Wynik prolaktyny nalwezy oceniać w tych samych jednostkach. Kolezanka tu podała 340,50 uIU/ml i jest to w normie bowiem preferencje w tych jednostkach to 127-637.
A Wy norme do 25 podajecie ale to jest norma w ng.ml.
Dziewczyny a mnie ta mega mdli, że gdyby nie to, ze w tym cyklu mam nie zajśc w ciążę to juz bym sie nakręcała. Póki co u mnie 13 dzień fl i dzis wieczorem lub jutro powinna byc planowa @.
hej...po świętach ok-jestem przejedzona-jak wczoraj weszłam na wagę to się przeraziłam-na dietę cud do Sylwestra już chyba za późno...u mnie 26dc-ale brzuch już boli-myślę że w czwartek albo w piątek małpa zawita
mgielka1983 niooo w zeszłym cyku w 13 dc miał 10 mm a teraz jak byłam w 5 dc to juz mial 10mm a dzis 13 dc i ma 19mm roznie to bywa ale dobrze ze sie udało podac pregnyl i zastanawia mnie po ilu godzinach dojdzie do pekniecia ...
iwoas30 mój miał 14 dc 20 mm a na drugim były podobno 2 pecherzyki które razem miały 25 mm .... co do pęknięcia...też się zastanawiałam kiedy pękną...mam nadzieję że to się stało ok niedzieli Podobno zależy to od wielkości pecherzyków ...mogą od 12-36 h pęknąć
Korda - nigdy nie wiadomo, ja 3mam mocno kciuki za Twoja bete :)) Pamietasz jak Paula pisala, ze testy sie czasem myla? i nie pokazuja ciazy? :) zycze Ci by w Twoim przypadku tez sie mylily :))
Witajcie ponownie, właśnie dzwoniłam po wynik beta 378 , progesteron 40. Pani w labo powiedziała, ze norma jest przekroczona nie wiem czy to może zaszkodzić? Macie jakieś info na ten temat?
ja kupiłam te po 1 zl testy owulacyjne i wczoraj 17 dc pokazały 2 krechy <strong>magic mamusiu </strong>super beta <strong>korda</strong>kciuki zaciśnięte <strong>channtall</strong>więc mamy podobny dzień cyklu...ja mam dziś 18 dc
Ja się modle...żeby moja tempka była nadal tak wysoko .... Może któraś...mądra,obeznana w wykresach spojrzeć na mój i powiedzieć....co tam na nim zaznaczyć i czy dl od którego dc jest