Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

NPR mi tego komfortu nie zapewnia. A ja lubię żyć komfortowo :)
Droga, danap, to co tu właściwie robisz?:))
). Wypowiedzialy sie zadowolone i zawiedzione z obu "blokow". Ja tam przynajmniej dowiedzialam sie paru rzeczy i doprecyzowalam sobie pare swoich pogladow
Droga, danap, to co tu właściwie robisz?:)) to nie zlośliwe pytanie. pytam z czystej ciekawości, skoro jestes zwolenniczką antykoncepcji hormonalnej
w kazdym razie na pewno nie ode mnie. 
Dla wielu osob (szczegolnie na 28dni) poczatkiem zycia jest bezsprzecznie zaplodnienie. (Od zagniezdzenia zaczyna sie ciaza, a i co do tego sa postulaty, ze definicja jest przekombinowana i zmanipulowana).
Od konsensualnej teorii prawdy jest mi bardzo daleko.
Ja osobiście [...] lubię wkładać wysiłek w swoje życie
rozumiem, że starałaś się ustalić pewną prawdę na temat początku życia.
Mysle, jednak, ze jakos mozna probowac poglady na status embrionu odniesc do Twojego pytania. Spodziewalabym sie, ze dla tych osob, ktore uwazaja, ze poczatek zycia to zaplodnienie argument o utrudnianiu implantacji zaplodnionej komorki jajowej bylby istotny.
Wiherku, szkoły, a co za tym idzie opinie, są dwie... jedna mówi, że życie zaczyna się od zapłodnienia, druga, że od zagnieżdżenia.
Osobiście jestem za tą pierwszą.
informacje iż pigułka zapobiega dojrzewaniu jajeczka + wrogi śluz stanowią dla mnie wystarczajaco wiarygodna informację że tak własnie jest i nigdy nie brnęłam dalej.
Gdzie wyłuskałaś wartościowanie kogoś? Swoje uprzedzenia zachowaj dla siebie, a wypowiedzi bądź łaskawa interpretować w oparciu o ich rzeczywistą treść, a nie Twoje własne domniemania.
Literatura dziecięca:
Nie lubię chamstwa, prostactwa, obrażania innych i zawoalowanego nazywania ich "kwokami" jeżeli mają inne poglądy