Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Onekiss, a Ty miałaś może terapię clo?
Jak długie są Twoje cykle? Pytam, bo nie mam do nich dostępu a chętnie bym obejrzała...może udałabyś się do kogoś takiego jak moja Pani doktor?
obecnie mam 4 cykl z Clo. Dzięki Clo zaczęłam mieć owulację. cykle mam 30-34 dniowe.
Naprawdę ma na mnie dobry wpływ

Jeśli problem zajścia w ciążę tkwi tylko w za wysokiej prolaktynie, to bardzo szybko można sobie poradzić z tym 
Oj wymęczyłam się dzisiaj zanim wreszcie się zaczęło, ból krzyża, napięcie w podbrzuszu. Uparłam się, że nic p. bólowego nie biorę, a zapomniałam o starej dobrej no-spie i zupełnie niepotrzebnie się tak męczyłam. Może dlatego, że ostatnie dwa cykle bez no-spy raczej dawałam radę. A dzisiaj i brzuch bolał i wzdęcie i jeszcze głowa bolała, no jak kaleka normalnie.
Ja nic konkretnego nie biorę, prócz kwasu foliowego i witaminek, mąż za to L-Karnityne 1000, PROMEN, VitC i też folik. U mnie niby występuje co miesiąc naturalnie owulacja, potwierdzam to monitoringiem usg. Odnośnie badania na wrogość śluzu, mój lekarz z kliniki powiedział, że teraz wycofali się z tego badania bo daje bardzo niemiarodajne wyniki (te co mają złe zachodzą a te co dobre mają problem... w wielu przypadkach tak im się potwierdzało) Po prostu i tak jeśli się nie zachodzi przez długi czas kolejnym krokiem może być inseminacja

Cieszę się, że Clo na mnie zadziałało
przecież skoro prolaktyna za wysoka jest i nie ma owulacji, to po pierwsze trzeba zacząć od obniżenia prolaktyny i sprawdzić czy owulacja się pojawi. Jeśli by się nie pojawiła to wtedy stymulacja cyklu,próba przywrócenia owulacji.
Czy to może być spowodowane prolaktyną? I czy ten hormon faktycznie tak bardzo czuły jest - no bo ta podwyższona wartość u mnie to nie jest jakaś olbrzymia.