym wytworem pod nazwą "psorką", a przy boku mam męża,a nie eMa :cool:
    Rozumiem, że Twoi nauczyciele byli równie infantylni, jak większość udzielających się tu osób- to w sumie przykre, ale można zrozumieć, skąd taki, a nie inny poziom rozmowy :tongue:
    Fajna zabawa, relaks, zarażanie optymizmem - wszystko jak najbardziej potrzebne. Ale na odpowiednim poziomie....:wink:
    --
    • CommentAuthorMINIA19
     permalink
    :grouphug: Dziewczyny, no co Wy sie tak sprzeczacie? Czy warto, jesli komus sie poziom nie podoba, to niech przeniesie sie na inny, jestescie tutaj azeby cieszyc sie i waszymi powodzeniami i porazkami, tak??? :peace: niech zapanuje tutaj, he,he...
    Dziekuje za mile przyjecie, obiecuje czesto zgladac tutaj, bo w grupie jednak razniej, a i mozna sie wygadac tak co z serca plynie...Troche jak u psychologa...
    Dziewczyny, a jak przygotowania do swiat??? Gdzie je spedzacie??? My jedziemy do PL, a bo ja nie pisalam, ze mieszkam w Brukseli, ale czesto zagladam do ojczyzny, tym razem do Karpacza, swieta bez przygotowan, odpoczynek, snieg, same przyjemnosci, lool :cheer:
    Co do staranek w tym cyklu, moich oczywiscie, to jestem w 23 dc, przy cyklach 26-27 dniowych, przytulanki byly:crush::crush: na czas, wiec jak zwykle jest nadzieja, pewnie tak jak i u Was, wiem cos o tym, ja juz przestalam sie nakrecac, ale zawsze jakas tam lampeczka sie zapala jak zaczyna kluc mnie w pachwinie, glowe rozsadz i te bole krzyza... Oj zeby tak sie nam wszystkim w koncu przyszlo cieszyc naszym szczesciem.... Fluidki przesylam pozytywne, :thumbup:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dokładnie , mnie tez nie odpowiadaja wątki nie które, wiec nie wchodze tam, bo po co :) a to ze dziewczyny nas zaczepiają i chca obrażać, świdczy o ich kulturze i braku dystansu do samych siebie
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A powiedzcie... jak już zajdziecie w ciążę (w tym cyklu) to założycie też oddzielny wątek dla "przyszłych mamuś po 30tce"?
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    ki diabeu... rozumiem, że to tym razem było równie elokwentne i błyskotliwe podsumowanie?

Czy chciałaś kogoś ładnie mówiąc... urazić?

Praktycznie nigdy tego nie robię, ale tym razem zacytuję mojego syna "żal.pl"
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    Staraczki po 30stce, to nasz wątek, możemy w nim pisać co chcemy i powtarzać tyle razy ile chcemy.
    Więc apeluję - najlepsze i najszybsze zakończenie tej niepotrzebnej dyskusji to całkowite ignorowanie wypowiedzi dziewczyn które dają tu "rady" których my nie potrzebujemy.

jutro przyjeżdża P zaczynamy działania, a to znaczy że w pierwszy dzień 2010 mam nadzieję zobaczę dwie kreseczki, a wy pięknego zielonego plusika.
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    NOOOO... a nie czytałas hehe o tym hehe
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Shese: ki diabeu... rozumiem, że to tym razem było równie elokwentne i błyskotliwe podsumowanie?

Czy chciałaś kogoś ładnie mówiąc... urazić?

Praktycznie nigdy tego nie robię, ale tym razem zacytuję mojego syna "żal.pl"

Niezbyt rozumiem o co Ci chodzi i do którego wpisu się odniosłaś.
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    łóśćń - nie mogę przestać się śmiać. dosłownie widzę jak to pisałaś z dzikim uśmiechem na twarzy :)
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Agael77 co prawda dopiero jestem w trakcie pisania dr.. ale jak skończę.. to zakładam, że dorównam Twojemu wykształceniu, a tym samym mój poziom wypowiedzi w końcu ma szansę.... dorównać Twojemu..
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Nie rozumiesz bo nie potrafisz ,,zniżyc sie do naszego dziecinnego poziomu:swingin:" Potwierdzasz tym samym wszystko to co na Twój temat pisałyśmy . :tooth:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    NO MILKAR dokładnie tak jak mówisz hihi
    --
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    ki_diabeu: chyba najlepiej rozumiecie emotikony... to nie będę się już wysilac o to moja odpowiedz:

Powyżej wypowiedź do której się odniosłam. Jeszcze jakieś pytania?
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    No to ja mogłoby się wydawać dorównałam im poziomem bo doktorat zrobiłam 2 lata temu ale jak widać to chyba mało bo odstaję nadal poziomem :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    No nie potrafię :). Nawet jak się postaram. A Wasz dowcip faktycznie mnie nie śmieszy... i jestem z tego dumna ;-).
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Oj Anderka Ty mnie zaskakujesz :))
    ale popatrzcie laski jestesmy dzis na TOPIE huuuurrrraaaa
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Shese: Powyżej wypowiedź do której się odniosłam. Jeszcze jakieś pytania?

Nie chciałam Was obrazic, tylko się dostosowac. Emotikonów też Ci u Was dostatek przecież. Więcej pytań nie mam :). Chwilowo.
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Dziewczyny tak trzymać:thumbup:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Wiesz... a może masz "problemy"? Czujesz się.. sfrustrowana? Nieszczęśliwa? Polecam wizytę u odpowiedniego specjalisty..

Chyba, że.. starasz się tu podbudować swoje ego...
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    I na koniec fluidki ,bo przecież w tym cyklu zachodzicie w ciąże:rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    gina1511: Nawet jak się postaram. A Wasz dowcip faktycznie mnie nie śmieszy... i jestem z tego dumna ;-)

Nikifora tez nikt nie rozumiał :tooth: czasami tak bywa.
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    dziś jest atak na nasz watek hihi ale teraz to juz mnie bawi to :crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Flowka.... do Nikifora porównujesz ten wątek???? :crazy:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Anderka: No to ja mogłoby się wydawać dorównałam im poziomem bo doktorat zrobiłam 2 lata temu ale jak widać to chyba mało bo odstaję nadal poziomem :bigsmile

Shese: Agael77 co prawda dopiero jestem w trakcie pisania dr.. ale jak skończę.. to zakładam, że dorównam Twojemu wykształceniu

Smutne to,że trzeba się zasłaniać tytułem naukowym,jako "niby argumentem" w dyskusji...
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Flowka :Nawet jak się postaram. A Wasz dowcip faktycznie mnie nie śmieszy... i jestem z tego dumna ;-) ,to nie mój tekst
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    A prawdę mówiąc, to dzisiaj bardzo dobrze się z Wami bawię:)
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Masakra ale Wy jestescie UPIERDLIWE hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    gina, wiem, cytowałam kogoś innego i tak wkleiło :)
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    ki_diabeu

Tak na poważnie o co Ci chodzi. Jak Ci się w sklepie nie podoba jakiś towar, którego i tak nie zamierzasz kupić to co robisz: piszesz do producenta tego towaru list, że towar jest poniżej Twoich oczekiwań, czy olewasz i szukasz innego produktu ? Czy ktoś siedzi koło Ciebie z pistoletem przy skroni i każe Ci pisać i czytać wszystko na tym wątku ? Jeśli nie, to zostaw ten wątek w spokoju, nie psuj dziewczynom humoru, nie podoba Ci się to sio, idź na inny.

A Wam staraczki życzę owocnych nocy i dni ; )
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Proszę....... smutne to ... a ki diabeu "dorobił się adwokata"

I smutne to, że ktoś delikatnie mówiąc próbuje kogoś obrażać od początku "rozmowy"

Polecam poczytać w encyklopedii pojęcie: Sarkazm
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Już się zmartwiłam bo uważam Was za super babki.
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    ki_diabeu: do Nikifora porównujesz ten wątek????

Tak, bo jestem infantylną świruską po 30 :) A jeśli nie zrozumiałaś to taka odpowiedź Ci wystarczy :)
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    diabeł przywlekł ze soba kolezanki po fachu:) w grupie siła :)))
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Shese jak na razie to Wy tutaj wiedziecie prym w obrażaniu... ale nie komentuję tego na bieżąco, bo, ze się tak wyrażę jestem ponad to ;-).
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    łóśćń: diabeł przywlekł ze soba kolezanki po fachu:) w grupie siła :)))

każdy sądzi wg siebie... czego oczekujecie? że nikt tu nie wejdzie skoro wątek chodliwy?
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    dziewczyny, same wiemy doskonale czym dla nas jest ten temat. Jesli dupa Maryny pozwala nam wyluzować się i choć przez parę chwil mysleć o czymś innym niż ,,... k.... znów sie nie udało....'' to gdzie tu coś złego. Jesli nawiązały się pewne fajne układy między dziewczynami to gdzie tu coś złego? A nie pomyślała jedna mądra z drugą, ze na poważniejsze tematy piszemy sobie pod wykresami lub na priva? No właśnie.... na to było ciężko wpaść.

Najwidoczniej żadna z tych dziewczyn nie wie na czym polega koszmar długiego oczekiwania na wymarzone plusy w teście ciążowym.......
    -- ,
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.