Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorQuelle
    • CommentTimeDec 13th 2011
     permalink
    Flowka:thumbup:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    BTW na wkurzeniu to Wam jakość spada jeszcze co najmniej o 2 stopnie... :confused:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Co????? powiem delikatnie :) naprawde delikatnie:) ODCZEP SIĘ DZIECKO ODE MNIE :)
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Jaheira: Anderka: No to ja mogłoby się wydawać dorównałam im poziomem bo doktorat zrobiłam 2 lata temu ale jak widać to chyba mało bo odstaję nadal poziomem :bigsmile

Shese: Agael77 co prawda dopiero jestem w trakcie pisania dr.. ale jak skończę.. to zakładam, że dorównam Twojemu wykształceniu

Smutne to,że trzeba się zasłaniać tytułem naukowym,jako "niby argumentem" w dyskusji...

A poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z dojrzałością emocjonalną... co zresztą widać na załączonych obrazkach:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Ja nie jestem wkurzona, jedynie UBAWIONA :)
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    łóśćń: Co????? powiem delikatnie :) naprawde delikatnie:) ODCZEP SIĘ DZIECKO ODE MNIE :)

no, mniej więcej to mam na myśli... tylko dlaczego dziecko? Bo tak sobie umyśliłaś? :)) czy wróżka Ci podpowiedziała? jeśli tak to bym na nią jednak w tych staraniach nie liczyła ;-)
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Uffff przebrnęłam ;) Dawno mnie nie było dziewczyny ja nie zamierzam wchodzić w żadne słowne przepychanki, aluzje, sarkazmy etc ale mam propozycję, jeśli nie chcecie mieć jeszcze bardziej popustego nastroju to może po prostu będziecie ignorować posty, które są uszczypliwe, a zobaczycie, że wkrótce nie będzie ich. Pozdrawiam cieplutko
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    agael77: A poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z dojrzałością emocjonalną... co zresztą widać na załączonych obrazkach
    agael77: A poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z dojrzałością emocjonalną... co zresztą widać na załączonych obrazkach

Podobnie jak dojrzałość emocjonalna nie zawsze idzie w parze z poczuciem humoru... co też widać na załączonych obrazkach :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Oj witaj Aborta. rzeczywiście dawno Ciebie tu nie było. Jak Ci poszło nadrabianie zaległości???? :whorship:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    agael77 poważnie to ja będę leżeć w trumnie a tu będe szurnieta wesoła dziecinna .... itp bo tak chcę i Wy nam tego nie jesteście wstanie zabronic , a i dodam mnie to bawi absolutnie nie wkurza :))
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    poczucie humoru bywa różne :)
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    milkar: jutro przyjeżdża P zaczynamy działania, a to znaczy że w pierwszy dzień 2010 mam nadzieję zobaczę dwie kreseczki, a wy pięknego zielonego plusika.

:devil::devil::devil::devil::devil:
    uśmialam się do monitora hehe

żeby nie było - piszę to bez żadnej złośliwości ! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    szurnięta i wesoła nie musi iśc w parze z dziecinna
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    ki_diabeu: poczucie humoru bywa różne :)

I tu się zgodzę.
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Kobiety nam gustami sie nie dyskutuje jak i nad poczuciem humoru, kazdy ma inna granice, nasza nam odpowiada i to bardzo:thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
    • CommentTimeDec 13th 2011 zmieniony
     permalink
    ki_diabeu: BTW na wkurzeniu to Wam jakość spada jeszcze co najmniej o 2 stopnie...

No Twoje poczucie humoru, zważywszy na temat wątku i to co tu wypisujesz, jest wybitne...
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    A się mnie uczepiła :crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    penny: No Twoje poczucie humoru, zważywszy na temat wątku i to co tu wypisujesz, jest wybitne...

to prawda! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    łóśćń: A się mnie uczepiła

A Ty potrafisz się kulturalnie odezwac? W 3 os jak jestem tu to trochę niezbyt ładnie.
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Kurde dosłownie nie nadążam czytać. Co przejdę na inną zakłądkę to kolejne wpisy. Dziewczyny diabelskie - dzięki Wam za to poruszenie bo dzięki Wam takie poczytne jesteśmy hehehehe:clap:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Jeszcze Ci sie nie znudziło :clap::clap:koleżanki Cie z twojego ulubionego wątku wyrzuciły i sie nas uczepiłas :swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    abortaW: to może po prostu będziecie ignorować posty, które są uszczypliwe, a zobaczycie, że wkrótce nie będzie ich

Powtórzę swoja myśl:
    Watek, jak mniemam, został założony po to, by "zrzeszać" kobiety , które są po trzydziestce i starają się o dziecko. I jak mniemam- chodzi też o to, by pojawiały się tu coraz nowsze osoby w podobnej sytuacji.
    Niestety, nie wnosi on nic nowego oprócz powtarzających się do znudzenia wpisów, zaklęć i "sekciarskich" okrzyków.
    To, obawiam się, nie zachęca do udzielania się w tym wątku, bo takich pełno jest np. na kafeterii.
    No, chyba że ma być to watek bardzo hermetyczny.
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    ki_diabeu a po co tu jesteś tak właściwie ? Pytam szczerze, bez uszczypliwości.
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Anderka: Oj witaj Aborta. rzeczywiście dawno Ciebie tu nie było. Jak Ci poszło nadrabianie zaległości????

Całkiem ok :) dałam radę :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    no już lepiej, bezpośrednio przynajmniej - brawo!
    Ps. Trochę nudno faktycznie, ale jeszcze popatrzę ;-)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Staraczki po 30 GÓRĄ i oto chodziło :clap::clap::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    bo jestem po 30 i się staram? to wątek dla mnie... tzn z założenia... :D
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Nie . dla Ciebie nie Diabełku:) my zrzędy nie chcemy bo one sa nudne
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    łóśćń: Nie . dla Ciebie nie Diabełku:) my zrzędy nie chcemy bo one sa nudne

To proponuję zmienić tytuł wątku
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    łóśćń: Nie . dla Ciebie nie Diabełku:) my zrzędy nie chcemy bo one sa nudne

a ten wątek to Wasza własność prywatna, że tak sobie nim zarządzasz właśnie ? :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    No to musicie sobie założyć prywatną, zamknietą dyskusję.
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Mam pomysł Diabełku :0 stwórz swój własny wątek, tylko tam sobie dogodzisz emocjonlnie i towarzysko :crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    uhm... na "zdziecinniałe staruszki starają się o dzidzię"
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    a dlaczego mi rządzicie ??? ja jestem u siebie :)))))
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    My też. Forum jest dla wszystkich.
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    To tytuł Twojego wątku ? też ładnie :)
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    łóśćń: a dlaczego mi rządzicie ??? ja jestem u siebie :)))))

możesz wytłumaczyć jaśniej?
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    wiec ????
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ja też - to publiczne forum... załóż wątek prywatny...
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Jak pisałam.... poważnie piszemy pod wykresami i na priv na ogół. Jeśli komuś sie nie podoba to możne wnioskować do moderatora o zmianę tytułu na ,,staraczki po 30 - hydepark". Jeśli to komuś ulży to ja nie mam nic przeciwko.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    hihihihi nie hihihi nie chce mi sie hihihi
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    łóśćń: hihihihi nie hihihi nie chce mi sie hihihi

Ty NA PRAWDĘ masz 38 lat ? :shocked::shocked::shocked::shocked:
    niemożliwe......

moje 1,5 miesięczne dziecko jest mądrzejsze od Ciebie
    bez kitu :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Noooooo skończone :))))))
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    agael77: Powtórzę swoja myśl:
    Watek, jak mniemam, został założony po to, by "zrzeszać" kobiety , które są po trzydziestce i starają się o dziecko. I jak mniemam- chodzi też o to, by pojawiały się tu coraz nowsze osoby w podobnej sytuacji.
    Niestety, nie wnosi on nic nowego oprócz powtarzających się do znudzenia wpisów, zaklęć i "sekciarskich" okrzyków.
    To, obawiam się, nie zachęca do udzielania się w tym wątku, bo takich pełno jest np. na kafeterii.
    No, chyba że ma być to watek bardzo hermetyczny.

agael wątki dla staraczek po 30-tce są dwa jeden właśnie poważny taki jakiego oczekuje i drugi ten na którym właśnie piszesz i którem zarzucasz infantylność, a powstał właśnie dlatego, że dziewczyny nie potrafiły się na tamtym odnaleść, że potrzebowały odskoczni. Dlatego jeśli są dwa wątki do wyboru dla tej samej grupy wiekowej to każdy wybiera ten który mu odpowiada :) Po co się obrażać i wywoływać wojnę ?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Słuchajcie, starałam się ze wszech miar Was nie obrazic żadnym ze swoich wpisów... no w ostatnim już nie wytrzymałam ;-), ale Wy jesteście wyjątkowo niegrzeczne w stosunku do mnie... nieładnie! Pogroziłabym paluszkiem, ale chyba nie ma takiego emota.
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    abortaW: Dlatego jeśli są dwa wątki do wyboru dla tej samej grupy wiekowej to każdy wybiera ten który mu odpowiada :)

Tym bardziej proponuję, żeby zmienić tytuł wątku- dotychczasowy jest bardzo mylący.
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Wieć dziewczyny nie wchodzcie jak Wam nie odpowiada, żaden problem, Prawda ??
    --
  1.  permalink
    To ja zapytam- bo chyba zaczęłam tę dyskusję
    naprawdę na tym wątku jakieś wsparcie jest? I widać tu poczucie humory trzydziestek?:shocked:
    Tak jak napisałam- uwielbiam kobiety po 30. Najczęściej są świetnymi babkami.
    I byłam zawiedziona gdy czytałam Wasze posty
    Produkcja ich polegała wyłącznie na doklejaniu nicków do listy i pokrzykiwaniu
    - w tym cyklu zachodzę z ciążę.! często z uroczym przerywnikiem kurwa
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Niestety wpisy z waszego tematu pojawiaja sie caly czas w panelu bocznym na wykresie, bywaja dni ze przez X postow wasza pseudo mantra sie powtarza. To po prostu jest meczace dla wielu uzytkownikow portalu a czesc osob skutecznie zniecheca do zagladania w ogole na forum, szkoda bo z pewnoscia moglybyscie sie wiele nauczyc od tych ktore wizyt na forum wlasnie przez "sieczke" zaniechaly :/
  2.  permalink
    łóśćń: Wieć dziewczyny nie wchodzcie jak Wam nie odpowiada, żaden problem, Prawda ??

Nie wchodzimy pod Wasze wykresy. tam sobie pokrzykujcie ile się da.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.