Nadzieja, cytomegalię można przechodzić wiele razy, ale tylko za pierwszym razem niesie poważne ryzyko dla dziecka. Moja córka ma wrodzoną cytomegalię.
Wzajemnie,oby nam się udało Ty chociaż,że betę robiłaś i masz większą szansę,że to ciąża:)a ja nadzieję mam tylko dlatego,że mój wynik nie mieści się w normie dla fl tylko dla ciązy w I trymestrze:)
Wiecie co a ja wyjątkowo czuję jakiś spokój nie świruję już tak jak w poprzednich cyklach,gdzie był płacz a teraz błogi spokój,aż się sama dziwię,że nie zrobiłam juz testu
no moje badanie beta dziś tez było tak żeby mieć czyste sumienie...mam zrobić rtg i parę innych badan m.in hormony to mowie niech Panie betę wpisze,pewnie i tak nici z tego...a tu taka niespodzianka
Z ta cierpliwoscia to generalnie chodzi o to ze chcialabym juz wiedziec czy sa szanse czy nie... ale niestety nie przeskoczymy tego... wszystko ma swoj czas i miejsce... Ale jakos spokojniej podchodze do tego cyklu niz to bylo w poprzednich.. Obiecalam sobue to i chyba poki co daje rade
hej...u mnie dziś 17dc-od wczoraj lekko pobolewa brzuch-uczucie jak przed okresem.Na pewno przy clo ból owulacyjny był bardziej odczuwalny. Już nie pamiętam jak mnie bolało przed clo-jakby nie było, pół roku to kupa czasu Testy owulacyjne wychodzą tzn.nie wychodzą-druga krecha ledwo widoczna-więc albo owulki nie ma albo ciulate testy,śluzu brak -susza.Ech,zobaczymy-sex był w 15dc,dzisiaj może troszkę poprawimy...i pozostaje czekanie. Pozdrawiam Was dziewczynki
Witam!Chyba jednak sie udało!!!Plusik wyszedł jeszzce blady ale widać gołym okiem z daleka 10 nie wyszła ale 25 za to pokazała mi piekny + Betę zrobiłam rano więc jutro ok12 wyniki!!!jeszcze póki co nie ciesze się bo raz miałam taki przypadek,że kreski dwie były,ale bardzo blade(trzeba było sie przyglądać dość wnikliwie) i to na 3 testach było chyba to biochemiczna była.Dlatego beta bedzie moją odpowiedzia czy to ciąża na 100%
Gratuluje Leneczko, mozesz sie juz cieszyc na maxa:-) spokojnej i zdrowej ciązy:-) a u mnie nadal cisza, jestem drugi dzien po odstawieniu luteiny, 29dc i cisza, nic nie boli, nie wiem co sie dzieje. ciaze wykluczam, bo zrobilam test wczoraj dla pewnosci ale -:-( dziwne to wszystko, ten pregnyl pewnie namieszał