Witajcie Nadzieja masz jakieś objawy ciążowe typu: bóle brzucha, piersi itp. Mnie wcześniej trochę pobolewał brzuch, teraz tylko piersi bolą i już sama nie wiem czy to dobrze czy źle
Mam nudności ale takie znośne, odbija mi się. Piersi tez mnie bola, mam strasznie nabrzmiałe. Kłuje mnie jajnik i to mnie troche martwi bo nie wiem czy powinien.
umnie beta kosztuje 15zł mysle tez czy jutro nie zrobic sikacza chcoc to mało wiarygodny niz beta a test tez kosztuje ok 8zł wiec jutro chyb zrobie bete w czwartek jade do mamy wiec wracam 23 stycznia
abortaW planowo mam @ przyjsc miedzy wczoraj a wtorek czasem mam co 26 a czasem co 28 dni ale lutke przedłuzona mam o 2 dni wiec @ bedzie najprawdopodobnie w srode a to dlatego ze nie bende miała jak wrocic z tych włoch bo bus jedzie w sobote i niedziela jestem w domu jesli mała by przyszła teraz nik w niedziele mi nie zrobi usg zeby sprawdzic pecherzyk bo pregnyl podadza mi na pogotowiu bo sie dowiadywałam ..., mam jzu taki metlik w głowie a to dlatego ze to serduszkowanie bylo dzien przed podaniem PREGNYLU i 3 dni po podaniu PREGNYLU....
witajcie ,super ze powstal wątek na nasze pogaduchy,pierdoluchy :) mam 43 strony do przeczytania wiec odezwe sie pozniej,teraz wychodze, ale juz myslalam ze wyparowaly wszystkie dziewczyny z watku o clo. buziaki
Dziewczyny to u Was taniutka beta, ja u siebie za hcg placilam 40zl. Co do objawow ciazowych to ja spie na stojaco, siedzaco i lezaco :P poza tym persi mnie makabrycznie bola;/zero wymiotow, czasami zgaga, no i strasznie wrazliwa na przyprawy jestem :P
A powiedzcie mi, jak mierzycie temp. pozniej niz zwykle tj. np. zamiast o 6 to o 9 ale po tych min. 3h snu, to zaznaczacie ja jako zaklocona? Bo mi sie zdarzylo 2x pojsc pozno spac (nad ranem) i temp. mierzylam wlasnie pozniej. Zaznaczylam ja jako zaklocona. Ale hmmm. Nie jest brana ta temp. pod uwage, tak?
Wreszcie uzupelnilam swoj wykresik. Ciagle brak czasu. Ale dzis nadrobilam. A jeszcze musze zinterpretowac swoj poprzedni, jak znajde chwilke wolnego. Poczytac i wreszcie przelac na papier
jeszcze przed chwila było mi wesoło po tym watku bo było do smiechu ale kilka minut temu miałam tel dzwonił od mojej mamy wloch i dzis wykryto u mamy w 90% raka jelit reszte wszystkich badan jutro
dziewczyny mozecie spojrzec u mnie na wykres, temp ładnie sie trzyma ten cykl jest bez luteiny wiec temperatura jest nie zafałszowana, jutro 30dc czy zrobic rano test czy isc na bete jesli temp nadal bedzie na tym poziomie?? test robilam w niedziel to byl 28dc ale nic nie ywszlo, wiec juz sama nie wiem... zaczynam świrowac
ja jutro ide dla pewnosci zrobic bete choc sama nie wiem jakos nie wierze ze moglo jakies rambo sie utrzymac z dnia wczesniej jak pregnyl wziełam dnia nastepnego i pozniej 3 dni bez serduszkowania ale dlatego ze mam ten wyjazd wole sie upewnic..