fajnie, że u Was się udało tak, ale nie zawsze tak wyjdzie można próbować owszem, ale moim zdaniem trzeba liczyć się z tym że będzie chłopak Poza tym wydaje mi się, że w głowie też dużo siedzi
Fajnie macie że możecie się pozastanawiac czy chcecie taką różnicę czy taką,lub jaką płeć. Niektórzy marzą żeby w ogóle mieć z obojętnie jaką różnicą i płcią...
No to rzeczywiście obalona teoria. ;-) My tak celowaliśmy na płeć niby jak się dopiero zaczynaliśmy starać o pierwsze, a potem właśnie w ogóle przez 2 lata się nie udało zajść i spokornieliśmy: chcieliśmy, żeby było po prostu.
Jak analizowałam jak powstała córka, to idealnie wyszło planowanie płci :P A to wpadka była, po prostu dwa dni "po" miałam nagły szczyt śluzu. A o syna się staraliśmy- i wyszło jak marzyliśmy, ale... no cóż, nie unikaliśmy zbliżeń w żadnym czasie :)
U nas było sporo serc i przed owu i w owu i po i jest córa także naprawdę nie ma reguły podobno dużo zależy od środowiska i ph śluzu, tak gdzieś kiedyś czytałam, ale czy to prawda?
Żabka221: Niektórzy marzą żeby w ogóle mieć
moi znajomi po pierwszej córci starali się 6lat i niedawno się udało, także głowa do góry! I na Was przyjdzie czas, nie można tracić nadzieji !