Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
macierzyństwo odbiera im kobiecość,
oj hydro, pomiedzy CZLOWIEK.szkoda tylko ze feminizm konczy sie gdy trzeba wniesc szafe na 8 pietro;-P
a nie jest wrecz odwrotnie?
Bo np. z rozstępami nie czują się kobieco, tracą poczucie własnej wartości.
a ja to widze inaczej. co w tym zlego ze chca wygladac ładnie??? zadna matka nie decyduje sie lub nie na dziecko bo bedzie/nie bedzie miala rozstepow!
Nie wyobrażam sobie związku z kimś dla bycia jego "stałą partnerką seksualną", no proszę Cię! Chyba małżeństwo powinno polegać na czymś dużo silniejszym i trwalszym.
hydro napisala, ze nie chcialaby zajsc w kolejna ciaze z wygodnictwa. co w tym zlego?
Nie wiem czy nie lepiej byłoby, gdyby się okazało, że po prostu nie mogę więcej zajść w ciążę z powodów zdrowotnych, to by zakończyło temat
po kazdym dniu kiedy wieczorem oboje jestesmy z mezem ledwo zywi bo synek mial gorszy dzien i byl mega marudny mowimy "nigdy wiecej dzieci", ale gdy jest wesoly i sie usmiecha, wspolpracuje to jednak chcialoby sie dac mu rodzenstwo
Wracam do rozmyślań czy zdecydować się na drugie, gdy tylko jeden argument jest za: żeby pierwsze miało rodzeństwo.
Przeraża mnie cała ogromna lista minusów, może potraficie je rozwiać z własnego doświadczenia lub chociaż "ocieplić":
Ja bym się na dłużej zatrzymała przy tych punktach dotyczących relacji małżeńskich. Bo dziecko stanowczo nie jest "sposobem" na ich naprawę
czy drugie nie doprowadzi nas do rozwodu
Was tez czas goni?