Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zgadza się ja , mąż i córcia. Piękne święta. Zawsze po prostu miałam rodziców w te dni i jakoś tak mi będzie tego troszkę brakować. Tak czy siak będa to inne ale wspaniałe święta a na dodatek pierwsze w nowym domu :). Nie mieszkam za granica ale mam do rodziny 500 km i po polskich drogach dłużej się tam jedzie niż do wielu państw.
Dziewczynki-tylko przez przypadek odkrylam ta wymiane zdan z tymi zrzedami i musze wam powiedziec ze Jestescie zajebiste:)))tak trzymac-piekny pocisk!!! won zrzedy na grzedy!!!przeciez to wasza sprawa jak piszecie i co-grunt to pozostac mloda duchem prawda:))
w dupie bym miala takie glupio madre zadufane wiedzmy!co juz zapomnialy jak i one swoje poczatki mialy-przeciez nikt sie nierodzi z powaga 80latki...:))pozdrawiam kobietki i popoeram w calosci:)))
fakt majątku nie zbijają :) a Ty masz mniej pracy
Abortaw... no to fakt, nie wiedziałam, ze to az taki biznes:) ale tak na dobrą sprawe to jaki projektant mógł takie okna wymyśleć
a ja pisze w dwoch jezykach!polskim i moim zniemczonym-nieposiadam polskich znakow niestety...
Mimo że chce tu być to dziś się nie da... bo znów to co wczoraj.... jak wątek wróci do normy to i ja wrócę aspokojnie jest tu tylko przed poludniem... przekre to
mi w tym roku przypadł zaszczyt urządzania wigilii :(
przez ostatnie lata jeździliśmy do siostry ale ona mnie wyprzedziła i jest w pierwszym trymestrze ciąży, słabo się czuje więc takim sposobem my gościmy.
na całe szczęście ja jestem przede wszystkim jak co roku od ciast, główne pichcenie bierze na siebie mama.
jednak posprzątać tak porządniej trzeba przed świętem, naszykować ugoszczenie w święta i jeszcze po posprzątać :)
plus jest taki że nie będę musiała zmywać sama
moze zaczniecie sie nawzajem trawic-niewazne kto jakie ma podejscie i dziecinne podglady....
czasami moze tak trzeba...oczywiscie niemusialo tak ostro byc-to juz moja dzialka za ktora boire pelna odpowiedzialnosc.moze to wtracenie sie jako osoba trzecia was wszystkie w jakis sposob zjedna i niebedziecie takie podle dla siebie.Ja przekroczylam granice wiem ale niezaluje wcale-ja jestem ta zla a wy badzcie dalej te super i na poziomie hahahahahah..
U mnie wyjątkowo tak wcześnie choina została dziś ubrana. Zawsze robię to w wieczór przed wigilią ale mąż kupił choinke w doniczce, postawił w domku a moja córcia nie wytrzymała- zaczęła ubierać. ALe jest śliczna więc udobruchali mnie :).
Melodie szczerze jest ich bardzo dużo bo ze dwie strony postów mi tego wyszło jak chcesz wyślę Ci zaproszenie :)
choinka to mój temat zmora, od zawsze uznaję tylko żywą. Ale po za tym ze musi być żywa to żeby mi się podobała musi być, gęsta, odpowiedniej wielkości i generalnie musi mieć tak rozłożone gałęzie jak najładniejsza sztuczna ma :) to jest cholernie trudne zadanie taką znaleźć bo panowie którzy mają choinki, moich potrzeb totalnie nie rozumieją i patrzą się na mnie jak na wariatkę.
więc ostatnio jak kupuję to ich uprzedzam że kupię ale musi być idealną choinką :)
chyba w niedzielę będzie dzień zakupu
A może zechcesz wrzucić tutaj?