śliczną suknię miałaś, skorpionko! A to nad morzem, to gdzie??
ps. do wklejenia zdjęcia trzeba link umieścić między kodami img wpisanym w kwadratowy nawias [] a drugim kodem w kwadratowym nawiasie /img nie wien, jak to napisać, bo nie wyświetla się.
ps.2 A i jeszcze jedno. Ja nie zamierzam ujawniać swojej buzi, ani tym bardziej buzi osób trzecich. Wiem, że mój mąż byłby zły na mnie, gdybym "szastała" jego wizerunkiem po Internecie. Zniósł jedynie umieszczenie naszych ślubnych zdjęć na blogu, który jest prywatny i który zna tylko kilka osób "z reala". Na 28dni piszę o takich sprawach, że nie chcę, aby mnie ktoś "z reala" skojarzył z tymi osobistymi wynurzeniami. Ale kiedyś już chyba pisałam o tym.
ania ja ciebie rozumie ja tez bym niechciała aby przypadkem sasiadka zobaczyła mpoje zsdjecie i ploteczki sie rozniosa bespieczniej jest na emel wysłac komus .
Ja osobiście wolę swoje fotki wysłać tylko przyjaciółkom, na e-mail. Na forum wchodzą przypadkowe osoby i nie chcę aby ktoś mnie rozpoznał ;) Wolę limitować swoje podobizny ;)
rzeczywiście górnolotne;) też kiedyś byłam zboczona na tym punkcie, chociaz ja cykałam kliszowcami. w dobie cyfraków ta akurat pasja/zboczenie (niepotrzebne skreślić) jest chwilowo uśpiona;)
skorpio przy takiej konkurencji:) może dziewczyny są nieśmiałe:) ja od jakiegos czasu nie robie porządnych fotek, same takie tere fere z imprezek z ludziami. ale Twoje róże przepiękne a kadry fantastyczne
Skorpi, cudowne zdjęcia róży, szczególnie to środkowe mi się bardzo podoba. Ja też ostatnio jakoś bez weny twórczej, i pstrykam głównie zdjęcia brzucha hehehehe
Skorpionko zdjecia super!!! coz przy takich czlowiek nie ma szans :) jesli mozesz to zdradz mi jakim aparatem strzelasz fotencje bo sa rewelacyjnej jakosci.
Trail - tor przeszkód Tutaj zawodnik ma wjechać przodem między leżące belki, zatrzymac się, a potem cofnąć się po przekątnej, tak aby koń nie nastąpił na żadną z leżących belek
Mostek
Cutting - praca z bydłem
Zawodnik, tj. koń, ma nie dopuścić, aby wybrany cielak wrócił do stada
Amazonko ciekawe fotki, szczegolnie te z czesci damskiej ;)
Skorpionkono no wypasiony sprzecior masz... szczegolnie ta minolta mi sie spodobala... my planujemy cos nowego porzadnego nabyc ale dopiero w przyszlym roku jak do pracy wroce ;)
Tradycja się odradza. Takie zawody odbywają się też w okolicy Wawy oraz niedaleko Krakowa. Gdzieniegdzie zdarzają się pokazy jazdy po damsku. 8-9 września - Mistrzostwa Polski Amazonek w Damskim Siodle w Wiskitkach, gm. Żyrardów, z konkursem strojów historycznych i konkursem elegancji. B. ciekawa impreza. Szkoda, że Wawa tak daleko.
Amazonka normalnie Cie uwielbiam.. rewelka fotki. ale spodobala mi sie strasznie ta sukna slubna biala ale z delikatnymi dodatkami czerwonymi. skorpionka tez miala swietne polaczenie bieli i czerwieni. ja wlasnie chcialabym miec suknie z dodatkami czerwonymi, bo czerwona mysle ze do Kosciola zbyt mocna i ostra by była. cuuuudowna kiecka:) subtelna ale wyrazista i oryginalna:)
Oryginalnie mieliśmy właśnie taki plan ślubu - w siodle normalnym i damskim, ale niestety nie udało się, za duża inwestycja, także czasu, nawet gdyby wypożyczyć konia i siodło. Zostali kowboje w Western City.
Zawodniczka w sukni ślubnej też najbardziej mi się podobała. BTW: z tyłu wyglądała najciekawiej.
Była też rusałka w stroju chłopskim z dużym dekoltem i rozpuszczonym płowymi włosami i hrabianki z różnych okresów w historii oraz dziewczynka na kucu. Zwyciężczyni nie była taka sympatyczna, ale na pewno stylowa.
Ama no niestety nie zawsze sympatie ida w parze ze zwyciestwem. ale zabawe i tak miały przednią wszystkie na pewno. masz racje z tylu ta suknia slubna ma cudne sznurowania, pieknie to wyglada. dzieki za dodatkowe fotki:) a co do pomyslu ze slubem naprawde oryginalny,ale niestety czasem tak bywa ze kasa ma duzy wplyw na nasze wybory:(
Skorpionko sprytny manewr... wyszlo tak ze w rzeczywistosci mialas 4 sukienki :) cala biala, cala bordowa, bialo-bordowa (z biala gora) i bordowo- biala (z bordowa gora) nieeeeezle :D