Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i niekompetencją niektórych lekarzy

nie znoszę drugiej połowy swojego cyklu i czekania na @. Staram się nie robić sobie większych nadziei ale zawsze jakaś mała iskierka się tli a potem niestety gaśnie
Dziś mam 23 dc i tak jak co miesiąc ten sam nastój mnie prześladuje. Staram się trzymać ale nie jest łatwo

ja mierze waginalnie i nie narzekam
dziś zobaczyliśmy na teście dwie kreski. Powodzenia wszystkim staraczkom i ślę zieloności***********************************************...
i strasznie glupio mi sie zrobilo. na razie mam doline ( juz nawet nie dolka ) psych.

ja myślałam ze MM tez nie będzie chciał ,bo do żadnych lekarzy nie chadza ,nawet jak mu coś dolega ,a najlepiej zwalić wszystko na kobietę ,ze to z nami coś jestem tak ,a tu coraz częściej jest odwrotnie . Pierwszy raz poszedł na badanie to zawozil ,ale lepiej znaleźć jakieś laboratorium czy klinice jest tam specjalny pokoik ,pojemniczek juz czeka ,robi swoje i zostawia tam ten pojemnik pelny i wychodzi i nie ma sie co krepowac . Przecież my same nie zachodzimy w ciążę ,niech tez od siebie coś zrobią jak im zależy prawda?

jak ktoraś jest zmarźluchem, tak jak ja to polecam 
znacie jakieś sposoby by szybko się jej pozbyć???

Wiem, absurd... ale facet to facet, nie można oczekiwać zbyt wiele rozsądku ;) Może po prostu powiedz mu, że bez tego badania nic więcej nie da się zrobić. Że stoicie pod ścianą i tylko od niego zależy co dalej. Potem powłócz się przez kilka dni smętnie po domu ocierając niby ukradkiem łzę ;) i czekaj. Na mojego Małża by pewnie podziałało, siła wyrzutu sumienia jest wielka. Ale trudno to w sumie przewidzieć, bo mimo, że faceci to nieskomplikowany gatunek, to każdy egzemplarz jest nieco inny
a może wspólna wizyta u Twojego ginekologa i jego argumentacja pomogą Twojemu M. powziąć jedyną poprawną dezycję i pójdzie się przebadać.
Wiem, że istnieją prośby i groźby, ale na niektórych to po prostu nie działa. Może zadziala na niego "siła wyższa" w postaci lekarza