Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeFeb 11th 2008
     permalink
    tak ja mam multiwaya:)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 12th 2008
     permalink
    ciasteczko w przypadku Julki szybka przesiadka była wskazana ze względu na jej długość - nie mieściła się w głębokim :))
  1.  permalink
    No własnie i tak myśle na ile mi jeszcze starczy ta gondola:) chyba góra do wakazji i zmieniamy na spacerówke.

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Krzys w dalszym ciagu jezdzi w gondoli... no ale bartatina ma 80cm dlugosci :) przesiadke do spacerowki planuje w marcu
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    And a jaki masz ochraniacz na nóżki bo ja psioczę na ten mój że jest krótki?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    myszorka: And a jaki masz ochraniacz na nóżki bo ja psioczę na ten mój że jest krótki?
    Myszorko w wózku? jeśli tak to w głębokim (bartatina) nadal ten od wózka, w spacerówce 3-kółce małą wożę w śpiworku, spacerówką BebyDreams jeszcze nie jeździłam z Weroniką a przy Kubie i Gabi ani razu nie użyłam tego ochraniacza co był przy wózku, gdzieś go mam w domu ale nawet nie wiem gdzie :shamed: jak było chłodno dawałam kocyk po prostu
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    czy taki bucik moze byc dobry dla poczatkujacego malucha??

http://images25.fotosik.pl/156/c7dc195919e5a4eamed.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeFeb 13th 2008
     permalink
    kfiatuszku - moim zdaniem takie buty sie nie nadaja - pomijajac ich budowe wydaja mi sie za sztywne. poczytaj te linki co wrzucila Aga1976 pare postow temu a przekonasz sie dlaczego
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Wczoraj oglądałam buciki BARTKA wrr ale cena poraża....
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    And chodziło mi dokładnie o Baby dreams, bo jest wg mnie za krótka.Teraz mam śpiworek, wiec nie ma problemu.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Ja na temat wózków się nie wypowiadam bo mam swój typ i nie rozglądam się za innym..
    a o bucikach jeszcze nie myślałam w domu bedą skarpety albo boso bo yo gdzieś pewnie na czerwiec wypadnie a na dwór to pomyślę latem :)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a mo ja tez ogladałam buty Bartek ale hmm promocja 139 zł to ja podziekuje :)
    --
  2.  permalink
    magg- podziel się tym "typem"...
    Może ściągniemy pomysł :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Magg tez jestem ciekawa :bigsmile: Kfiatuszku jak duże jest siedzisko w Multiway-u?
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    Magg ja tez jestem z tych ciekawskich:wink::wink:
    --
  3.  permalink
    magg- to ja będe zgadywała :tooth:
    Peg perego pliko?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Jemma duze :) o wiele wieksze niz w innych parasolkach :) szerokosc 24 cm dlugosc 23 cm z wyprostowanym podnozkiem 39cm :) moje duze chłopisko w kombinezonie ma sporo miejsca a bez jeszcze wiecej :)
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeFeb 14th 2008
     permalink
    ja zamówiłam w końcu ochraniacz na całe łóżeczko. Mała budzi się w poprzek, zawsze za ochraniaczem i wali główką w szczebelki. jak w dzień śpi bez śpiworka, to jeszcze nóżki przekłada :(
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Aga zgadłaś szczególnie że już wcześniej pokazywałam go Wam :devil:
    Buziaki :bigsmile:
    --
  4.  permalink
    jesli chiccowa spacerówka mi sie nie sprawdzi jednym z wózków które wezme pod uwage jesst CASUALPLAY S4
    Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeFeb 14th 2008 zmieniony
     permalink
    Podobaja mi się wizualnie takie wózki ale jak dla mnie są za ciężkie. Gdyby waga nie grała roli chyba zdecydowałabym się na Ramatti Opal.

Kfiatuszku dzięki - nie mogłam na necie znaleźć wymiarów siedziska. Duże siedzisko to duży plus :wink: A co sądzisz o tym zagłówku? Dla mnie jest troche dziwny, wydaje mi się lepsza ta wkładka w Ct.04
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ten zagłowek inaczej wyglada na zywo:) lepiej:) a jak sie nie podoba to sie odpina rzepa i zagłowka nie ma:) ja tez myslalam ze go odrazu sciagne ale jakos Kacperkowi fajnie z nim :) jak spi ma miekko:) narazie zostaje a co potem to sie zobaczy:)
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    a mogłabyś wstawić jakieś zdjęcie Kacperka w tym wózku?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    jutro wstawie:) zrobie mu takie bez kombinezonu i tych takich zbednych rzeczy :) bo mam tylko to jedno ktore pare stron wczesniej dawałam ale tam wozka zbytnio nie widac:)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeFeb 15th 2008 zmieniony
     permalink
    pare fotek dla Jemmy :)

http://images28.fotosik.pl/159/4ab2be95241ea1a9med.jpg

http://images24.fotosik.pl/159/38f5ffdd2edb600fmed.jpg

http://images34.fotosik.pl/143/a03e9d24dcb2deb7med.jpg

http://images24.fotosik.pl/159/afcc995d7c69e814med.jpg

http://images31.fotosik.pl/143/fa3767ab40d94f29med.jpg

f

Jeszcze jakies zyczenia ??:)
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
    • CommentTimeFeb 15th 2008
     permalink
    tak ja mam pytanko tylko napisalam je na rozpakowanych mogla bys zajzec plissssssssssssssssss:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Dzieki kfiatuszku. Zupełnie inaczej wygląda wózek z dzieckiem w środku. I tak jednak muszę go jeszcze zobaczyć na żywo :wink:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A ja ciągle szukam parasolki której rączki byłyby na wysokości conajmniej ok.110 cm!!??:sad::sad::sad:
    I co gorsza nic nie mogę znaleść!:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeFeb 15th 2008 zmieniony
     permalink
    W Ramatti jest regulowana wysokość rączki. No ale to nie parasolka...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeFeb 16th 2008
     permalink
    Jemma jednak spacerowa znajoma ma ramatti i niezle sie go prowadzi ale niestety 13kg to duzo i mowi ze 2pietro z tym wozkiem to cala wyprawa... w sumie to najlepiej miec spacerowke taka na dlugasne spacery i parasolke na wypad na spacer. my wlasnie te opcje testujemy
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ogladalam wczoraj buciki z elefanten i musze przyznac ze swietna jakosc - ceny 89-119 ale mysle ze takowe sie w naszej szafie znajda... w deichamanie byly tez fajne pierwsze buciki juz z tych niefirmowych no i ceny 39-59zl a tez porzadnie wykonane. w ccc nie widzialam nic co by sie na pierwsze buty nadawalo... na szczescie troche czasu jeszcze chyba zostalo zwlaszcza ze poczatki planuje tylko i wylacznie na bosaka
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    dziewczyny, po tych 3 tygodniach Kamila na świecie mogę gorąco polecić ubranka z Tesco. Nie wiem, może to Kamilowi akurat wymiarowo przypasowały, ale pajacyki są świetne - w nocy tylko w tych Tescowych śpi, są długie, mają długie nóżki i jednocześnie wąskie, więc jak mały macha nóżkami, to nie zdejmuje nóżek, mają też długie stópki i rękawki też są dobre i nawet jak trochę za długie, to też nie ma problemu bo wąskie. Body tescowe też mogę polecić, też są długie i takie jakby dobrze uszyte. Poza tym fajny materiał tych ubranek, taka dość gruba, mięsista bawełna.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mi niestety nie pasują aż tak te Tesco :( Podczas gdy nogawki pajaca są długie krok jest za nisko :( Co do jakości materiału nie mam zastrzeżeń. Body u nas mają za długi rękaw lub są za krótkie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Harpijko u nas tez tesco sie sprawdzilo. mam juz nawet na zapas takie 12-18miesiecy :) na noc rewelacyjne. no i body tez sa ok tyle ze Krzys nosi juz te na roczek.

And - moze Weronika ma po prostu inna budowe? w sumie wszystkie znajome sa bardzo zadowolone
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu nie przeczę że jest inaczej - już kiedyś pisałam że Isia jest niewymiarowa :wink:
    Ale duży plus jak Bobas jest drobny to właśnie te wąskie nogawki i rękawy bo pomimo za długich nogawek nie uciekają aż tak nogi jak przy dobrych na długość a szerokich.
    I szczerze powiedziałam ze materiał mi odpowiada
    --
    •  
      CommentAuthoragulina5
     permalink
    No to cieszę się że w sumie się sprawdzają bo część wyprawki właśnie w tesco zrobiliśmy i materiał taki fajowy mi się wydawał
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja tylko żałuję że u mnie w Tesco bosy i pajace są tylko w 3pakach albo chyba 6-cio :( Chciałabym kupić np 1 by sprawdzić jak mi pasuje a tu się nie da. Czasami na wyprzedaży w koszach są ale oczywiście nie te rozmiary co mi trzeba.

Weszłyśmy już pełną parą w rozmiar 68 :D radocha normalnie jak nie wiem co bo już miałam dosyć tego 56-62 :D a i co niektóre 68 są małe wiec moje dziecko rośnie :rolling:
    --
  5.  permalink
    Moja Hania też spi tylko w tescowych pajacach:) U nas jednak nigdy nie ma na nie promocji ani wyprzedazy :( Zawsze są w 3 packach i nie zdarzyło mi się ich widzieć w koszach...
    Bodziaków nie kupuje- bo chociaz maja taką sama bawełnę jak pajace to ja nie znosze tych z zakładkami na ramionach.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aguś u nas w koszach lądują te z porozrywanych opakowań. Na wieszaku potrafią wisieć sklejone opakowania ale bez różnicy w cenie
    --
  6.  permalink
    And to tzreba pare porozrywac niby przypadkiem....heheh ale ze mnie małpa ja bym tak zrobiła...ale my nie mamy tesco.mam jednak pare ciuszków i sa ok.najbardziej mi pasuja ciuszki takiej firmy Amaro bo sa dosyc tanie i fajne.podobaja mi sie tez kolorino ale body za 15 zł to lekka przesada...

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeFeb 17th 2008
     permalink
    a mi sie podobaja ubranka w coccodrillo ale tam body po przecenie 18zl kosztuja... za ta cene mam 4 sztuki w biedronce :wink:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    And ale Iśka malutka :) my juz nosimy 80 ;)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kfiatuszku bo Wy jesteście Facet o 2 miesiące starszy :D

A na poważnie - Weroniczka jest maleńka i drobniuteńka ale z 2 str po kim ma być wielka? Ja 164cm wzrostu mąż 174 ja waga max do 50kg (rzadko ale taką miewam) mąż też waga kogucia. Dziecko jest zdrowe rozwija się prawidłowo i nie ma żadnych zastrzeżeń - a to najważniejsze. Gabi też była taka maleńka a teraz baba wzrost 106cm i waga 17kg, Kuba maleńtas bo 111cm i 14kg - więc nie mam tendencji do dużych dzieci. o Ani nie piszę bo jej ojciec to kawał chłopa i niestety Anka po nim odziedziczyła tendencje do tycia i powoli zaczynamy uważać na to co je a przede wszystkim eliminować puste kalorie :(
    --
    • CommentAuthorkozera
     permalink
    a ja ,nie cierpie pajacòw i spichòw, veve ma bormalne pidzamki i dresiki...
  7.  permalink
    Kozera- i w nocy nie podwijaja się jej bluzki od tych piżamek???

Magg- oglądałam dzis parasolkę peg perego pliko- ale cena ...:confused: 1100 to drogawa...
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Kozera ja tak samo :) no moze nie tyle co nie cierpie ale jakos tak wole jak mały spi w pizamce 2 czesciowej :) z pajacow to ma tylko z kubusiem puchatkiem i jeden tygryskowy :) a pizamka ciutke sie czasem podciagnie do gory ale jest bodziak i zimno nie ma :) niewygodnie raczej tez nie :)
    --
  8.  permalink
    Moze to kwestia przyzwyczajenia. Ja nie zakładam juz pod pajace bodziaków na noc.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja zakładam bo u nas w nocy jednak jest cholernie zimno - dziś temp spadła do niecałych 15 st a dziecko się rozkopuje :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja uzywam na noc wylacznie pajace. pizama 2 czesciowa to jednak sie sciaga a ze nie klade body pod spod to w ogole taka opcja pizamowa odpada... zima to nawet nasza 6 letia Gabrysia spi w jednoczesciowym pajacu zeby jej nic nie zawiewalo bo sie rozkopuje :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja uwielbiam pajace - Maksiu chodzi w nich non stop. Nie zakładam mu pod spód body bo mamy w domu bardzo ciepło. Te tesco są naprawdę fajne - lubię jeszcze early days i disney-a (mają podobny krój i bawełnę)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.