Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Justa tez tak chcialam zrobic, pojsc do przychodni i zeby mi lekarz przepisal na bezplatne te podstawowe. Moj ginekolog niestety tylko prywatnie przyjmuje;/
Ja dokładnie nie wiem bo nie robilam tak tylko dziewczyny pisały, ale wiadomo że chodzi o podstawowe badania.
Mimo wszystko uwazam ze lekarz z doswiadczniem wie najlepiej i skoro przepisal to bede postepowac wedlug jego wskazan.
Aborta ja moze zle napisalam, na podtrzymanie ciazy to ja mam progesteron, chodzilo mi o ze ten acard to tak jakby w moim rozumieniu wyklucznie jeszcze jednego czynnika zagrazajacego.
Nie bede sie spierac bo nie jestem lekarzem, ale skoro lekarz z praktyka w szpitalu, zaleca mi branie leku to ja nie moge go sobie tak po prostu odstawic . Strasznie go krytykujesz a przeciez go nie znasz , nie bede zakladac ze jest jakims ,,partaczem,, bo gdyby tak bylo przeciez bym go nie wybrala.
Nie bede sie spierac bo nie jestem lekarzem, ale skoro lekarz z praktyka w szpitalu, zaleca mi branie leku to ja nie moge go sobie tak po prostu odstawic . Strasznie go krytykujesz a przeciez go nie znasz , nie bede zakladac ze jest jakims ,,partaczem,, bo gdyby tak bylo przeciez bym go nie wybrala.
--
Justa i tu jest problem w Polsce ciągle pokutuje mit, że lekarz zaleca to trzeba tak brać
A może konsultacja u innego gina?