Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anderka: No to ja mogłoby się wydawać dorównałam im poziomem bo doktorat zrobiłam 2 lata temu ale jak widać to chyba mało bo odstaję nadal poziomem :bigsmile
Shese: Agael77 co prawda dopiero jestem w trakcie pisania dr.. ale jak skończę.. to zakładam, że dorównam Twojemu wykształceniu
Smutne to,że trzeba się zasłaniać tytułem naukowym,jako "niby argumentem" w dyskusji...
Co????? powiem delikatnie :) naprawde delikatnie:) ODCZEP SIĘ DZIECKO ODE MNIE :)
A poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z dojrzałością emocjonalną... co zresztą widać na załączonych obrazkach
A poza tym wykształcenie nie zawsze idzie w parze z dojrzałością emocjonalną... co zresztą widać na załączonych obrazkach
BTW na wkurzeniu to Wam jakość spada jeszcze co najmniej o 2 stopnie...
No Twoje poczucie humoru, zważywszy na temat wątku i to co tu wypisujesz, jest wybitne...
A się mnie uczepiła
to może po prostu będziecie ignorować posty, które są uszczypliwe, a zobaczycie, że wkrótce nie będzie ich
Oj witaj Aborta. rzeczywiście dawno Ciebie tu nie było. Jak Ci poszło nadrabianie zaległości????
Powtórzę swoja myśl:
Watek, jak mniemam, został założony po to, by "zrzeszać" kobiety , które są po trzydziestce i starają się o dziecko. I jak mniemam- chodzi też o to, by pojawiały się tu coraz nowsze osoby w podobnej sytuacji.
Niestety, nie wnosi on nic nowego oprócz powtarzających się do znudzenia wpisów, zaklęć i "sekciarskich" okrzyków.
To, obawiam się, nie zachęca do udzielania się w tym wątku, bo takich pełno jest np. na kafeterii.
No, chyba że ma być to watek bardzo hermetyczny.
Wieć dziewczyny nie wchodzcie jak Wam nie odpowiada, żaden problem, Prawda ??