Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 ,
,
 . I to samo dotyczy kościoła dla mnie. A jeśli jestem z kościołem na bakier i nie mam ochoty się dostosowac nawet strojem to zwyczajnie nie przekraczam jego progu.
. I to samo dotyczy kościoła dla mnie. A jeśli jestem z kościołem na bakier i nie mam ochoty się dostosowac nawet strojem to zwyczajnie nie przekraczam jego progu. .
.  . I prawdę mówiąc choć szczerze nienawidziłam tych tzw standardów obsługi klienta w pkcie "ubiór",to jak zmieniałam pracę i w niej były luźniejsze obyczaje to i tak na galowo pomykałam, bo to po prostu lepiej się sprawdzało w  kontakcie z klientem niż designerski brązowy gajerek z różową bluzką. A umówmy się, jakakolwiek świątynia (a przecież kościół jest świątynią) to nie jest miejsce na seksowne odkrywanie ciała
. I prawdę mówiąc choć szczerze nienawidziłam tych tzw standardów obsługi klienta w pkcie "ubiór",to jak zmieniałam pracę i w niej były luźniejsze obyczaje to i tak na galowo pomykałam, bo to po prostu lepiej się sprawdzało w  kontakcie z klientem niż designerski brązowy gajerek z różową bluzką. A umówmy się, jakakolwiek świątynia (a przecież kościół jest świątynią) to nie jest miejsce na seksowne odkrywanie ciała  a wg mnie nagie ramiona są seksi
 a wg mnie nagie ramiona są seksi 

Wyskakuję z pytaniem: Czy któraś z forumowiczek szykuje się jeszcze do "Wielkiego Dnia"?
 :P Z mojego drugiego ślubu- cywilnego. Też byłam rozwódką, ale chciałam wyglądać "ślubnie" dla męża, dla którego to jedyny ślub(chyba, że się kiedyś zdecydujemy na kościelny, ale wtedy na pewno bez żadnych gości) . My akurat mieliśmy wesele, na 60os., bo była rodzina męża+ moja najbliższa i kilkoro przyjaciół. Początkowo mieliśmy założenie przyjęcia na ok 20os, ale też miałam zamiar kupienia sukienki typowo ślubnej, tylko
 :P Z mojego drugiego ślubu- cywilnego. Też byłam rozwódką, ale chciałam wyglądać "ślubnie" dla męża, dla którego to jedyny ślub(chyba, że się kiedyś zdecydujemy na kościelny, ale wtedy na pewno bez żadnych gości) . My akurat mieliśmy wesele, na 60os., bo była rodzina męża+ moja najbliższa i kilkoro przyjaciół. Początkowo mieliśmy założenie przyjęcia na ok 20os, ale też miałam zamiar kupienia sukienki typowo ślubnej, tylko choć faktycznie córka mogłaby jeszcze trochę poczekać.mam na myśli kilka lat,nie miesięcy