Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

pomarudziłam na niego i proszę : mam co chciałam
skoku jeszcze nie było, to może i na skok pomarudzę?
mam nadzieję, że do tego czasu to nam wszystkim się uda
juz-nawet-w-UK-maja-lepiej.a-jutro-rano-musze-znow-maszerowac-do-szkoly-z-dziecmi-na-piechote...
teraz-zostala-mi-tylko-randka-z-termometrem-co-rano-i-wypatrywania-oznak-ciazy-jak-co-miesiac.
. Jak czasem popatrzę na niektórych wykresy, gdzie co dzień serducho przez 15 dni to jestem pełna podziwu (za niedługo wpadnę w kompleksy ;)

wiec-sie-nie-doluj-i-nie-kompleksuj-mi-tutaj...:))

Trochę mnie do takiego podejścia zmusiło życie, ciągle nowe kłody pod nogi rzuca. Długo rozważałam decyzję o drugim dziecku ze względu na problemy zdrowotne. Jednak pragnienie serca jest większe niż zimny rozsądek. Założyłam, że dam radę i że wcale ciemny scenariusz (pogorszenia mojego zdrowia) nie musi mnie dotyczyć. No to teraz się okazuje, że mam problem z zajściem w ciąże. Może tak to ma być, może powinnam się z tym pogodzić... Mój mąż znając mnie mówi, że to u mnie jest niemożliwe, że On sam też pragnie dziecka i wierzy, że nam się uda i że wszystko będzie dobrze.....

Taki lajf

Mal to nie sa czarne wizje, ale fakty, rzadkie bo rzadkie ale sa. to takie wlasnie swiadome skazywanie wlasnego dziecka na smierc badz bycie roslinka. nawet jesli to jest 1 przypadek na 1000 kobiet to wg mnie lepiej nie ryzykowac.

No proszę na chwilę spuściłam forum z oka a to takie rzeczy