mgielka powinnas miec jeszcze usg po 14 dc nikt na 100% ci nie powie tylko lekarz na usg ja na npr nie widzialam inf o tych danych wiec przepraszam, ale co do skoku nie pomoge moze idz jutro na usg?
Witam Was Dziewczynki :) Ale przejedzona się czuje:P dzisiaj już 2 gi dzień świąt,szybko strasznie zleciało. Mąż w kuchni szaleje z myciem naczyń, a ja dalej w piżamce się bycze :D a jak u Was po świętach?
abonamentu zabrakło...bo prezent zażyczyłam sobie..,.na styczeń ...więc abonament nie będzie potrzebny nooo pracujemy...żeby efekty były ...ale sie boje żeby mój K nie powiedział że rady nie daje bo się załamię
mgielka1983 ja miałam sprawdzany pecherzyk w 5 dniu cyklu i pecherzyk miała 10 mm jak bylam na wizycie zawsze przed podaniem CLO gin sprawdza czy nie ma torbieli a ze teraz wypadły te swieta to nie miałam robionego monitoringu a jutro mam 13 dzien cyklu i mam miec podany PREGNYL i zobacze ile muj pecherzyk ma..
mgielka1983 no nie mam pojecia ogolnie to muj 3 cykl z CLO i jak nazłosc w pierwszym był pecherzyk super ale nic z tego nie wyszło bo mojego M nie było drugi cykl pecherzyk nie urosnoł teraz 3 cykl i mam nadzieje ze bedzie to szczesliwy!!!
Ja to sie męczę z @... jest inna niż wszystkie jakie miałam.. jest dłuższa, w dziwnej konfiguracji obfitosci - 1dc, 5dc i 6dc najbardziej obfity :/ w nocy dziś mnie obudził straszny ból podbrzusza.. nie mogłam spać... koszmar... :/
jutro rano ostatnie badania i w czwartek lekarka w novum oceni wyniki :) i bedzie juz wszystko wiadomo :D
Hej Kandy samopoczucie niezle, czasami kłuje jajnik, odbija mi się i piersi mocno bolą. Dzisiaj pojechałam na bętę, wyniki będę miała wieczorem. Denerwuje się
no to okropny smak ale najlepiej wypic odrazu za jednym razem a ja mialam takiego pecha ze mialam po 1 h odczytywany a w labolatorium mi wpisali ze po 2 godz i wyszla cukrzyca bylam zla bo musialam robic ponownie i było juz ok
magic nie denerwuj się napewno będzie ładny wynik z bety . Ja czekałam na swój wynik do 16.00 chodziłam jak na szpilkach bo bałam się że nie wyjdzie ale te nerwy w niczym nie pomagają .
kandy ja też nie czułam byłam w pierwszy dzień na weselu całe przesiedziałam bo lekarz zabronił mi tańczyć zatańczyłam tylko 3 wolne piosenki , jedzenie na weselu okropne porcje minimalne.
iwoas - a w klinice niepłodności mówią, że najlepiej między 10-12 dc ( i tak wszystkim podają).. ale czytałam , że można w różnych dniach cyklu w I fazie .. :/ Ja zrobie 7 dc czyli jutro :) bo musze sie na czwartek wyrobic z wynikami a wtedy bede je znać wieczorkiem.
bo prolaktyna może powodowac problemy z owulacją między innymi. Dlatego robić w pierwszej fazie by ocenić czy ma wpływ cyz nie.. o ile dobrze pamiętam założenie robienia tego badania...
iwoas- no to zalezy od lekarza io kiedy on chce bys zrobiła badania.. oni wiedzą myślę co robią i ja bym się dostosowywała do tego co prowadzący lekarz powie..
Ja sie poddałam leczeniu w noVum i musze sie ich sluchac ;-)