Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a najgorzej to jest w pracy, bo się krzywo wtedy na mnie patrzą, a nie mówię już o wizytach kontrolnych i badaniach, które są właśnie w godzinach pracy

a Luteinę przyjmuję na skrócenie cyklu ze względu na zbyt długą ekspozycję estrogenową w przypadku moich "naturalnych cykli" i by ograniczyć tworzenie się torbieli

Rzecz jasna nie zapomienatalm nazwy tej substancji
Meta costam... chyba. wiecie cos na ten temat?
). Jednak na razie jak tylko rozpoczne wspolzycie - bede odkladac. Poza tym chce sie jeszcze troche poobserwowac. Aha no i powiedzial mi jaki jest plan gdy zechcemy sie starac. Najpierw pol roku naturalnie. Jesli sie nei uda to pr wiek odpowiedni dla poczecia pierwszego wieku czyli do 30. Eh.. Trudne wybory. Lepiej dziecko w biedzie czy brak dziecka? To niestety nie jests takie proste...zez rok stylumacja jajnikow, a jesli i to nie wypali to laparoskopia. Plan jest. Teraz trzeba przemyslec... Obawiam sie tego, ze w najgorszej wersji moje starania moga sie przedluzyc do 2 lat... Hm ta najgorsza jest zapewne dla niektorych optymistyczna. A ja chce zachowac

teraz niby waga stoi, ale muszę się pilnować. czas zabrać się za jakiś ruch, dorobić wyniki cholesterolu i mieć nadzieję, że będzie lepiej. nieregularne cykle miałam od zawsze, ale się tym nie przejmowałam. uważałam (tak jak większość), że się uregulują po porodzie.

Jest tu dużo kobietek, które się starają i które mają duż problemy. Będą Ci napewno wsparciem. Myślę, że dobrze, że tu trafiłaś
Ja trafiłam i nie zamierzam odchodzić 

Mieć chociaż perspektywy na adopcję- to już coś...