Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiesz boli to jak kobiety dojrzałe myślące jak to ujęłaś negują zachowanie staraczek!!!
Ja nikogo nie chcę krytykować...po co te uszczypliwości...cieszmy się,że święta idą i cieszmy się też tym,że co nie którym z nas może się uda zaciążyć w tym roku:)
a Ty???pseduoprzyjaciółka!!!
mam trochę więcej litery w głowie niż Ty więc na tym skończę
GDZIE DO CHOLERY JEST TERAZ DAMAZY????zablokowac konto na miesiąc za kare dla tych co ubliżają tym kobietom
uwierzcie, ze jesteśmy w tym wątku po kilkadziesiąt razy dziennie
Może jakieś wnioski wyciągniecie???
Większość z nas jest już na tyle zdołowana i zdeterminowana niepowodzeniami, że na prawdę nie mamy ochoty dobijać się ciągłym gadaniem o staraniach.
Co by się napisało to wszystko atakujecie.... Nie zauważyłyście tego????? CZyż to nie jest złośliwość? A ostatnio to innym sie wytyka. No proszę przygarnął kocioł garnkowi.
Oczywiście wszystko wzięłyście tak bardzo do siebie, te kilkadziesiąt.... no faktycznie jest się do czego doczepić. Cholerka a ja myślałam, ze jestem upierdliwa. A swoją drogą nawet gdybym spędzała całe dnie i pół nocy robiąc jakąś czynność to co Wam do tego. To tylko moja sprawa i naprawdę nie potrzebuję Waszej troski. Wy tak wszystkim do garów zaglądacie???? GRATULUJĘ !!!!!!
Teorka wiem, ze Ty starałaś sie długo zanim wszystko pięknie się udało ale nie pisałam akurat tak do końca o sobie ( no może troszeczkę ) bardziej o dziewczynach które starają sie po kilka lat i mimo wszystko sa z nami a forma wątku wcale im nie przeszkadza wręcz przeciwnie.
Zobacz sama, ze odpowiadam tylko na Twoje pretensje i żale. Nie napisałaś jeszcze tutaj żadnego tekstu, który pociągnął by jakąś konstruktywną dyskusję inną niż przepychanki.
A jest przeciez drugi podobny watek