Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, mnie też kręgosłup od 2 dni nawala. Ja mam problemy z odcinkiem piersiowym i lędźwiowym... czasem przyplącze się też szyjny :( jak chodzę na basen to jest ok, a jak tylko odpuszczę to bóle znów wracają, czasem nie jestem w stanie stać dłużej niż kilka minut.
ale-tak-na-powage-mam-nadzieje,ze,Ci-nic-nie-jest.
a tak poza tym u mnie spadek tempki z 31.09 do 36,87 :( brzuszek boli na na @ a tu dopiero 8dfl. Śniło mi się, że dostałam okres, więc się nie łudzę, mój organizm zazwyczaj mnie informuje o takich rzeczach

i-oby-tak-bylo...
Ja tak zrobiłam bo jakoś w tym roku nie mam weny do sprzątania i całego tego rozgardiaszu związanego z przygotowaniami do Świąt.

) i teścia - kurtkę polarową
i czapki zimowe kupiliśmy na spacery z naszym psiurem :) taakie ciepłe

mnie-dzis-gardlo-pobolewa-mam-jakas-wew-trzesawke.jakies-napady-zimna-wiec-pewnie-to-wstep-do-nadchodzacej-@.niby-przypada-mi-w-poniedzialek,ale-jakos-czuje-ze-w-sobote-mnie-zatopi.

Poczekamy jeszcze kilka dni i jak tempka nie spadnie to zatestujemy :) "w kupie raźniej"
Poprzednim razem kupiłam sobie sweter z Reserved (długi do kolan, cieplutki i miękki ) przeceniony ze 189 zł na 45 :) Tacie kupiłam koszule z firmy Eterna (comfort fit, 100% cotton), które właśnie w necie znalazłam za 239 zł sztuka - a ja dałam 59 zł za sztukę
i do tego kupiłam 3 w cenie 2 .....
).

ja dziś idę do gina z luxmedu - ciekawe czy zrobi mi badania i da nowe skierowanie na hsg. Mojego gina chwilowo nie ma i muszę ratować się innymi sposobami
i tego Ci życze
Nie chcę zapeszać ale jest odrobinę lepiej... niestety cały czas jestem jeszcze na lekach
dajta pokój.... potrzebujesz konkretnego lekarza, który obmyśli z Tobą konkretny plan działania,... nie ma co się rozdrabniać na innych....
zrob-im-na-zlosc-i-zajdz-teraz-w-ciaze!!!!!!!!!!!!!!!!!czego-z-calego-serca-Ci-zycze...:))