Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marcheweczka, widzę, że masz krótką pamięć. Ja akurat pamietam twoje występy tutaj niewiele się różniące od najmłodszej. Pare lat i nickow temu...
--
Dalej nie rozumiem jaki jest idealny opis? Ten ze zdjeciami Maryi i modlitwami? Czy z suwakami?
Opis to opis wiec opisalam siebie. Co robie, co lubie, co mnie interesuje, jakie mam plany i co suplementujemy w ramach staran.
Ile 15 latek studiuje? Ile zaklada swoja dzialalnosc? Chyba to nie legalne by bylo... Ile kupje dzialke i sklada papiery o budowe domu? To tez chyba nie mozliwe majac 15 lat.
O, dziewczyny, widzę że przyszłoście swojej przyjaciółce z odsieczą ;)
Ja się z Wami nie zgadzam w tej kwestii, że mamy tu obowiązek każdą nową forumowiczkę z honorami przyjmować. Wiele z nas jest na tym forum od lat. W tym ja. Tworzymy razem jakaś swoją własną zwartą społeczność. Doradzamy sobie, wspieramy się. Nierzadko klocimy do upadłego, czasem sobie nawsadzamy, ale i umiemy przyznać rację temu, z kim się niedawno mocno spieralysmy w innym temacie. Takie jesteśmy. To nasze forum dlatego, że my je tworzymy w tych naszych niezliczonych dyskusjach i rozmowach.(...)
I tak myślę, że mamy prawo powiedzieć, że nam się to nie podoba. I tyle. Jeśli komuś się nie podoba w naszej społeczności forumowej, to po prostu nie musi tu być.
Oj dziewczyny styl wypowiedzi to nie wszystko. Moze moj "internetowy" wynika z tego ze wiekszosc czasu przesiaduje na grupach typu spotted:madka po godzinach czy podobnych przesmiewczych.
Elfika jako Twoją rówieśnica też muszę powiedzieć, że masz krótki lont I szybko wybuchasz.
Chciałam zauważyć iż wulgarny post z wczoraj Najmłodszej został zgłoszony do moderacji i usunięty zanim większość z was miała okazję go zobaczyć
Lexia mam nadzieje ze madkowego stylu nie przejelam
Tutaj po raz pierwszy uslyszalam krytyke mojego stylu do rzeczy pisanych na luzie. Wiadomo jak wypracowanie to na spinie sie pisze, ale w internecie raczej chodzi o przekazanie wiadomosci, a nie poprawnosc i styl.
dużo się napatrzyłam na traktowanie kobiet przez mojego pracodawcę (wieloletnie umowy na zastępstwo żeby uniknąć umowy na czas nieokreślony, umowy o pracę'do porodu', 5,10-letnie umowy na czas określony i inne chore dla mnie praktyki) i nasuwa się jedna konkluzja, że jednak pracodawcy w dalszym ciągu dyskryminują nas kobiety jako pracowników
No tylko fakt jest faktem, ze pytanie na rozmowie o sprawy rodzinne, jest trochę jak pytanie o preferencje polityczne czy orientacje seksualna.....
w praktyce wygląda to nieco inaczej.