Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a i My też mało chętnie czytamy drętwiary ( bez urazy).
. Gratuluję powagi życiowej
.
. Naprawdę mocno ściskam za Was kciuki. 

.

nie zapominacie o współżyciu w okresie płodnym

i że zjawi się bocian i wróżka! nie wpadłam na to, że jeszcze trzeba współżyć i to w okresie płodnym 

Jakoś nie zaskoczyłaś mnie Agael, że jesteś psorką

Dziewczyny, no co Wy sie tak sprzeczacie? Czy warto, jesli komus sie poziom nie podoba, to niech przeniesie sie na inny, jestescie tutaj azeby cieszyc sie i waszymi powodzeniami i porazkami, tak???
niech zapanuje tutaj, he,he...

na czas, wiec jak zwykle jest nadzieja, pewnie tak jak i u Was, wiem cos o tym, ja juz przestalam sie nakrecac, ale zawsze jakas tam lampeczka sie zapala jak zaczyna kluc mnie w pachwinie, glowe rozsadz i te bole krzyza... Oj zeby tak sie nam wszystkim w koncu przyszlo cieszyc naszym szczesciem.... Fluidki przesylam pozytywne, ki diabeu... rozumiem, że to tym razem było równie elokwentne i błyskotliwe podsumowanie?
Czy chciałaś kogoś ładnie mówiąc... urazić?
Praktycznie nigdy tego nie robię, ale tym razem zacytuję mojego syna "żal.pl"
chyba najlepiej rozumiecie emotikony... to nie będę się już wysilac o to moja odpowiedz:
Powyżej wypowiedź do której się odniosłam. Jeszcze jakieś pytania?

No to ja mogłoby się wydawać dorównałam im poziomem bo doktorat zrobiłam 2 lata temu ale jak widać to chyba mało bo odstaję nadal poziomem :bigsmile
Agael77 co prawda dopiero jestem w trakcie pisania dr.. ale jak skończę.. to zakładam, że dorównam Twojemu wykształceniu

diabeł przywlekł ze soba kolezanki po fachu:) w grupie siła :)))