Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAnderka
    • CommentTimeDec 14th 2011
     permalink
    Jest taka zakładka prywatne wątki obok ulubione, wątki, szepty itp. Więc chyba coś takiego tu funkcjonuje.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Trzeba by zapytać Moderatora
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Dla jasności.... nawet jak się da zrobić prywatny nie zmieni to faktu, ze będe tu się również udzielać :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    To tak jak ja :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a prywatny watek nei dziala na tej samej zasadzie co dyskusja pod wykresem? oo albo dyskusja wewnetrzna, mozna zaprosic wybrane osoby do tematu w poczcie wewn.
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    hmmmm. i dalej nic nie wiem :angry:
    -- ,
  1.  permalink
    Anderko- najprościej- jeżeli chcesz rozmawiac z wybranymi osobami zaproś je pod pod swój wykres
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Chili, tak już funkcjonujemy ale myślałam, ze można stworzyć prywatne forum tak jak jest na innych portalach.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Anderka to jest świetna myśl
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Taaaaa..... ale czy nam ktoś zdradzi tę tajemną wiedzę:wink:.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Spytaj moderatora o możliwość stworzenia prywatnego wątku, jesli taka istnieje to on na pewno Wam pomoże.
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Już do niego napisałam jakąs godzine temu. Teraz pozostaje mi cierpliwie poczekać a Wam kobietki powiedzieć dobranoc. Ide spać bo moje powieki są już szybsze od mrugnięcia oka :wink:.
    -- ,
  2.  permalink
    Laseczki, ja przybiegam tylko na chwilke... Widzę że dzisiaj znow tutaj niezbyt mila atmosfera i niepotrzebnie padają tutaj jakies zgryźliwości. Ja tylko chciałam powiedziec, że wlasnie konczymy z synkiem robic pierniczki wg przepisu AbortaW... :-) Super wychodzą. Robimy te w formie witrażu i są superaśne. Dodatkowo pokupowałam jakies dodatki np. kulki kolorwe, świecące, serduszka itp. :-)))
    Dobrej nocki dla każdej z Was !!!!!!!!!
    -- ___
  3.  permalink
    Dzien dobry wszytskim...co tu sie porobiło wieczorem...jak komuś sie nie podoba jak tu sobie piszemy to niech nie pisze w ogole...... w tym cyklu zajde w ciążę:fierce::winkkiss::cheer::swingin::swingin::thumbup::crazy::clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorAnderka
    • CommentTimeDec 15th 2011
     permalink
    Ja już spasowałam. Nie ma sensu wkurzać sie o to bo i tak co niektórzy zrobią to co chcą a my mamy guzik tu do powiedzenia. Ale...... damy rade dziewczyny.
    -- ,
  4.  permalink
    Wrzuciłam pod swoj wykres parę zdjęć z wczorajszych kuchennych rewolucji w wykonaniu mojego synka :-) zapraszam!
    -- ___
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Cześć dziewczyny Anderka ma racje tzreba to delikatnie mówiąc "olać"i bawic sie dalej na naszym wątku :crazy::crazy:
    W TYM CYKLU ZAJDĘW CIĄŻE -a co :swingin::swingin:
    --
  5.  permalink
    Nadzieja matką głupich
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    Cześć:swingin:
    Dziś mam wolne:cheer: Zapowiadają, że za kilka dni spadnie śnieg. Tylko gdzie??
    --
    •  
      CommentAuthorkama77
     permalink
    spidermanka, ja niestety nie widzę twojego wykresu i zdjęć:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ja mam nadzieje ze u mnie :)) i w górach bo tam jestem na świeta :))
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    szczypta_chilli: Nadzieja matką głupich

No właśnie ... :neutral:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    One są po prostu niereformowalne i trzeba sobie z tego zdać sprawę i założyć osobny wątek dla "normalnych" starających się kobiet po 30tce :cool::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Jak dla mnie smutna jest próba uzurpowania sobie prawa własności do tego konkretnego wątku jedynie na podstawie, tego że nie wszystkim chce się wykrzykiwać tego siupelowego hasła.
    Widać "kto nie ksici z nami, jeśt psieciwko nam"
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A mnie dziwi bardzo to rozczarowanie z powodu przyklejenia. Przyklejenie to wyróżnienie dla wątku. No chyba, że w wątku chodzi tylko o bicie piany,żeby był 1 z 10ciu.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    ki_diabeu: No chyba, że w wątku chodzi tylko o bicie piany,żeby był 1 z 10ciu.

A jak myślałaś? Przecież nie raz już pisały, że muszą być aktywne, by wątek był w 10-tce najpoczytniejszych i najlepiej na samej górze :bigsmile:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Myślałam, że to tylko tak sobie, żeby się ze zrzędami podroczyć :wink:,no, ale może faktycznie
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Pod jednym z wykresów te zrzędy zostały nazwane idiotkami. Mało kulturalne towarzystwo.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    bewe82: Pod jednym z wykresów te zrzędy zostały nazwane idiotkami. Mało kulturalne towarzystwo.

No bo inwektywami każdy może rzucać. Gorzej jak trzeba coś mądrego napisać...
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Doczytałam jeszcze, że jesteśmy DZIECINNE:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    agael77: Doczytałam jeszcze, że jesteśmy DZIECINNE

i nadęte jak puzony huehuehue
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Jaheira: No bo inwektywami każdy może rzucać. Gorzej jak trzeba coś mądrego napisać...

NO właśnie ... Idiotkami postanowiła nazwać osoba, która w tym wątku nie pisuje (a widać, że czyta), ale ma wśród znajomych tutejsze Staraczki - to miał być chyba rodzaj wsparcia ... Szkoda, że odwagi brak, żeby przyjść tu i tu napisać "Idiotki z tych bab ..."
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ja tam sobie myślę, że każda inwektywa z "takich ust" to komplement...przynajmniej dla mnie :wink:
  6.  permalink
    GDZIE DO CHOLERY JEST TERAZ DAMAZY????zablokowac konto na miesiąc za kare dla tych co ubliżają tym kobietom co starają się o dzieciaczki a uszczypliwośc gdy im sie nie udaje jest nie na miejscu!!!trochę boli
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Leneczko? Uderz w stół? To zdaje się Ty napisałaś komentarz o idiotkach, nie? :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: zablokowac konto na miesiąc za kare dla tych co ubliżają tym kobietom co starają się o dzieciaczki a uszczypliwośc gdy im sie nie udaje jest nie na miejscu!!!trochę boli

Zapędziłaś się chyba w nadinterpretacji... Albo może ja coś przegapiłam...
    Powiedz, gdzie i kto Ci ubliżał to sama to zgłoszę gdzie trzeba...
    --
  7.  permalink
    A jak tu was nazwać jak dorosłe kobiety starają się o dzieci a Wy je nagabujecie???to nie jest chyba normalne prawda???postawcie sie w naszych sytuacjach jak Wy byście się czuły co???po2 cudzych komenatrzy sie nie czytapod wykresem gdzie nie jesteś przyjaciółką!!!to samo jest z listami-wystarczy odrobina kultury i dobrego wychowania
    -- ,
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    ki_diabeu: Leneczko? Uderz w stół? To zdaje się Ty napisałaś komentarz o idiotkach, nie? :)

:tongue: Dobra jesteś w te klocki ki_diabeu!
    -- Mama M & N & W
  8.  permalink
    JAHEIRA a czy ja napisałam ze mnie ktoś ubliża tu wiele zostało skrytykowane miedzy innymi za "serduszkowanie" itp.Co Wam to przeszkadza,że inne się starają serduszkuja itd i Wy to róbcie albo przynajmniej wesprzyjcie je...a nie wyzywanie ubliżanie i nabijanie się
    -- ,
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    leneczka8484: po2 cudzych komenatrzy sie nie czytapod wykresem gdzie nie jesteś przyjaciółką!!!

buhahaha, to blokujcie swoje wykresy.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    laneczko a czy będziesz tak uprzejma i podasz jakieś konkretne informacje?
    Bo póki co to, o czym piszesz to niestety jakbym o Twoich przyjaciółkach czytała...
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Leneczko, jak wykres jest otwarty dla wszystkich to chyba wszyscy mogą czytac? Czy nie? Bo jeśli nie to po co jest dla wszystkich? :)
    Jedna z tych biednych, uciśnionych, dorosłych kobiet napisała mi, ze wątek nie jest dla mnie, bo zrzędy tu nie chcą... hmmm... a ja się staram też, długo... miało mi się zrobic przykro? może powinnam się popłakac, albo zwyzywac rozmówczynię od idiotek czy innych?
  9.  permalink
    DZIEWCZYNY jestesmy wszytskie dorosłe starające się więc chyba lepiej się wspierać,bo sama wiem,że trudno jest gdy się nie udaje.A nabijanie się z jakiś tam określeń seksu jest nie smaczne jak i ta cała poprzednia konwersacja.Czytacie co się dzieje pod innymi wykresami a potem wynosicie na forum???Czy to jest fer?Normalne??Nieuważam...
    -- ,
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    leneczka8484: zablokowac konto na miesiąc za kare dla tych co ubliżają

Oj ciężko to widzę ... większą część Twojego towarzystwa by tu nie było przez miesiąc ... Jak dałabyś radę?
    -- Mama M & N & W
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Ja tylko mam pytanie, po co Wam takie dyskusje, każdy ma prawo korzystać z wątków i pisać w nich to co uważa za stosowne i to czego potrzebuje...
    niektóre potrzebują wsparcia a niektóre informacji ale każdy ma prawo napisać to co uważa za stosowne a ubliżanie sobie to chyba nie za dobry sposób...
    nie wiem skąd wynika to wszystko może z frustracji...
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Jak w innych szukasz "bycia fair" to najpierw sama bądź i zmierz się z kimś face2face a nie za plecami.
    •  
      CommentAuthorMónikha
    • CommentTimeDec 15th 2011 zmieniony
     permalink
    leneczka8484: Czytacie co się dzieje pod innymi wykresami a potem wynosicie na forum

Przecież nie padło pod którym wykresem i kto tak napisał :tongue:
    -- Mama M & N & W
  10.  permalink
    BEWE82 wiesz co...przemilczę to co napisałaś bo szkoda mi słów...mam trochę więcej litery w głowie niż Ty więc na tym skończę...Zastanów się troche co piszesz,gdzie zaglądasz bo kiedyś zapłacisz za to słono!!!Moje przyjaciółki są o tyle mądre,że nie wynoszą nic spod wykresów naszych,są na dobre i złe-to są właśnie przyjaciółki-a Ty???pseduoprzyjaciółka!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Leneczko prosiłam Cię o konkrety jeśli chodzi o ubliżanie... Odpowiedzi nie otrzymałam ale w zamian za moje pytanie nie omieszkałaś mi wystawić "Eeeee;("
    Skoro piszesz,że naszą idea powinno być wspieranie się to tym bardziej nie rozumiem skąd wyzywanie od idiotów osób myślących i robiących inaczej niż Ty i Twoje towarzystwo...
    Faktycznie powinno paść w tej sytuacji pytanie o to, gdzie jest Damazy... Tylko chyba nie z Twoich ust...
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    kobiety osoba która założyła ten wątek fajnie napisała w pierwszym poście więc odsyłam do niego...
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.