Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsinoma
    • CommentTimeDec 28th 2011
     permalink
    Pa mgielko
  1.  permalink
    rumba Ty to tak jak ja...cyckonoszy juz brak:P wylewaja mi sie:P jutro po lekarzu pochodze po miescie i poszukam, moze jakis sie przytrafi :D ewentualnie castorame po namiot odwiedze :shocked:
    --
  2.  permalink
    <strong>KULECZKA </strong> :rolling::rolling::rolling:
    Odnośnie staników....wiem że dziewczyny bardzo sobie chwalą staniki sportowe...(te z większymi piersiami)podobno bardzo wygodne ,no i nic nie uciska ani nie wbija się w pachę :wink:
    Dzień dobry...jak już siedze z kawka....tempka 37.2...więc pnie się do góry :bigsmile:
    <strong>korda</strong>Cześć :cool:
    --
  3.  permalink
    <strong>korda </strong> no udusić trzeba....buuuuuu Ty do pracy więc pewnie po niej dopiero napiszesz :boogie: Tyle czekać
    --
  4.  permalink
    korda to jest nadzieja.

Mi wczoraj spadła temp. a dziś mierzyłam 2h wcześniej niż zwykle i jeszcze większa masakra... smutne to,ale prawdziwe niestety.
    •  
      CommentAuthorchanntall
    • CommentTimeDec 29th 2011
     permalink
    dzień dobry :bigsmile:
  5.  permalink
    ale tu pustki :shocked:
    <strong>channtall </strong> Witaj
    --
  6.  permalink
    hej dziewczyny. Ja dalej czekam na @
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 29th 2011 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny powiecie mi jak wygląda mój wykres ?? w komentarzach jest wykres
    --
  7.  permalink
    Aniu....wiem że te czekanie jest najgorsze :confused:
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie Kochane:bigsmile:
    Korda kiedy wyniki kiedy,kiedy,kiedy??????
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    hej dziewczyny

nadzieja moje wielkie gratulacje

korda wynik z bety będzie piękny zobaczysz

byłam 23 grudnia przed świętami zobaczyć moją kruszynkę nie usłyszałam jeszcze serduszka mam na wizytę 6 stycznia mam nadzieję że wszystko będzie dobrze lekarz powiedział że to jest 4 tydzień i moja kruszynka ma 7.3 mm nie znam się na tym ale jak mu pokazałam wynik z bety a usg to powiedział że wiek się zgadza a betę rbiłam w 28 dc
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    cześć Saba!
    możesz powiedzieć jaki miałaś wynik bety?
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    w 28 dc miałam 118,00
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/uwo9qqmzqzt9e2f1.png[/img][/url]
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Ja dzisiaj mam pierwszą wizytę i mam ogromnego stresa:sad:
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    magic kiedy miałaś ostatnią miesiączke
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    23 listopada
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    nie bój się na pewno wszystko będzie dobrze zobaczysz jeszcze ci się łezka w oku zakręci jak na monitorze zobaczysz taką małą kruszynkę
    --
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    a wynik bety jaki miałaś i w którym dniu cyklu robiłaś
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    dzięki:smile: mam nadzieję, że już coś będzie widać, bardzo się denerwuję, robiłam przedwczoraj betę i wyszła prawie 400
    --
  8.  permalink
    Ja pier***** podałam adres stronki gdzie mam wykres i mi go usunęli :angry::angry:
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Hej mgielka właśnie miałam o to pytac!
    --
  9.  permalink
    saba napisałam ostatnio do ciebie prv ale nie odpisałaś :( Daj mi na namiary na tego gina co przyjeżdża do ostrołęki
  10.  permalink
    mgiełka ale pod wykresem masz linka
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    malutka napisałam ci napisz czy doszło
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeDec 29th 2011 zmieniony
     permalink
    Aniu niom mam ;) Chciałam żeby laski zinterpretowały mój wykres...w odpowiednim dziale...to zamiast tego dostałam złośliwego posta....typu po co tu się rejestruje skoro tam mam wykres itd... :confused: podobno to obciach :tooth::rolling: ale mnie rozbawiły :tooth:
    --
  11.  permalink
    saba nie mam. Pewnie nie opłaciłaś abonamentu i nie możesz wysłać priva
  12.  permalink
    jak możesz wyślij mi na e-maila malutka2105@wp.pl. Dzięki :)
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    malutka wysłałam teraz to już musi dojść
    --
  13.  permalink
    Ja juz po wizycie u ginekologa, slyszalam bicie serduszka maluszka, z USG wyszlo, ze jestem w 6t6d ciazy, termin porodu na 14.08
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    hej kobitki...mi się przyplątało jakiś stan zapalny-wsadziłam czopka i czekam czy pomoże:bigsmile:...ale niestety, rano już miałam śluz zabarwiony na brązowo-więc małpa nadchodzi:cry:...ostatni cykl z clo i niestety efektów brak:sad:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kuleczka...super-jeszcze parę miesięcy i będziesz bawić swoje maleństwo, życzę spokojnej ciąży:smile:
    --
  14.  permalink
    ruda ja na zapalonko zapodaję sobie lactovaginal.
    • CommentAuthorsaba___
     permalink
    kuleczka ja mam termin na 23 .08. kuleczka ale w 6 tygodniu od miesiączki ci liczył
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    malutka...ja zależy co mam w domu-teraz nawet nie wiem co wzięłam,co było w apteczce...ale często jak już mnie bardzo męczy to podmywam się tantum-rosa(chyba tak to się pisze)-nawet pomaga.
    To co malutka,zaczynamy chyba za chwilę nowy cykl? Jestem wściekła-mój M.również-boję się tylko żeby się nie zniechęcił, jak nam dłużej nie będzie wychodzić. Mój M.jest anty nastawiony do inseminacji i in-vitro-jakieś jego głupie ego przez niego przemawia. Ech,teraz żyję Sylwestrem i mam już wszystko w dupie.
    --
  15.  permalink
    No ruda 2012 jest nasz. Jak dobrze pójdzie to może się wyrobimy jeszcze żeby urodzić w 2012. Taki mam chytry plan hehe :) Póki co czekam na wredną z niecierpliwością, bo ile można łazić do tego kibla i zaglądać w gacie! Mój M wczoraj powiedział tak : nic na to nie poradzimy musi być tak jak jest :( Ale myślę, że nie będzie miał nic przeciwko inseminacji czy invitro. Ale tego nie mam w planach. Jak na razie 27 lat. Może do 30 się uda :) Jak nie to kupuję drugiego psa :)
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Mój M.jest teraz zły sam na siebie-że tyle lat nie chciał dziecka a teraz nam nie wychodzi-może los się mści na nas? nie wiem,ale on myślał że raz mnie "pyknie" i zaraz zajdę w ciąże ,a teraz sam widzi że to nie jest tak łatwo.Nie mówię mu tego,ale mam trochę żal do niego, za te wszystkie,stracone lata.Jestem coraz bardziej przerażona naszym wiekiem-Ty jeszcze malutka młoda dupa jesteś:bigsmile:
    --
  16.  permalink
    Może i nie stara ale widzisz. Nie ma reguły. Ja w pierwszą ciąże zaszłam właśnie tak jak myślał Twój M. Pierwszy cykl i ciąża. Ale co z tego jak nie wyszło. A teraz nie wychodzi. Nic na to nie poradzimy. Mój też już przeżywa że nie wychodzi. Nie za bardzo chce mnie słuchać jak coś mówię na ten temat.
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Czesc Dziewczyny!
    Nowy Rok spelni nasze marzenia, znaczy my spelnimy je w 2012 roku, bez wzgl. na wiek :bigsmile:
  17.  permalink
    ehh mi się już nawet temp. nie chce mierzyć. Po co mam się starać ze wszystkim, faszerować tabl. jak i tak nic z tego?
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Ech te chłopy...jacyś tacy delikatni:bigsmile:...ja miałam @dostać w sobotę ale chyba dostanę dzisiaj albo tak już konkretnie jutro-w sumie owulkę miałam w tym miesiącu w 13 dniu, więc chyba cykl mi się skrócił o te dwa dni. Trochę się martwię, czy od przyszłego cyklu będę wiedziała, kiedy mam owulacje-jak już nie będę chodziła na monitoring-chyba będę brała chłopa w obroty od 12dc co dwa dni:wink:. Pewnie znowu wrócą cykle 31 dniowe bez clo.
    --
  18.  permalink
    ja bym chyba wolałam 31 dniowe niż 24 :/ i z plamieniami :(
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kalabmurka...widzisz,ja pół roki na wspomagaczach i też nic nie wyszło...ale chyba się nie poddamy?musi się nam udać...tylko ku...wa kiedy?:tongue:
    --
  19.  permalink
    no właśnie k...wa kiedy :)
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    kiedyś jak powiedziałam lekarce-ale to było parę lat temu-że trzy dni przed@plamię, to mi powiedziała, że to jest normalne i że nie ma w tym nic dziwnego. Nie wiem,nie znam się-teraz nie plamię,tylko jeden dzień przed okresem trochę,ale najczęściej dostaję @razem z oddaniem porannego moczu.
    --
  20.  permalink
    no pewnie, że sę nie poddamy ruda... tylko ręce opadają. Człowiek myśli co jest nie tak? Mój M. też długo zwlekał, bo był pewien, że raz wystarczy i już dzidziuś w drodze.
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    A ja dzis 4dc i w tej chwili nawet plamienia nie mam :confused:
    Wczoraj 3dc pol dnia plamienie a drugie pol nic.. hm...

Jeszcze tak nie mialam... zawsze 3dc jeszcze krwawienie a 4-5dc plamienie...
  21.  permalink
    a u mnie M wcześniej chciał niż ja. Ale ja chciałam studia na spokojnie skończyć.
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    to nie tylko mój mąż taki głupiutki?:bigsmile:. Cieszę się, że już chce dziecko-dla mnie to już połowa sukcesu...no ale...też w sumie liczyłam na to że nam się szybciej uda-zdrowi jesteśmy-badania wyszły ok-a ciąży jak nie było tak nie ma:sad:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.