Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsinoma
    • CommentTimeDec 29th 2011
     permalink
    Dziewczyny, miala tak ktoras z @ jak pisalam wyzej?
  1.  permalink
    sinoma ja mam zawsze @ 4 dni
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Ja mialam 5 z czego 5 to juz tylko niewielkie plamienia.
    A w tym cyklu juz w 3dc wieczorem plamien nie bylo..
    Zastanawia mnie to...
  2.  permalink
    sinomka ja mam ostatnio bardzo skąpe @ . 4 dni to już max, a tylko 1 dzień z tego to jest takie normalne krwawienie, czasem mocniejsze, a reszta to raczej skąpe.
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    sinoma,ale 1 i 2dc miałaś normalne krwawienia?jeżeli tak to myślę że wszystko ok,ja mam zawsze 6-7 dni okres-nawet jak brałam clo to tez tak długo miałam.
    --
  3.  permalink
    ehhh muszę wskoczyć do wyra....zasypiam na stojąco :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Tak. 1 dzien plamienie ale zaliczylam je do poprzedniego cyklu. Pierwszy i drugi dzien @ to bylo normalne krwawienie.
  4.  permalink
    Saba wg OM masz suwaczek, wg USG wyszedl 6t6d
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    ,ja pół roki na wspomagaczach i też nic nie wyszło...ale chyba się nie poddamy?

Absolutnie poddawać sie Wam nie wolno:wink: ja mimo wszystko trzymam kciuki. Pamietaj że bardzo często dziewczyny po odstawieniu clo zachodzą w ciąże już bez wspomagaczy.:wink:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Dzien dobry, dawno sie nie odzywalam, bo jakos tak nie potrafie:-) ale czytam Was na biezaco. gratulacje dla Nadziei:-) ale ciezarowek przybylo tutaj, super:-)
    ja jutro ide na usg, zobaczymy czy cos jest no i kiedy pregnyl, daje sobie 2-3 cykle i podziekuje bo nie mam sily juz:-(
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    chyba ten koniec roku tak na nas pesymistycznie działa:sad:,ale mam nadzieje że damy radę-przecież w końcu musi nam się udać:bigsmile:.Też mi lekarka mówiła że często właśnie po odstawieniu clo można szybciej zaskoczyć. Chciałam raz w miesiącu przyjeżdżać na monitoring, ale mi lekarka zabroniła-powiedziała że do wiosny nie chce mnie widzieć,że mam się nie stresować,nie podglądać jajników,nie myśleć tylko się kochać .hm,fajnie się mówi-gorzej z realizacją. Przynajmniej jak jeździłam na usg to wiedziałam że mam owulacje-a teraz muszę nauczyć się dobrze obserwować swój organizm i trafić w odpowiedni moment.Justa,dzięki za słowa otuchy:smile:
    --
  5.  permalink
    Ja wiem , że mam coś nie tak z insuliną / glukozą - ale dokladnie dowiem sie od endokrynolga za tydzien...
    no i TSH troche trzeba zbić....ogólnie ten cykl jest cyklem odpoczynku po clo i przed clo... wiecej napisze jutro bo jestem out.. buziaki
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandy - a reszta wszystko dobrze? ciekawe co ci endykrynolog powie..
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda – a jaki wynik dokladnie mialas? :( kolejny cykl bedzie Twoj !

:grouphug:
    --
  6.  permalink
    Witam

Korda ściskam - trzymaj sie.
    DO RESZTY DZIEWCZYN NIE PODDAWAJCIE SIĘ NIE WOLNO. Ja wiem że to nie łatwo z własnej autopsji - mam jednak NADZIEJĘ ZE 2012 bedzie szczesliwy dla kazdej z Was.

Ja mam strasznego stracha , tu widze ze dziewczyny maja wysoka bete- ja mialam dosc niska we wtorek, jutro ide znow - zobaczymy jaki bedzie wynik.
    Dziś robiłam pierwszego sikanca w tym cyklu, krechy dwie ale testowa bladziuchna . Nie wiem co mam myśleć, może owu byla pozniej ale mimo wszystko niepokoję sie bardzo.
    --
  7.  permalink
    Korduś będę się starać ;)))
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Nadzieja - nie stresuj sie niepotrzebnie, na pewno bedzie wszystko dobrze - zobaczysz :)

Korda - rezczywiscie wynik bez zludzen..
    --
  8.  permalink
    Dzieki Madziu
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    hej dziewczyny a ja się zastanawiam kiedy dostanę @ bo w tym cyklu w ogóle nie miałam skoku...
    --
  9.  permalink
    Wstałam...spałam jak zabita....w sumie dalej bym spać poszła :confused:
    <strong>korda</strong> buuuuuu tak bardzo liczyłam na pozytywny wynik :grouphug: tulę mocno
    <strong>mimik </strong>witaj...oby ta @ raz dwa zawitała ;))
    <strong>ruda </strong>
    :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    chyba zawita terminowo czyli jutro bo właśnie zauważyłam brązowe plamienie:)
    --
  10.  permalink
    kurcze ja umówiona jestem na jutro na usg....na 9:10....w zeszły piątek jak byłam to gadałam z babką z rejestracji i mi mówi tak :"skończyła się umowa i wizyty tylko są prywatne ,chyba że są nagłe przypadki lub kobiety ciężarne....ale jak będzie trzeba to zrobimy tak że pani przyjdzie i nie bedzie musiała płacić"...wczoraj tam dzwoniłam i dziś i chyba nikogo nie ma....:devil: no i w kaczej dupce jestem...rano muszę się dowiedzieć czy mnie przyjmnie tak jak się umawiałyśmy....Wiedziałabym co się dzieje
    --
  11.  permalink
    korda kurcze betka rzeczywiscie zludzen nie zostawia ;/
    Ja siedze i czekam na pizze, mezowi sie zachcialo :P
    --
  12.  permalink
    korda przykro mi. Mam nadzieję, że w styczniu będziemy świętować.

Nadzieja nie martw się, będzie dobrze.
    •  
      CommentAuthorchanntall
     permalink
    no dziewczyny, rok 2012 musi byc nasz :bigsmile: nie ma innej opcji!

dzis przyszly moje testy owu, zrobilam przed chwila jednego, wydaje mi sie ze jest negatywny, dzis mam 18dc.

Zastanawiam sie czy nie isc jutro z rana zrobic sobie poziomu progesteronu?? zeby zobaczyc w jakiej fazie jestem?? jak myslicie???
  13.  permalink
    korduchna :( :*

do jutra ;)
    --
  14.  permalink
    Dobry...tempka dziś na tej samej wysokości....37,2...czyżby dopiero był skok i owulka ?? :shocked: wczoraj robiłam test owu...niby 2 kreska ciut była jaśniejsza od pierwszej...albo mnie sie wydawało :confused:
    --
  15.  permalink
    aaaa ale tu cisza :shocked:
    --
  16.  permalink
    Spią jeszcze :P
    --
  17.  permalink
    hmmm kurcze już w tym wątku nie ma tak jak było w clo :confused: jakieś pustki tu są :confused:
    Witaj kluseczka :bigsmile:
    --
  18.  permalink
    czekam aż 8 wybije....muszę do gina zadzwonić i się dowiedzieć czy dziś mogę przyjść
    --
  19.  permalink
    No ja lece na badania niedlugo, sniadanie wlasnie jem :P a watek rzeczywiscie, malo rozkrecajacy sie;/ dziewczyny co z Wami?:P
    --
  20.  permalink
    dupa blada....nie ma miejsc wolnych :sad::cry:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
    • CommentTimeDec 30th 2011
     permalink
    Witam:-) Mgielka to prywatnie leć:-) no to prawda ze teraz tu ciszaa, ale przynajmniej nadążam z czytaniem:-)
  21.  permalink
    ehhh daruje sobie....co ma być to będzie....grunt że mam wysokie tempki ...oby do 10.01 takie były :wink:
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    to trzymam kciukasy:-)
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    hej kuleczka :) i co podpisałas umowe o prace/??? mam nadzieje ze tak:)
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    hihih snieg pada w jaworznie :D:bigsmile::bigsmile:
  22.  permalink
    w Katowicach też coś pada ale....z deszczem więc nawet na trawie tego śniegu nie widać :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Czesc Dziewczyny, w Londynie dzis 7 stopnii, narazie nie pada ;)

Kuleczka - jak tam z praca?

u mnie kolejny nudny dzien w pracy ;)
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    ma do was pytanie miala moze ktoras z was ze sutki zrobiły sie takie "tłuste" swiecace?? mam tak od dwoch dni dzis mam 28dc a 10dfl ?? pojawiło mi sie to pierwszy raz...ehhh
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Izabela - ja tak nie mialam..:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Hej kobietki:winkkiss:

,,tłuste sutki,,:shocked: nie mam pojęcia Iza z czym to się wiąże.

Kuleczko jak tam ciążowe samopoczucie i umowa?:))

Mgiełko-Madziu może priv się wybierzesz do lekarza, lepiej sprawdzić jak tam Twoje pęcherzyki, ale temp. masz wzorową:))) oby tak dalej:bigsmile:
    --
  23.  permalink
    o.o ( podejrzałam, przeczytałam i lece daleeej bo mam urwanie głowy i nie mam dostepu do forum za bardzo) buziaki!!
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    poradzcie mi coś byłam na usg i mam pecherzyk o wymiarach 20x14x18mm, nie znam jego średnicy bo lekarz jest baeznadziejny i powiedzial zeby moj lekarz prowadzacy decydowal co dalej, a on niestety nie odbiera mojego telefonu i nie wiem czy mam podawac pregnyl czy jeszcze nie, masakra, moze wie ktoras kobietka?:-)
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Gosia nie martw się dziewczyny na pewno ci doradzą!
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Magic dziekuje, wlasnie czekam, bo pregnyl lezakuje w lodowce i tylko czeka:-) a jak tam u Ciebie?
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Wczoraj miałam wizytę i widziałam moją, małą kropeczkę:)
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    oj to superowo, napewno mile uczucie temu towarzyszyło:-)
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    bardzo miłe, ale cały czas jestem niespokojna, chciałabym już zobaczyć bijące serduszko a wizyta dopiero za 4 tyg.:confused:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.