Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ja wobec swoich przyjaciółek jestem fer:)każda może na mnie liczyć!!!NIC za plecami nie robię-bronię swojego!!!
    -- ,
  2.  permalink
    Wiesz boli to jak kobiety dojrzałe myślące jak to ujęłaś negują zachowanie staraczek!!!
    -- ,
  3.  permalink
    JA KOŃCZĘ TEN TEMAT NIECH KAŻDA ZAJMIE SIĘ PLANOWANIEM CIĄŻY CZY TAM WYCHOWYWANIEM DZIECI a nie dyskusją która nigdy nie będzia miala końca.Ile ludzi tyle opini
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeDec 15th 2011
     permalink
    leneczka8484: Wiesz boli to jak kobiety dojrzałe myślące jak to ujęłaś negują zachowanie staraczek!!!

Ale że co niby negują? To,że szaraczki chodzą na monitoring, czy może to,że robią odpowiednie badania? A może to,że pilnują swojego okresu płodnego bo na serio podchodzą do starań?
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    czesc Wszsytkim!

Pare dni mnie nie było a tu taki dym... w ciezkim szoku jestem... wyluzujcie dziewczyny i nie dawajcie sięsprowkować bo siętutaj jak na bazarze zrobiło...a nie o to chyba nam chodzi w tym wątku - prawda???

Ale nie o tym chciałam. Chcialam o wazniejszych rzeczach niz te przepychanki.
    Otoz bylam wczoraj u gina i tak:
    Pecherzyk ciazowy umiejscowiony prawidlowo, z cialkiem zoltym, tworzy sie juz jakis trofoblast czy inna cholera (nie mam pamieci do nazw) z ktorej powstaje zarodek – wiec od tej strony jest wszystko OK. Ale wgielo mnie cos innego.
    W zwiazku z tym, ze mam solidne tylozgiecie badanie bylo trudne i gin wypatrzyl (w macicy lub na macicy, nie pamietam ze stresu) jakas cyste :(
    Sam nie jest pewien co to jest czy tylko zle cos widzial z powodu tylozgiecia (nie uwierze, za dobry specjalista) lub faktycznie jakas cysta gdzies tam jest.
    Dupek 2 razy dziennie, bardzo oszczedny tryb zycia, kontrol za 3 tygodnie.
    Mam myslec optymistycznie.

wczoraj mialam dola jak stodoła, dziś już się ogarnełam. Czy ktoras w czasie mojej paru dniowej nieobecności testowała i ma II kreski????
    --
  4.  permalink
    JAHEIRA przeczytaj sobie wszystko od 35str kto zaczął i o co szło,potem rozmowa zaczęła być nie na miejscu.Ja nikogo nie chcę krytykować...po co te uszczypliwości...cieszmy się,że święta idą i cieszmy się też tym,że co nie którym z nas może się uda zaciążyć w tym roku:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: Ja nikogo nie chcę krytykować...po co te uszczypliwości...cieszmy się,że święta idą i cieszmy się też tym,że co nie którym z nas może się uda zaciążyć w tym roku:)

Widzisz jestem podobnego zdania... Widziałam już na tym forum niejedną dyskusję... Nie raz nie zgadzałam się z rozmówcami...
    Tylko wiesz co? Nigdy nie przyszło mi do głowy,żeby nazwać idiotą kogoś tylko dlatego,że myśli inaczej niż ja...
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeDec 15th 2011 zmieniony
     permalink
    leneczka8484: jestem fer
    :bigsmile:
    ciekawe...
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Mamrotko, nie mam pojęcia o cystach, ale też mam tyłozgięcie. Ale nie miało to wpływu żadnego na badania, ciążę, poród... oszczędzaj się, koniecznie i trzymaj się dzielnie!
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    bewe82: a Ty???pseduoprzyjaciółka!!!

O co chodzi?
    Uściślijmy - jak wykres jest otwarty, to można wejść, pomimo bycia nie-przyjaciółką.
    Jeśli komentarze są nieukryte, to można je czytać (gdyby użytowkniczka sobie tego nie życzyła, nie udostępniałaby ich nie-przyjaciółkom).
    Jak ktoś obraża mnie i inne dziewczyny, to mam prawo się oburzyć i poinformować zainteresowane, że ktoś nam tyłek obrabia, mówiąc kolokwialnie.
    Nie ładne jest natomiast nie uczestniczenie w wątku, a obrażanie osób biorących w nim udział poza ich plecami - na zasadzie: tam nie napiszę, bo nie mam odwagi, ale pod wykresem koleżanki czuję się na tyle silna, że sobie pobluzgam.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    leneczka8484: mam trochę więcej litery w głowie niż Ty więc na tym skończę

:crazy: Jestem fanką Twoich wypowiedzi.
    -- Mama M & N & W
  5.  permalink
    kobiety, nie macie czegos konstruktywnego w domu do porobienia? radzę wszystkin nam wezmy się za swiateczne porzadki i na tam frustracje wyladujmy, a tu niech bedzie neutralnie chociaź..
    Cođ mi się dziwnego z klawiatura dzieje _ poprzestawialy mi sie znaki, zniknely polskie.. aaaaaaaaaaaaa:shocked:
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Może Ci sie klawiatura przestawiła. Spróbuj wcisnąć kombinację lewy shift+Alt.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    ctrl+shift
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Nie zróbcie sobie kuku tymi minusami...
    cyt: - Automatyczne zamknięcie dyskusji następuje, gdy osiągnie ujemną ilość punktów, więcej niż 20
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Agel i ta i ta kombinacja jest prawidłowa.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    O jestes Anderka jak miło :)
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    chciałam wam przytoczyć rozmowę dwóch koleżanek z forum na temat 30tek

1- ja przepraszam ze mam taka niewypazona morde!!!!!!
    2 - Aj Monika!! Monika, ach, Monika, dziewczyno ratownika!!! Nie przejmuj sie KOBIETO!!!!
    A ta dyskusja sie skończyła! POwiedziałaś co czułaś,dostałaś małą zj….ę za to i tyle!!! Już będziesz wiedziała że trzeba omijać kobiety po 30 :))
    1 - w dupie to mam-i niemozna wszystkich 30stek do jednego wora wrzucac-a pozatym nieczuje sie przegrana czy obrazona-splywa to po mnie jak po kaczce :))))
    zreszta loscn napisala ze jak te babska sie zbiora w grupe to ciezko je przegadac-widocznie nawet ja niejestemw stanie -a szkoda – bo zadufane dziewuszyska i strugaja Bog wie kogo-kretynki

nic dodać nic ująć:confused:
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Scorpi: nic dodać nic ująć
    dokładnie, Scorpi. ŻENUJĄCE
    --
    •  
      CommentAuthorLilas_blanc
     permalink
    Scorpi ja bym jeszcze wrzuciła jeden fragment rozmowy tych dwóch dyskutujących:
    wiem bo masz poukladane w glowce-ja sie wdalam i uwazam ze to sa wredne suki ze komentuja inne osoby za to ze tak jak my np.takie swirniete jestesmy..

leneczka8484: GDZIE DO CHOLERY JEST TERAZ DAMAZY????zablokowac konto na miesiąc za kare dla tych co ubliżają tym kobietom
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    O tego nie czytałam :))... ale z Was świruski ho ho hooo czapki z głów!
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    e nooo...przynajmniej nie jest monotematycznie.
    do tej pory było 500 postów z tym samym zdaniem.
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Lilas, no tego nie zauważyłam :)
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Oli, musi być jakaś odmiana, bo co za dużo to.... może zemdlić :)
  6.  permalink
    O kurde ale się utworzyło kółko wzajemnej adoracji "nie starające sie" napadaja na "starające"
    GRATULUJĘ Wam
  7.  permalink
    Dobrze że te drugie zmądrzały i nie wchodzą w te dziwne pyskówki BLEEE
  8.  permalink
    a które to jedne, a które to drugie? A może wszystkie jestesmy po prostu KOBIETAMI, które korzystają ze swojej seksualności zgodnie z załaożonym celem: starania się, bądź nie? Mamy tyle wspólnych mianowników dziewczyny, a wciąż się obrażamy, rzucamy inwektywami, ech.. szkoda.

sukces mój na dziś: udało się przezyc dzisiejszy trudny dzień i poprawić klawiaturę. kombinacja klawiaturowa nie pomagała, zmienił mi sie język w ustawieniach i tam pogmerałam :bigsmile:

dobranoc wszystkim, "jednym" i "drugim" :bigsmile:
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    weronika7221 ciekawe jakim nickiem na co dzień posługujesz się na tym forum...
    To dopiero jest żenada- pisać coś na wątku przez sztucznie utworzone konto...

Swoją drogą ciekawe,że raptem zamilkły użytkowniczki, które do tej pory sztucznie przy życiu ten wątek utrzymywały...
    Rozumiem brak chęci w przepychaniu się, ale to przecież można zignorować i dalej się wspierać i dyskutować o staraniach...Zapewniam Was,że te zrzędy z nudów zwyczajnie odpuściłyby Wam...
    Zaczynam mieć smutne wrażenie,że tu naprawdę nic się nie działo skoro tak łatwo Wam się obejść bez tutejszych rozmów.
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Jeheira jesteś w błędzie. Nie przestały rozmawiać i robią to dalej tylko nie tutaj bo od kilku dni tutaj sie nie da. Po drugie nie mamy ochoty na dyskusje pomiędzy tekstami, które nas urażają a my będziemy udawać, ze tego nie ma. Zaznaczam, ze my to nie wszystkie osoby, które tu pisały. Wy wrzuciłyście wszystkie do jednego wora i nie bierzecie pod uwagę tego, ze krzywdzicie pewną grupę dziewczyn. Po trzecie ten temat nie jest tematem, gdzie chciałyśmy rozmawiać tylko o staraniach. Większość z nas jest już na tyle zdołowana i zdeterminowana niepowodzeniami, że na prawdę nie mamy ochoty dobijać się ciągłym gadaniem o staraniach. Może pokusicie się o zrozumienie tego, ze takie właśnie gadanie ( dla was głupkowate) było nam potrzebne a watek spełniał swoją rolę. Do teraz..... Jest naprawdę wiele innych poważnych tematów, w których możecie sie wykazać swoją wiedzą i postawić na podium swoje długie doświadczenie na 28 ale naprawdę nie musicie brac udziału w dyskusji z reszta niekonstruktywnej tutaj. Niszczycie to co nam odpowiada a jeśli macie choć odrobinę szacunku dla innych , które mają inne podejście do wielu spraw niż Wy dajcie na luz i pozwólcie nam dalej sobie pisać nawet jak będa to totalne pierdy.
    I nie atakujcie mnie za chwilę, ze to Was tu obrażają, wyzywają od różnych, używają niecenzuralnych słów - to co napisałam... wrzuciłyście wszystkie do jednego wora i nie wszystkie to robią. Dziewczyny nie pisza bo dały Wam troche pola do popisu i czasu byście sobie na wzajem popisały. uwierzcie, ze jesteśmy w tym wątku po kilkadziesiąt razy dziennie tyle tylko, że nie chcemy Wam przeszkadzać w jakże interesującej Waszej dyskusji. I oczywiście dyskutujecie tylko o staraniach :).
    -- ,
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Anderka: kilkadziesiąt razy dziennie
    jeeejku, naprawdę?? To co poza 28dni jeszcze robicie...? KILKADZIESIĄT RAZY?!?!?:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Anderka: uwierzcie, ze jesteśmy w tym wątku po kilkadziesiąt razy dziennie

Jako 37 letnia matka 8 latki masz bardzo dużo czasu jak na taką ilość wejść... gratuluję
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Co by się napisało to wszystko atakujecie.... Nie zauważyłyście tego????? CZyż to nie jest złośliwość? A ostatnio to innym sie wytyka. No proszę przygarnął kocioł garnkowi.
    Oczywiście wszystko wzięłyście tak bardzo do siebie, te kilkadziesiąt.... no faktycznie jest się do czego doczepić. Cholerka a ja myślałam, ze jestem upierdliwa. A swoją drogą nawet gdybym spędzała całe dnie i pół nocy robiąc jakąś czynność to co Wam do tego. To tylko moja sprawa i naprawdę nie potrzebuję Waszej troski. Wy tak wszystkim do garów zaglądacie???? GRATULUJĘ !!!!!!

P.S. Proponuję byście jeszcze raz przeczytały i przeanalizowały swoje wypowiedzi może rzuci Wam się coś w oczy .... Może jakieś wnioski wyciągniecie???
    -- ,
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Jako jeszcze 34 letnia matka 15 letniego chłopaka.. też znalazłam czas żeby tu wejść.

Podsumuję: [...] żenada, frustracja, brak zrozumienia [...].

Ps.1 A ostatnio przede wszystkim.. łapanie "za słówka".. co za tym idzie brak wniosków.

Ps.2 Tym samym, nie widzę również ponoć.. bardzo pożądanego ostatnio na tym forum tematu traktującego: Starania w zajściu w ciążę kobiet po 30 roku życia.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Anderka: Może jakieś wnioski wyciągniecie???

ja wyciągnęłam dwa z poniższej wypowiedzi :

Anderka: Większość z nas jest już na tyle zdołowana i zdeterminowana niepowodzeniami, że na prawdę nie mamy ochoty dobijać się ciągłym gadaniem o staraniach.

pierwszy:

skoro nie macie ochoty rozmawiać o staraniach to utwórzcie nowy wątek pt GADANIE O DUPIE MARYNIE a ten "odstąpcie" tym, które właśnie o staraniach chcą rozmawiać [ jak sama nazwa topiku wskazuje.... ]

drugi:

ja też się długo starałam [ nie chcę się licytować ale z tego co patrzę to dłużej niż Ty Anderko ]
    i mimo całej mojej frustracji z powodu niepowodzeń nigdy nie przyszło by mi do głowy żeby rzucać takimi obelgami jak NIEKTÓRE z tutaj obecnych [nie mówię, że wszystkie bo akurat Ty Anderka nikogo nie obraziłaś] i usprawiedliwiać się tym, że się długo staram, nie mogę zajść bla bla bla
    to wg Ciebie wystarczający powód, żeby się tak zachowywać ?
    bo wg mnie nie bardzo :confused:

a teksty na poziomie Moniki [która jak sama napisała ma "zniemczoną" klawiaturę - a ja dodam od siebie , że również chyba i mózg :neutral: ] lub też zakładanie konta po to, żeby się zabawić w adwokata [patrz weronika7221] są na prawdę na poziomie żadnym
    myślę, że wiewiórka z jej poziomem IQ zachowała by się o niebo lepiej
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Anderka: Co by się napisało to wszystko atakujecie.... Nie zauważyłyście tego????? CZyż to nie jest złośliwość? A ostatnio to innym sie wytyka. No proszę przygarnął kocioł garnkowi.
    Oczywiście wszystko wzięłyście tak bardzo do siebie, te kilkadziesiąt.... no faktycznie jest się do czego doczepić. Cholerka a ja myślałam, ze jestem upierdliwa. A swoją drogą nawet gdybym spędzała całe dnie i pół nocy robiąc jakąś czynność to co Wam do tego. To tylko moja sprawa i naprawdę nie potrzebuję Waszej troski. Wy tak wszystkim do garów zaglądacie???? GRATULUJĘ !!!!!!

hmmm .... no i wzajemnie :)
    Faktycznie mocno przeszkadzał mi ten wątek póki był bez przerwy na szczycie dzięki nieustannemu kopiowaniu listy lub tego samego tekstu, ale teraz możecie się tu zagrzewac do woli. Tyle, ze teraz to Wam smutno, ze wątek został przyklejony i chyba straciłyście zapał? Przynajmniej tak to wygląda.
    To Wy każde słowo traktujecie jak atak i nie chcecie rozmawiac z kimś kto inaczej patrzy na sprawę. Albo się wtedy chichracie do bólu, albo zasypujecie rozmówcę emotikonami, albo udajecie, ze rozmówcy nie ma... bo zawsze można sobie ulżyć pod wykresem. Forum służy rozmowie, dyskusji, kłótniom, żartom itp itd... tyle, ze nie można jakiegoś wątku zamknąć dla innych, można zamknąc wykresy co szczerze doradzam po tych dzisiejszych "wyciekach", bo nienajlepszą są wizytówką.
    Zastanawiam się dlaczego czujecie się takie pokrzywdzone? W pierwszym swoim poście tutaj napisałam coś w stylu, ze kiedyś będziecie się czuły zażenowane tymi tekstami, dodając "WIEM CO MÓWIĘ ;-)" (z uśmieszkiem) - naprawdę nie zrozumiałyście co chciałam przez to powiedziec? Otóż wiem co mówię, bo to staraniowe ogłupienie nie jest mi obce, ale wiem też z własnego doświadczenia, że jak już przejdzie to ciężko zaakceptowac bzdury, którymi się człowiek niby wspierał,chociaż ja większośc swoich na szczęście klepałam pod wykresem ;-). Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak Was to strasznie ubodło i spowodowało taką lawinę nieuprzejmości. Szkoda, ze nie umiecie rozmawiac poza Waszym hermetycznym gronem.
    Udanych starań.
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Twoje załozenie, ze pisane było tylko po to, żeby być w pierwszej 10 jest tak absurdalne jak to, ze chcecie z nami normalnie dyskutować. Niestety nie wychodzi to i nie wiem czy to brak dobrej woli czy po prostu zaprogramowanie siebie na to by wszystko akurat w tym wątku wyśmiewać. Co do Moniki, która rzeczywiście pisała nieprzyzwoicie i mi samej było niesmacznie- była tu po raz pierwszy i nigdy wcześniej się nie pojawiała. Co do tytułu... juz kilkakrotnie pisałam, ze może moderator go zmienić i nawet rzuciłam hasło na jakie. Nie stworzyła się hermetyczna grupa i nigdy żadnej dziewczyny niezignorowałyśmy, wręcz przeciwnie. Nie ma przymusu. Jeśli komuś odpowiadało to zostawał jeśli nie po prostu szukał w innym temacie.
    Teorka wiem, ze Ty starałaś sie długo zanim wszystko pięknie się udało ale nie pisałam akurat tak do końca o sobie ( no może troszeczkę ) bardziej o dziewczynach które starają sie po kilka lat i mimo wszystko sa z nami a forma wątku wcale im nie przeszkadza wręcz przeciwnie.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    To dlaczego było Ci przykro z powodu przyklejenia? Nie rozumiem tego.
    A co do absurdalności tego drugiego to mylisz się, podyskutowałabym chętnie, ale no cóż tak ciepłe przyjęcie mnie onieśmieliło ;-)
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Anderka: Teorka wiem, ze Ty starałaś sie długo zanim wszystko pięknie się udało ale nie pisałam akurat tak do końca o sobie ( no może troszeczkę ) bardziej o dziewczynach które starają sie po kilka lat i mimo wszystko sa z nami a forma wątku wcale im nie przeszkadza wręcz przeciwnie.

no ok Anderko ale nawet starania trwające kilka lat nie uprawniają do takich zachowań....

i wiesz im forma wątku nie przeszkadza
    Tobie również nie
    ale może być np 7 kobiet na 28 dni, które też się starają i też są po 30-tce i którym przeszkadzać taka forma będzie a jako, że TO WY nie trzymacie się tematu to tego....
    temat wątku jest po coś chyba ustalony, więc dla takiego pisania o dupie marynie jakie Wam się podoba [ i ja tego nie kwestionuję bo jak Wam się podoba to luz] można założyć wątek osobny :)
    i myślę, że o to chyba się wszystko rozchodzi właśnie....
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ps. A od "dupy maryny" są od zawsze "serca" :wink:
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Może zamiast pisać o "zażenowaniu, które kiedyś się ma pojawić.. ze wzg. na formę i treść wypowiedzi"

Wystarczyło po prostu powiedzieć Dzień Dobry.
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Bo nie rozumiałam na czym polega przeklejenie. Odebrałam to po prostu jako coś niefajnego. Dokształciłam się w tym temacie:wink: i jest ok. Mam nadzieję, ze zadowala Cie to wytłumaczenie:wink:. Nie mam problemu z przyznaniem sie do błędu. Ja również chętnie bym z Toba podyskutowała ale naprawdę nie wiem juz jak. Zobacz sama, ze odpowiadam tylko na Twoje pretensje i żale. Nie napisałaś jeszcze tutaj żadnego tekstu, który pociągnął by jakąś konstruktywną dyskusję inną niż przepychanki.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Hmmm, ale ja napisałam to co chciałam Wam napisac i przekazałam to co myślałam. Mam wchodzić klaskając? Wtedy będzie ok?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Anderka: Zobacz sama, ze odpowiadam tylko na Twoje pretensje i żale. Nie napisałaś jeszcze tutaj żadnego tekstu, który pociągnął by jakąś konstruktywną dyskusję inną niż przepychanki.

hę?????????? nie mam żadnych pretensji, ani żalu :wink:
    A no i idąc Waszym tokiem rozumowania - jak nie chcesz - nie odpowiadaj
    •  
      CommentAuthorShese
     permalink
    Jak się nie umie mówić Dzień Dobry, to można klaskać.......

Ps. Widzę że temat jest ciągnięty dalej.. w swej nie konstruktywnej formie..
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Teorko proszę nie uogólniaj dziewczyn w ocenie. Czy ja komukolwiek napisałam coś co mogło urazić, komuś ubliżyłam czy zachowałam si,e niestosownie. Jeśli tak to uświadomcie mnie w tym bo może czegoś nie wyłapuję. :wink: Jeszcze raz napisze - wnioskowałam o zmianę tytułu na ,,staraczki po 30- hydepark".
    A jest przeciez drugi podobny watek więc nie ma tak, ze nie ma w czym wybierać. Kurcze dziewczyny naprawdę, nie łapie tego bo nie rozumiem tak do końca całego tego zamieszania.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Jakoś nie widzę Shese, zebyś Ty od "dzień dobry" dziś zaczęła.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Anderka: Teorko proszę nie uogólniaj dziewczyn w ocenie.

nie uogólniam
    każdy kto umie czytać ze zrozumieniem dobrze wie o kim myślę, pisząc, że obrażały...

Anderka: wnioskowałam o zmianę tytułu na ,,staraczki po 30- hydepark".

no i jaka była odpowiedź moderatorów ?
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Diablico proszę..... przeczytaj wszystkie swoje wpisy w tym temacie. Nie ma żadnego, w którym nie byłoby dawki jadu:wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Anderka: A jest przeciez drugi podobny watek

Anderko, ale jeśli sobie dobrze przypominam, były sugestie, że ten wątek nie jest potrzebny własnie dlatego, że jest podobny. I wtedy pojawił się argument, że tamten zbyt ogólny, że kobiety po 30 mają inne problemy niż te młodsze etc...etc.... I to zostało przyjęte - w nadziei, że tematyka wątku będzie skierowana do starszych staraczek.
    A teraz okazuje się, że co?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.