Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeMar 11th 2012
     permalink
    Puzzle -to oby bylo to zieolne swiatelko :))) trzymam kciuki :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pomarańczka to jeszcze dwa miesiące a niestety nie zależy to ode mnie tylko od wyników ehhhs nie lubię być bezradna
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Beda dobre wyniki zobaczysz :)
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Jak na razie te które są najważniejsze codziennie są nieciekawe więc pożyjemy zobaczymy
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeMar 11th 2012 zmieniony
     permalink
    Ale jak piszesz kochana jeszcze dwa miesiace i wszystko moze sie zmienic :***
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pewnie tak ale właśnie dopadł mnie wisielczy humor bo nie myślałam, że w swoim otoczeniu mam osobę która jak potrzebowała pomocy, wsparcia etc to była przymilna i w ogóle do rany przyłóż, ale nie zgódź się z nią choć w jednej kwestii to jesteś najgorsza na świecie ehhhhhhhs a do tego mój cukier dziś wariuje mimo, że nie zjadłam nic zakazanego :( grrrrrrr a taki piękny dzień dziś miałam i pogoda śliczna bo plus 20 stopni a tu takie zakończenie dnia :(
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Lista na początku wątku poprawiona. zapraszam nowe kobietki o DANE DO UZUPEŁNIENIA W LIŚCIE.

OGŁASZAM nowy sezon 2012 staraczki po 30-hydepark" za reaktywowany :bigsmile::bigsmile:

Zapraszam wszystkie chętne do udziału w dyskusjach róznych :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Anderko u lapki wpisz poronienie a co do mnie 26 lat lub rocznik 85 jak wolisz :) dzieci brak starania powinny ruszyć w lecie tzn mam nadzieję, że wtedy ruszą :)
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Ojjj ,jakbym czytala o sobie ,mialam taka "przyjaciolke" dopuki niepowiedzilam co mysle ojjjj jaka bylam niedobra :D
    Nieprzejmuj sie taki ludzmi ,ja wlasnie przestlam ,okreslilam to jako znajomosc toksyczna :d to byla znajomosc taka tylko zeby wszytsko co dobre szlo w jednym kierunku ,zabieralam swojemu dziecku zabawki ,bo tjej dziecko plakalo ,az wkoncu powiedzilam dosc ,dlaczego kosztem mojego dziecka.....i co i foch po calej lini ,bo juz niebylo tak slodko jak chciala....achhh temat rzeka normalnie....
    A teraz jak znajomosc sie urwala poprostu odetchnelam... :d
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Wiesz mnie to zabolało bo jednak zawsze jej we wszystkim pomagałam ( zresztą jak umiem to staram się każdemu pomóc) wspierałam w dobrych i złych chwilach a wystarczyło raz napisać z serca dobrą radę ale niezgodną z tym czego oczekiwała i już jestem zła najgorsza, najwredniejsza do tego zazdrosna etc ehhh długo by pisać :(
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    To mi mozesz poprawic ,zamiast rocznika 35 lat i jedno dziecko corka :)
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Nieprzejmuj sie ,wiem ze sie latwo pisze (mowi) ale zobaczysz z biegiem czasu ze masz racje...niemzna tylko glaskac jak to sie mowi ,przyjazn polega rownbiez na mowieniu "zlych" rzeczy i przyjmowaniu ich z pokora....
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pomarańczka25: Nieprzejmuj sie ,wiem ze sie latwo pisze (mowi) ale zobaczysz z biegiem czasu ze masz racje...niemzna tylko glaskac jak to sie mowi ,przyjazn polega rownbiez na mowieniu "zlych" rzeczy i przyjmowaniu ich z pokora....

Ale najlepsze jest to, że ja nie powiedziałam nic obraźliwego baaa moja wypowiedź była nawet wykazaniem empatii i wsparcia tyle, że ona oczekiwała że powiem coś innego grrrrrrrr
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Anderka: OGŁASZAM nowy sezon 2012 staraczki po 30-hydepark" za reaktywowany :bigsmile::bigsmile:

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorAlly1381
     permalink
    witajcie dziewczyny!!

dopisuję się do listy, rocznik 81. nowe, pierwsze starania o pierwsze dziecko:)

Anderko dopiszesz mnie?
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Puzzle: Pomarańczka25: Nieprzejmuj sie ,wiem ze sie latwo pisze (mowi) ale zobaczysz z biegiem czasu ze masz racje...niemzna tylko glaskac jak to sie mowi ,przyjazn polega rownbiez na mowieniu "zlych" rzeczy i przyjmowaniu ich z pokora....

Ale najlepsze jest to, że ja nie powiedziałam nic obraźliwego baaa moja wypowiedź była nawet wykazaniem empatii i wsparcia tyle, że ona oczekiwała że powiem coś innego grrrrrrrr

Podejzewam ze owa osoba zrozumie po czasie ...niewnikam o co chodzi ,ale tak jest ,moja "przyjaciolka"przeprosila mnie po pol roku ,ok przyjelam przeprosiny ,na kawke mnie zapraszala 3 razy niestety nieposzlam i do dzis niepojde :D
    :hugging:I niech zly humorek minie :))
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Dzieki pomarańczko :) dla poprawienia humoru pochwalę się, że dodałam przepis na blogu :)
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    A co ty masz za blog ????
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    ally witaj :)))
    --
    • CommentAuthormnbvc
     permalink
    Anderko! Proszę dopisz mnie do listy staraczek po 30.
    Rocznik 78, staram się o pierwsze dziecko. Trochę o sobie napisałam na wątku o clo i LUF.
    Cieszę się, że nie jestem sama i że jeszcze mam czas :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAlly1381
     permalink
    :)

Puzzle możesz spojrzeć na mój wykres? bo mam problem z intepretacją, choć jeszcze się nie skończył....
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Pomarańczko no masz linki u mnie w notatce nad wykresem :D
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    ally ja niestety nie widzę Twojego wykresu
    •  
      CommentAuthorWalerianka3
     permalink
    hejka dziewczyny :) Mnie na listę staraczek jeszcze nie wpisujcie, bo my dopiero od czerwca się staramy....chociaz dzisiaj mężul zaczął coś przebąkiwać o przyspieszeniu staranek :surprised: więc może od maja..?:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAlly1381
     permalink
    juz powinien być:wink:
    --
  1.  permalink
    yea yea :D a gdzie ta lista sie miesci? :D
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    lista jest w pierwszym wpisie tego wątku.

Ally witaj ponownie. Juz uzupełniam listę.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Na pierwszej stronie :)))

Puzzle ,mi na oczy padlo :d bo ja wczesnije niewidzialam linku Twojego blogu :)))
    Dobra kochane uciekam do juterka ,mezus jedzie do domku ,musze mykac pod prysznic :)))))
    Milego wiczorku :)))
    --
    •  
      CommentAuthorCzasNadziei
     permalink
    aha , dziekuje za wpis Anderka :*
    Pomaranczka25 milej zabawy i do jutra ;)
    --
    •  
      CommentAuthorcloe78
     permalink
    Dziewczyny, dolaczam sie i ja. Rocznik 78, w kwietniu skoncze 34 lata. Staramy sie z mezem od 2,5 roku, jak narazie bez efektu... Jestem w trakcie drugiego cyklu z clo.
    Pozdrawiam Was wszystkie:)
    --
    •  
      CommentAuthorLinden
     permalink
    Anderko ...a mnie dopiszesz ?:) ...rocznik 78 i udalo sie w pierwszym cyklu staran ( drugie dzieciatko)

:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    pewnie :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    Fajnie, ze coś w tym wątku zaczęło sie dziać, mam nadzieje ze to nie tylko takie chwilowe wiosenne pospolite ruszenie:)))
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    No ja też liczę na odnowienie tego wątku :bigsmile:
    -- ,
  2.  permalink
    jejku dziewczyny..... nie moge... czy ktoras z Was kiedys tez tak miala ze zmuszam sie do serduszkowania? mam uczucie jakbym sie wypalila....jakiegos dola jeszcze zlapalam.
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Ja akurat wiem o czym piszesz. Tylko najgorsze, że ostatnio odpuszczam te kluczowe momenty heheheh... a potem mąż ... i tak się mijamy. mam nadzieję, że juz niedługo nacsze ochoty seksualne pojawia sie w jednym momencie i oby tym płodnym heheheheh.:bigsmile::wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLopeziatko
     permalink
    aktualizacji listy
    rocznik 80, 1 poronienie (maj 2011), starania o pierwsze dziecko
    ....
    Fajnie, że wątek ruszył :boogie:
    -- ,
    •  
      CommentAuthordagnow2774
    • CommentTimeMar 12th 2012
     permalink
    hej dziewczyny dwie kreski na tescie - zobaczymy co powie lekarz ale aż sie boje:) pozdrawiam miłego dnia.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorlivvia
    • CommentTimeMar 12th 2012 zmieniony
     permalink
    wooow po cichu już gratuluję, oby wszystko było dobrze:-)
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    CzasNadziei, wiem o czym mówisz, u nas serducha to jak mycie zębów, taki automat.......:((( Mój ostatnio mi powiedział, że czuje się jak BUHAJ hihiihi, ale co zrobić jak jest robota do zrobienia i nijak romantyzm nam nie wychodzi, jak koncentruje się tylko na jednym:-)

Czy myślicie, że przy takim podejściu będą z tego dzieci?
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    No proszę... zawsze uważałam, że ten watek przynosi szczęście. I patrzcie, ruszył i kolejne ciąże4 sie sypią. Gratuluje tak tez po cichutku Dagnow.:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    livvia jako staraczka z prawie 7 letnim doświadczeniem powiem Ci jedno takie mechaniczne i jednotorowe podejście bardziej szkodzi bo blokuje niż pomaga. JA wiem, że ciężko jest wyluzować i nie myśleć tyle, ale uwierzcie da się i wtedy sex sprawia przyjemność i jest inny niż taki z góry zaprogramowany na program "dziś robimy dziecko"
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Byc to będa tylko pytanie kiedy. Mój M. tez od pewnego czasu podnosi bunt i co zrobisz? Lepiej nie podchodzić do tego jak do jakiejś roboty, która trzeba wykonać bo jest to zgubne. Ja po tylu cyklach już do tego dorosłam i nie napilam. Zachęcę i jeśli jest odzew to kontynuuję, jeśli nie ma odpuszczam. Czekałam tyle to i poczekam jeszcze :). W końcu jeszcze młoda jestem:bigsmile:.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ale fajnie Anderka, wątek ożył :)) i ile dziewczyn z plusikiem... każdej gratuluje z osobna :)
    A i jak fajnie na liście wyglądam :clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    No jak Kasia Łosiowa dotarła tutaj to już będzie fajowo wesoło :bigsmile:.... no i pewnie będzie bojkot hihihi.. ale my juz zaprawione w boju :wink:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    HIHI łosiowa :)
    Oj Anetko od dziś mam mega mdłości, blee... 10tc a ja dopiero mam mdłosci :) wiec nie ma co narzekać:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Anderka: no i pewnie będzie bojkot hihihi.. ale my juz zaprawione w boju

Anderko, czasem odnoszę wrażenie, że próbujecie zainicjować waśnie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Dziendobry :)))
    No pisze co wejde to plusiki sie sypia :)))) dagnow -gratuluje :)))
    Anderko ,moze to jakis magiczny watek :))) u mnie dzis sluzik taki piekny ,niepamietam takiego od bardzo bardzo dlugo ,wiec,moze tez sie plusik sypnie :)))))
    --
  3.  permalink
    witajcie dziewczyny :)))
    wielkie i to wielkie gratulacje dagnow !!!! ;))))))))

Anderka swiete slowa. Ja nie moglam jakos wczoraj ale jak poszlam do lozeczka mile slowka i serduszko poszlo i o dziwo nawet nie myslalam ze dzis "robimy dziecko" :))
    Pomaranczko, bo my jestesmy the best i niektorym to przeszkadza hihihi:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    CzasNadziei: Pomaranczko, bo my jestesmy the best i niektorym to przeszkadza hihihi:bigsmile:

:clap::rolling:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.