Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

biore luteine juz bardzo długo i bromergon
co cykl to nadzieja

JUZ NIEWIEM OCO KAMAN
to takie niesprawiedliwe, że ludzie często mogą w pełni odpowiedzialnie przyjąć dziecko dopiero koło 30-stki :(
tylko jeszcze jakieś inne ustrojstwo

W sierpniu paluch stwierdził że mam na jajnikach pełno drobnych pęcherzyków bez pęcherzyka dominującego - potwierdziło to usg oraz badania hormonalne. Od roku staram sie z mężem o dzidziusia... i słysząc taką wiadomość byłam na skraju załamania. Teraz trzeci miesiąc biorę clostilbegyt, estrofem i duphastom. Jeśli ten cykl zakończy sie @ to w grudniu biegnę do palucha... zobaczymy jakie będą diagnozy tej wizyty. Teraz tylko sie modle żeby się udało... Wydaje mi sie że o pco wiem już wszystko, jednak ciągle dowiaduje sie czegoś nowego, czytając liczne przypadki i historie. Mam nadzieje że i tutaj znajdę jakieś wsparcie psychiczne ze strony użytkowniczek mających podobne problemy... Gorąco pozdrawiam odwiedzających to forum.

napewno podwyższony testosteron i pochodna testosteronu, obraz jajników na USG, prolaktyna nieciekawa i FSH za wysokie...

W czewcu wychodzę za mąż. I zastanawiam się czy nie zacząć od razu starania o maleństwo. Sytuacja materialna nie jest dogodna, ale z czasem przecież może być co raz trudniej o dziecko... Słyszałam, że należy się o dziecko przed 25 rokiem życia - w każdym razie - im szybciej tym lepiej. Na to wskazuje logika. Proszę o kilka słów wsparcia... Mam mało wiedzy i może martwię się na zapas. Trochę jestem zasmucona i boję się...