no i jestem i ja... ILE WY TU NAPISAŁYŚCIE !!!! A co to za jakieś niepotrzebna wymiana zdań... Widzę, że wczoraj był mocno drażliwy dzień nie tylko dla mnie ;-) _____________ lapa - WIELKIE GRATULACJE! Jak super, że Ci się udało. A teraz masz na siebie uważać. Życzę Ci spokojnych 9 m-cy ciąży! :-)
Może i dobrze, że TEN czas wypadnie wkurat w świeta, bo wtedy i głowa bedzie zajęta czymś innym. Ja to lubie ten świąteczny czas... Wiecie, teraz mam włączoną płytkę CD z piosenkami świątecznymi. Dostałam ją w zeszłym roku od Św.Mikolaja. To pudełko zawiera 4 płyty z mnóstwem super świątecznych piosenek zagranicznych. Aż sie od razu buzia śmieje, bo robi się tak... ŚWIĄTECZNIE.
Jutro natomiast robie z Matim pierniczki na choinkę. Nie wiem czy kiedys robiłyscie bąbki z pierniczka z witrażem z landrynek. Efekt jest REWELACYJNY, zwlaszcza jak przechodzi przez nie światło z lampek choinkowych.
A ja cos mam dzisiaj dosyć nerwowy dzien, bo moj ex z rana podniósł mi ciśnienie... Zaraz zrobie sobie 'zimową' herbatkę (z pomaranczą, cytryna, miodem, sokiem malinowym i goździkami) i od razu zrobi mi sie dobrze :-) POLECAM GORĄCO!
*Kasiu* - wpisuj dokladnie tak, jak Ci wyświetla termometr. Ja tez kiedys mialam taki termometr, ale ... sie zgubił podczas jednej z podróży i nie kupiłam nowego. Musze tez zajrzec na allegro i zamowic.
Co do pierniczkow z landrynkami... to ZAPRASZAM DO NAS NA WIGILIE :-)
Poczytywałam was trochę wczoraj. Działo się spidermanka, proszę o przepis na zimową herbatkę, bo ja jestem herbaciara. A pierniczki uwielbiam, na święta mam odłożone w pudełku, bo 3/4 pierników zjemy jeszcze przed świętami