Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Przynajmniej u mnie tak było. Żadnych skutków ubocznych po znieczuleniu, szybko doszłam do siebie.
Witam Was wszystkie i mam nadzieję, że wspomożecie kolejną marudę w chwilach kryzysu!
Gratulacje dla zaciążonych i pozdrowienia dla cierpliwie oczekujących na swoją kolej :)
Jeszcze się nie leczymy, co najwyżej wspomagamy rozmaitymi popularnymi na forum suplementami, ale jeżeli ten cykl także okaże się bezowocny (a póki co wszystko na to wskazuje), to zamierzam się wybrać do gina po konkretny plan działania
Myślę sobie po cichu, że przyczyna tkwi w mojej tarczycy. Około roku temu okazało się, że mam subkliniczną niedoczynność. Wszystko w normie oprócz TSH rzędu 2,5 – 4. Dwóch endo z kolei bardzo się wzbraniało przed rozpoczęciem leczenia, zarzekając się, że to "na pewno nie ma wpływu na starania". Testy owulacyjne wychodzą zawsze, wzrost tempki jest, a jednak ostatnio zauważyłam u siebie zmiany w cyklach, których nigdy nie miałam (sporadyczne skrócenie cyklu, od czasu do czasu brunatne plamienia przed okresem). Więc zakładam, że coś jednak w gospodarce hormonalnej może nie grać. Dopiero to przekonało mojego endokrynologa i wcinam sobie od kilku tygodni Euthyrox 25. Mam nadzieję, że to pomoże, zresztą czuję się po nim dużo lepiej. W tym cyklu/kolejnym cyklu planuję jeszcze zbadać progesteron i prolaktynę i chyba czas zacząć działać
No to się rozpisałam :) No ale grupa wsparcia jest tu liczna, więc se wszystkie razem poradzimy. C,nie?
Pzdr
dzisiaj kolejny test zrobiłam i bladzioch był po ok 40 sec, potem już tylko cień cienia został. Nie wydam już złotówki na testy w tym miesiącu, ide na betę, ale poniedziałek dopiero za dwa dni ...
Dzisiaj 8 dpo i przy okazji innych zleconych badań skusiłam się na betę. Oczywiście negatyw, żadnego zaskoczenia. No ale co ja poradzę, chyba po prostu lubie się katować... Mam na imię Kejt i jestem uzależniona od sikania na testy
PS. A wszystkim testującym w najbliższym czasie oczywiście życzę "II"!
U mnie od połowy fl nie ma dnia bez testu (na szczęście robię taniochy z ebaya)
U mnie od połowy fl nie ma dnia bez testu (na szczęście robię taniochy z ebaya)taniochy z ebay czy allegro są do d... ów taniochy nie pokazywały nic albo właśnie cienie cienia podczas gdy bobo pokazał już mega widoczną krechę kilka dni po terminie @

Ale wczoraj jeden poszedł na całość i pokazał mi widoczną gołym okiem, różową (!) jasną krechę, o właściwej grubości i we właściwym miejscu, a patrząc pod światło widać wyraźnie 2 różowe. No ale bez jaj - wczoraj robiłam betę i poniżej poziomu wykrywalności, a niby w moczu miałoby coś być? Niemożliwe. To powinno dać mi nauczkę, ale cóż, jestem uzależniona