Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormilkar
    • CommentTimeDec 13th 2011
     permalink
    Wrozkafuksia -doskonale to określiłaś, moherowe też uważają że do wszystkiego mają obowiązek się wtrącić. Kolejna sprawa zawsze walczą w imieniu czyjegoś dobra. U nas dziś też takie postulaty przeczytać można.

I też jestem zdania że dyskusja może się zakończyć jedynie przez ignorowanie ich.
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Witam...czytam Was od początku-tez jestem na liście. Nie udzielałam się na tym forum-ale muszę Wam powiedzieć, że Was uwielbiam i często z uśmiechem na twarzy czytam Wasze wpisy(a po cichutku krzyczę z Wami:bigsmile: i nie widzę w tym niczego złego-a co,kobiety po 30 nie mogą być trochę szurnięte?-ja jestem i jest mi z tym dobrze).Dziewczyny,jesteście super-a te, które wpadły tutaj, żeby trochę krwi napsuć są drętwe-nie chciałabym mieć takiej nudnej matki-na szczęście moja też jest szalona i wesoła-może dlatego ja też taka jestem . Proszę,nie zmieniajcie treści tego forum,jest wesoło i zabawnie-ale też wiele rzeczy można się dowiedzieć-a najważniejsze jest to,iż każda dziewczyna ma u Was wielkie wsparcie-i to jest super:bigsmile:.Pozdrawiam!!!
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Anderka, nie fasolkuj bo jeszcze do nieba wyrośniesz ;-)... zajdź w ciążę od tego pieprzenia po prostu :). Tego życzę :)
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  1.  permalink
    moherowe :)
    ciekawe :)
    Ale w zasadzie to chyba komplement- pierwszy raz zostałam tak nazwana na tym forum. :crazy:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    ruda 03 uważaj!!!! zaraz możesz się stać celem ataku!!!! Jak może Ci się TU podobać???? No weźźźźź tak TU infantylnie...
    :wink:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ciekawe co na to "prawdziwe" moherowe ;-)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    no błagam tu JEST INFANTYLNIE aż się słabo robi i raczej trudno z tym dyskutowac... ale jak ktoś lubi na chleb mówic pep ( jak to moja babcia żartowała) to tylko łatwiejsza starośc Was czeka...
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Mel, pewnie przyszłyby podyskutowac :)
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Oj Diablico przypomniała mi sie taka śliczna bajka z dzieciństwa o fasolce do nieba, po której ktoś tam kto stam schodził. Wstyd mi bo zapomniałam treści i bohaterów ale obiecuję, że jutro a najpóźniej pojutrze nadrobię zaległości i opowiem tę bajkę córce :). Ide sie pieprzyć by tak grzesznie i i bałamutnie .... STOP w grudniu nie moge zajść w ciążę..... Ale popieprzę się z anty :wink:... a w styczniuuuu ....... ojjjjjjjjjjj będzie sie działo heheheh. Dobranoc Wszystkim dziewczynom...... bez względu od przynależności hihihi:bigsmile:. Żartuję... dobranoc wszyskim:kiss:
    -- ,
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    ech...odgonię się jak od komara...mam to w nosie-jak się komuś nie podoba to może ominąć mój wpis...a najlepiej to forum...widocznie się jednak podoba-skoro się tak rozpisują:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ruda03 :threesome:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Jaś i zaczarowana fasola. To miałam na myśli.:wink:
  2.  permalink
    Dobra- ja odpadam
    ja o dupie- Wy o zupie
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Ruda 03 Wiesz bo to jest tak... są aktorzy jak są widzowie... Ja już wolę patrzeć się na ścianę niż na scenę pełną jadu..
    I pomyśleć że jeszcze kilka godzin temu był tu spokój...
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Było tu cudownie i miło, a dziś tyle jadu "stare wyżeraczki" rzuciły, ze powiem wprost to one zniechęcaja do forum nie MY :))
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Shese, ale jad to z Was wypływa... aż nie do pomyslenia, ze z dzieci robicie się starymi zajadłymi babami, bo ktoś poddaje w wątpliwośc sens Waszych działań? I tylko tyle?
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    łośćń ... nie podskakuj .. bo stare (ponure) wyżeraczki nakopią Ci do tyłka ;)
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    a co,zniechęciłyście się?chyba nie?:tooth:...bo mi się dopiero spodobało:crazy:-teraz jest super-marudne baby kontra szurnięte dziewczyny:swingin:....hi,hi-ale zachodzimy w tym cyklu w ciąże?:clap:
    --
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Ki diabeu złośliwa jeszcze tu nie byłam.. ale o ile mnie pamięć nie myli..zaczęłaś pomału, że tak to określę nieśmiało.. sypać jadem wczoraj... chyba, że coś mnie ominęło..
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Jadem? Wskaż mi czas, miejsce i treśc... i jad oczywiście.
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Hej RUDa siedziałaś tyle czasu cichutko i dziś sie uaktywniłaś :clap::clap:oby Ci sie nie dostało teraz :thumbup::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Nooo milion emotikonów, garśc "humoru" przez małe ha i jazda trwa! :)
    Dooobra znudziło mi sie już CHYBA na serio. Jednak "śmieszniejsze" byłyście wczoraj... dziś z każdym nieprzyjaznym słowem co raz bardziej żenujące... Powodzenia w zaciążaniu (od serca)!
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    bo ja należę do typu podglądaczy:tooth:...a teraz idę spłodzić fasolkę czyli idę się przytulać-serduszkować...a nawet bzykać:swingin:pa,teraz tu będę częściej zaglądać:peace:
    --
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Ki diabeu - poszukaj sobie.. szkoda, że masz taką krótką pamięć..
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    nie mam krótkiej, doskonale pamiętam co napisałam... jadu w tym jedynie nie widzę... :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Widzisz co chcesz a i jeszcze jedno żenujące zachowanie "przywlokłaś" ze sobą...

Ahhh przepraszam, przecież TY obrażałaś na poziomie i kulturalnie...

Ps. Kończę tą dyskusję.. mam co innego "do roboty" niż siedzenie nocą przy komputerze
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Dobranoc dziewuszki:) mam nadzieje,ze jutro znów tu bedzie miło i wesoło, że bedzie tak jak lubię, a nie jak nam chcą narzucić
    --
  3.  permalink
    co Diabeł przywlokła ?
    Na poziomie jest to wykrzykiwanie" kurwa w ciąże zajde"? rany..... :shocked:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Shese: Widzisz co chcesz a i jeszcze jedno żenujące zachowanie "przywlokłaś" ze sobą...

Ahhh przepraszam, przecież TY obrażałaś na poziomie i kulturalnie...

Ps. Kończę tą dyskusję.. mam co innego "do roboty" niż siedzenie nocą przy komputerze

Znów Cię nie rozumiem. Wskaż proszę w którym momencie Cię obraziłam... bo jeśli Ty mnie o to poprosisz to z chęcią skopiuję. Natomiast ja od pierwszego swojego wpisu starałąm się byc delikatna, zęby Was nie urazic, mimo, ze na palce cisnął mi się wyjątkowo krytyczny komentarz. Wy pojechałyście po mnie okraszając uśmieszkami i hihihami to w końcu też napisałam jasno co myślę. O co Ci chodzi? Bo nie kumam...:confused:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ojjjj :confused::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    łóśćń możesz jaśniej? Już któryś raz kwitujesz coś emotikonem? Może łatwiej się dogadamy jak napiszesz słowami????
  4.  permalink
    łóśćń proszę nie odpowiadaj inaczej ta głupia walka nigdy się nie skończy :cry: lepiej krzyknij razem ze mną
    W TYM CYKLU ZACHODZIMY W CIĄŻĘ :jumping: a piękna wróżka płodności nam pomoże :cheer:
  5.  permalink
    To jeżeli można chciałabym dwa słowa wyjaśnienia
    FAJNIE,ZE POWSTAŁ TAKI WĄTEK
    Coraz więcej jest kobiet, które starają sie o dziecko gdy juz skończą trzydziestkę.
    Tyle,że wątek jest SŁABY, bo oprócz ciągłego wklejania listy i kopiowania okrzyków nie zawiera NIC
    Nie mówię,żeby był śmiertelnie poważny i nadęty- bo zupełnie nie o to chodzi.
    Tyle ,że na razie jest PUSTY.
    Uważacie inaczej?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    hehehehehehhe boooskie jesteście....serio!!!... jak się którejś nie uda w tym, następnym i za dwa lata... to zapraszam na płacze na priv...
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Jestem po monitoringu:) Wyczekałam się, ale warto było! Są trzy pęcherzyki: lj-pecherzyk dominujący ponad 17mm, pj- 2x16mm, endometrium 9mm.... może w tym cyklu wróżka u mnie zawita? :tongue: i dzięki koleżankom wiem, że jeszcze muszę współżyć w dni płodne za co baaaardzo dziękuję:cheer: (emotka dedykowana ki_diabeu)
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Bardzo dziękuję Flowka, nie trzba było, bo już i tak mam oczopląs... ale dzięki - miło. Powodzenia!
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeDec 13th 2011 zmieniony
     permalink
    Dlatego tylko jedna. Nie dziękuję!
    --
  6.  permalink
    Dziewczyny błagam :whorship: nie odpowiadajcie na zaczepki lepiej krzyknijmy razem jeszcze raz
    W TYM CYKLU ZACHODZIMY W CIĄŻĘ :crazy: a piękna Wróżka Płodności nam pomaga:cheer:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Nie proszę ;-). Podejdź na luzie. Rózńei może byc, ale 3 pęcherze to już COŚ! Trzymam kciuki!
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    nooooo wrozkafuksia wpycha plemniki w komórkę jajową....:wink:
    Myślę, ze z niektórymi z Was bym się przyjaźnie dogadała... ale niektóre... nooo obiecałam Anderce powściągliwoś więc się powściągam :)
  7.  permalink
    Dziewczyny wiem, że to trudne, ale proszę jeszcze raz nie komentujcie powyższych wpisów. Życie jest piękne i nasze dzidzie będą piękne bo
    W TYM CYKLU ZACHODZIMY W CIĄŻE :cheer:
  8.  permalink
    Dobranoc, życzę miłych snów :swingin:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ale dlaczego nie? Nie lubicie rozmawiac? Lubicie tylko brawa?
    Zachodźcie, zachodzicie... to będzie błogosławieństwo dla nas wszystkich
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorkarakal
    • CommentTimeDec 14th 2011
     permalink
    w tym cyklu nie zachodzę w ciążę.
  9.  permalink
    Witam wszystkie Panie te co tu już sa długo i te nowe, tak jak ja. W tym cyklu zajde w ciążę...bardzo sie staram i bardzo bym chciała
    :tongue:
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Ja też w tym cyklu zachodzę w ciąże!!!
    --
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    :wink:
    to ja też zaczynam krzyczeć bo w tym cyklu zajdę w ciążę!
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    W całym tym zamieszaniu i wodolejstwie zapomniałyśmy o Fionie 85, która wczoraj się pojawiła. Witaj Fiono jeszcze raz ( jeśli sie juz witałam to jeszcze raz to robię :)). Na razie czekam z utęsknieniem na Twój wykres byśmy mogły wparować do Ciebie i pomęczyć pod wykresem hehehe a i wiedząc co w trawie piszczy będziemy mogły Ciebie ,,czarować" hihihi. .
    -- ,
    •  
      CommentAuthorasterix
     permalink
    No i dobrnęłam do końca :) Nie zaglądałam raptem kilka godzin a tu taka niespodzianka... ominęła mnie fascynująca dyskusja :)
    Miło, ze koleżanki nie starające się o dziecko wpadły nas powspierać. Dzięki dziewczyny.
    Forum, jak każda inna społeczność, zrzesza ludzi o różnych potrzebach. Ten watek realizuje nasze, inne wątki są dla poszukujących innych wrażeń, ze się tak wyrażę co jest fantastyczne.

ki_diabeu - jak się którejś nie udaje to mamy tu (w koleżankach z tego wątku) wystarczająco dużo wsparcia żeby nie szukać go u Ciebie więc nie obawiaj się zarzucenia swojej skrzynki szlochami biednych staraczek po 30
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.