Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

rzadko sie udzielam ,ale coś tam czasem dopisze :)

jutro jak dorwę tego mojego to ... ehhh 
Madrat dobrze, że mi przypomniałaś o tym końcu świata bo już całkiem o tym zapomniałam. Muszę w tym tygodniu położyć kafle na mojej arce i zrobić spis najpotrzebniejszych rzeczy :) saperka, konserwy i takie tam świąteczne pierdoły
a tak na serio ... trochę już nas jest na tej liście fajnie z jednej a z drugiej strony fajnie jakby wkrótce wszystkie zmieniły status ze staram się na Brzemienna
Ja niedługo się przekręcę w oczekiwaniach na koniec cyklu, tempka idzie w góre ale nie chce sobie robić nadziei. Wolę się mile zaskoczyć niż nie mile rozczarować jak dotychczas. Zatem planuje już następny cykl, rozglądam się za nowymi testami bo ostatnio zamówione się już kończą. Muszę też poczytać o tym monitoringu ?? po ile ta przyjemność ??
jak @ przyjdzie to zaczynamy cykl badań... a jakby mu tam wstawić playstationa albo xboxa ... powiedziałabym mu ze robią turniej gier :) a później badanko
30 letni chłop a nigdy te zabawki mu się nie znudzą

...Z-wielkim-trudem,wcale-nie-ukrywam.Aby-sobie-pomoc-bo-zaczynam-myslec-ze-stalam-sie-chyba-bezplodna-zaczynam-mierzyc-swoja-temperature-i-na-jej-podstawie-chce-wychwycic-moment-owulacji.Zaczynam-jednak-podejrzewac-ze-chyba-juz-takiej-nie-posiadam,a,przynajmniej-nie-w-kazdym-cyklu.Pozdrawiam-Was-wszystkie-serdecznie-i-mam-nadzieje,ze,z,czasem-bedzie-mi-sie-zWami-a-Wam-ze-mna-lepiej-rozmawialo-i-pomozecie-mi-na-tym-forum-oraz-podzielicie-sie-ze-mna-swoim-doswiadczeniem,np-jesli-chodzi-o-testy-owulacyjne....:))

. Przyznam-sie-ze-kupilam-dopiero-3-dni-temu-swoje-pierwsze-testy-owulacyjne-w-zyciu.Wykonalam-je-wg-intuicji-kiedy-powinnam-miec-lub-zaczac-owulacje-ale-wyszly-negatywne.Ta-metoda-jest-dla-mnie-skomplikowana-i-bardzo-droga.U-mnie-5-testow-kosztuje-24e.Wiec-chyle-sie-ku-mierzeniu-temperatury...:))