Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) zaczęły mnie bolec jajniki w trakcie pierwszych dni@. Z moich obserwacji wynikało , że owu miałam około 16 dc. Oczywiście w czasie około owu działaliśmy z mężem. Monitorowałam nawet 1 miesiąc pęcherzyk. Kiedy lekarz powiedział, że "już" biegłam do męża i ..
Ale jak się domyslasz - nic z tego. Pomyslałam wtedy, że chyba nie do końca jest wszystko ok , skoro próbuje celowac i nic z tego nie wychodzi. Więc się "obraziłam" na obserwacje. I niby zaprzestałam. Ale i tak o tym nie da sie nie myslec ( chociaz ostatnio bardzo próbuje sie oszukać, że tak własnie jest ). I po 3 miesiącu przyjmowania Duphastonu właśnie zauważyłam, że bóle jajników pojawiaja sie około 12-14 dc. A od 16 zaczynam kolejna 10 dniowa partię. Tak więc tylko na tej podstawie zastanawiam się czy mozliwe to, że poprzestawiało mi się coś. O ile cos mogło mi się poprzestawiac. Skłonna jestem nawet stwierdzic, że może ja miałam wczesniej cykle bez owu (?!? wiem, popadam chyba w cięzką paranoje ) Próbuję się tylko dowiedzieć coś nie cos o tym Duphastonie. A przy okazji o sobie.

Raz przyszła 28 dnia po pierwszej 10 dniowej kuracji, drugim razem 32, za trzecim 35. Więc stwierdziałm, że teraz to ja juz nie wiem kiedy mam owu...

powiedzcie mi teraz mam ją zażywac 10 dni a potem co? od razu robię test i albo odstawiam albo łykam dalej jeśli pojawią się II kreseczki, chyba dobrze rozumuję? zastanawiam się tylko jaka jest gwarancja że test pokaże kreseczki, czy to nie będzie za wcześnie na przykład?

u was problem jest o tyle bardziej kłopotliwy, że ogranicza wam współżycie 

i wczoraj równo po 28 dc mnie nawiedziła-zakończyłam rok z @.......
och...jeszcze jeden raz - jeden cykl z tym lekiem mi został - a od 5 dnia cyklu dodatkowo kazał mi brać clostilbegyt....? Miałam przez trzy cykle monitoring i owulacje więc po co mi ten lek to nie wiem....ponoć ma on stymulować owu-ale ja do tej pory ją miałam...no nie wiem mam mieszane uczucia....ale skoro przypisał mi gin to spróbuje w małej dawce kazał 1/2 tab raz dziennie- to chyba nie wiele...a potem poraz trzeci duphaston....DO TRZECH RAZY SZTUKA Z TYM LEKIEM ....POTEM prochy odstawiam

o dzidzię staramy się od 18 miesięcy. Powiem Ci tak, ja brałam
teraz mam cykl bez wspomagaczy - a od lutego gin zwiększa mi dawkę CLO a duphaston 3x1 zobaczymy za miesiąc

mężuś sam po nie lata do apteki