Dzień dobry dziś tempka poleciała jeszcze wyżej na 37,0 ...już po mału odczuwam ból podbrzusza ...mam nadzieję że owulka się zbliża wielkimi krokami...pecherzyki niech pękają Ciągnie mi się ten cykl dopiero 16 dc
3mam za was kciuki :)) ja mam dzis wodospad i mocne bole ;-(( jak zwykle 4 i 5 dc u mnie jest najgorszy... a potem dalsze badania i w koncu bede wiedziec co mam robic;)
niby za wcześnie korda, ale znając siebie też bym już zrobiła :) Co myślicie o moim wykresie? no i o tym plamieniu tzn. zabarwieniu śluzu na ciemny pomarańcz? Może to przez dupka co?
No ja też czuję się trochę inaczej, kuło mnie w podbrzuszu, tak ciupało. No ale dziś póki co spokój, tylko suty mnie bolą strasznie i są mega czerwone :)
Mnie się dwie temu noce śniło, że jestem w ciąży.. Według sennika oznacza to jakąś pomyślność, a według mnie to po prostu podświadomość odreagowuje ciągłe myślenie o jednym :)
Ja na szczęście nie mam porównania - obserwację prowadzę pierwszy cykl i to od drugiej połowy :) Więc dopiero ewentualnie w przyszłym cyklu będę mieć rano stresa
Kiedyś jak mnie bolało podbrzusze, zapodawałam sobie tabletkę przeciwbólową, teraz się wsłuchuję: a to boli prawy jajnik, a to z dołu, a to tu trochę ciągnie... I CO TO OZNACZA
A ja prawdopodobnie będę jakimś ewenementem, ponieważ wychodzi na to, że u mnie faza wysokich temperatur waha się między 36,1 a 36,4 (mierzona microlifem dopochwowo)
no właśnie czekam na rozwiązanie tego cyklu, u mnie 35 dni cyklu to maks, chyba nigdy nie miałam dłuższego. Więc wszystko się wyjaśni, bo na prawdę jestem ciekawa jaką będę miała tempkę w 10 dc..
ja mam 16 dc...od piątku czuję się jakbym była nawalona to po pregnylu,non stop latam sikać .Dziś już czuję ból podbrzusza,jajników...owulka czyżby nadchodziła ?? <strong>Ciekawostka... dziś zrobiłam test owulacyjny kolejny...wyszedł negatywny kontrolna linia mocniejsza a testowa słabsza mimo że miałam pregnyl....test jest negatywny </strong> jak to możliwe ??
Każdy lab ma inne normy jak zrobisz badanie to pod nim będą normy bo w każdym labie używają innych odczynników, mogą być w innej jednostce, czy inną metodą badanie robione dlatego jak się badanie powtarza to zawsze w tym samym labie
mgiełka testy owulacyjne mogą ale wcale nie muszą wykrywać ciąży ( czyli gonadotropiny) tak samo jak nie każdemu wyjdzie test sikany gdyż wszystko zależy od stężenia tejże gonadotropiny w moczu, jak już pisałam można mieć we krwii 100 a test sikany o czułości 10 nie wyjdzie
czyli mogę dalej robić testy owu <strong>abortaW </strong>jeżeli od rana utrzymuje się ból jajników,podbrzusza a test owu jest negatywny ...do tego w piątek miałam pregnyl (ok 13 ) to jutro już owulka powinna być ?? aaa i serduszkować jutro czy jeszcze dziś ??
abortaW w piątek podano 10.000 j.m lj 20 mm,pj 25 mm ale ginowi się wydawało że to są 2 pecherzyki...przedzielone przegrodą nawet mi pokazywał ...niby dziś temp poszła jeszcze do góry....więc wnioskuję że jeszcze to nie owulka....ale chyba nie musi być od razu niska tempka
ten na prawym mógł pęknąć około sob-niedzieli ( ale to by powiedziało tylko usg) a co do lewego albo się wchłonął albo pęknie koło jutra-wtorku ( ale to też na 100 % powie tylko usg)
Korda, ja mysle, ze jeszcze dosc wczesnie u Ciebie i test mogl byc negatywny , nadzieja ciagle jest :) idz na bete. ps. ja tez swiece telefonem by tempke zobaczyc ;)
Dzis nie zmierzylam, bo wczoraj napilam sie winka i dzis tez, ogolnie w tym cyklu stopuje troszke.. nie spinam sie, bo nie mam monitoringu, co ma byc to bedzie ;) :P w sylwka tez sie napije ;) a co! raz sie zyje ;)
witam Was w ten Świąteczny wieczór...a ja zapomniałam wczoraj i dzisiaj zażyć dupka-dzisiaj juz nie wezmę, bo jestem do 6 rano w pracy a przed chwilą mi się kurde przypomniało...i nie wiem co robić-zażywać nadal od jutra czy już sobie odpuśćić-doradźcie mi coś bo głupieję...pozdrawiam...
Dobry ;-) u mnie 2 dzień pod rząd tempka ta sama 37,0 nie wiem ocb <strong>abortaW</strong> tu jest mój wykres...wejdziesz i zobaczysz ?? <em>[wymoderowano]</em> Wydaje mi się że spadek już powinien być a go nie ma ...boję się że nie pękły pęcherzyki
hejka witam was w II dniu Swiat ja jutro ide na zastrzyk z PREGNYLU dobrze ze trafilo to po swietach zaraz bo jak w te dni swiat to byl by stracony cykl