Iwa dzwonilam do sklepu i moj wozek Baby design sprint ma 105 cm zmierzylam z koleji kolezanka w sklepie pracuje z wozeczkami ten ktory ty chcesz ma niskie raczki 90 cm ....ewentalnie mozna kupic cos z wydluzaną raczka Np....CONECO POLO ..CONECO TRAFIC...BEBY DISAIN ASPIRO....LUB.... MAKLAREN to tyle co udalo mi sie dowiedziec
a ja zainwestowalam dzisiaj w zestaw obiadowy... poniewaz Krzysko karmi sie czsami sam to miseczki roznie nam juz odlatywaly dlatego tez wyruszylam na poszukiwa nia czegos z przyssawka tyle ze to co oferowal canpon (za 17zl) bylo tak niestabilne i bez problemu Gabrysia oderwala wiec zaszalalam i wydalam 2 razy tyle na tommee tippee - mate + mieseczke
i przy zakupie 2 rzeczy za pol ceny (czyli za 5zl) komplet lyzeczke byl
co ciekawe ceny o 1PLN nizsze niz na allegro... w koncu cos u mnie taniej mozna kupic
zaraz bedzie Krzys jadl kluseczki z warzywami to wypraktykuje
AniuM, tak chodzi mi o ta przerwę przy budce. Inne nakrucia podchodzą głęboko aż do budki i póżniej jeszcze troche w górę, a tu tak bez sensu szybko się kończy i nie osłania buziaczka.
100krociu zupelnie sie z toba zgadzam, szczegolnie przy maluszku jest to niewygodne. Krzysko w okres zimowy wszedl juz w pozycji siedzacej wiec to nawet nam na reke bylo... mysle ze tu to regulowane oparcie duzo zmienia bo zeby klapa byla az na budzie zapinana to wtedy maluch nie moglby siedziec w gondoli
MamoDusi kolezanka zamowila body z napisem na allegro (ie wiem u jakiego sprzedawcy tylko) i niestety po 2 praniach wygladalo tragicznie - i napis i material
ps. miseczka zdala egzamin. nie idzie jej oderwac :) mata wspolgra z miseczkami szklanymi z serii arcoroc ale inne plastikowe sie nie przysysyaja.
Aniu wlasnie kolezanka je tez zamowila i juz teraz zamawia drugie wieksze i nic sie nie dzieje moze to chodzi o producenta lub no nie wiem material ja osobiscie nie bede kupowala cena i przesylak to 30 zl to jak dla mnie nie teges
A ja dziś zrobiłam małą rundę po sklepach - w ecco buciki cudne- miękka skórka i rewelacykjne wykonanie- tylko cena zaporowa- 199 zł W tym samym sklepie mozna bez problemu kupić męskie za 250 więc jak na buciki, które przydadzą się na miesiąc to straszliwie drogo. W chicco tez buciki jak marzenie a ceny bardziej przystępne :)
Zachęcona reklamą w " mamo to ja "polazłam tez do Smyka. Kolekcja rekomendowana przez ten miesięcznik to jakas porazka. Takie brzydale na wieszakach wisiały,że fuuujj.... To co jest ładne, to tylko malutkie rozmiary. Były super komplety dla babek - czerwone ogrodniczki i białe bluzeczki- ale do rozmiaru 68
Wypróbowałam tez multiwaya i ogólnie wrazenie dość pozytywne. Poduszka, która jest pod głową i w necie wygląda średniawo w realu jest o niebo lepsza. Jego minus wg mnie- to dziwna buda. Stała tez spacerowka x-landera - ta bez skrętnych kółek na masywnej podstawie- wrazenie naprawdę fajne. Wielkie koła i spokowygląd- chociaz raczej nie dla osób, które muszą dzwigac wózek- waga to az 16 kg . No i nie wyglada jak kolejna bryka do spacerów między półkami sklepowymi.
W H&M tradycyjnie niezłe ciuchy.
Na razie zakupów mam juz chyba dośc- po powrocie czułam się jak zwłoki. Podziwiam ludzi, którzy na takie wyprawy jeszcze zabieraja dzieci No i w sumie po raz kolejny doszłam do wniosku,ze allegro i sklepy internetowe są tym, co lubię najbardziej
Moj ma 105 cm tylko ze to nie parasolka ogulnie oznajmila ze niski wozeczek ....... czasami Dusia skacze i cos poprzekrecam wiec jeszcze raz przepraszam za zmylke
aaa... no i mam obawy co do tej folii przezroczystej na budce... Ciekawa jestem jak będzie wygladała po kilku miesiącach uzytkowania... Takie folie sa ładne gdy sa nowe- później robią się wygniecione i matowe...
w sumie buda jak buda ;) ja i tak mam cały czas ją złozoną ;)na budce my mamy przyciemniana folie ;)w poprzednim wozku miałam przezroczysta i rzeczywiscie zrobiła sie niezbyt ładna :( ale tutaj mamy model delux z przyciemnianymi szybami
Mamodusi moja tez ma 105 wysokosci .. ja nie wiem czy są wyzsze wozki ;)
Iwa a taki??? speedy coneco w opisie jest ze niby ma 109 cm wysokosci ale czy na serio tak jest ;) ja nie wiem tez czego oczekujesz od wozka poza wysokoscia ;)
Lady - narazie to tylko się zastanawiam. Po prostu mam kupca na cały zestaw X-landera i zastanawiam sie, czy nie kupić jakiejś fajowej spacerówki - parasoli coby mamie było lżej. Narazie nie wiem co robić, muszę się rozejrzeć i próbuję zasięgnąć waszej opini co do parasolek!
a ja coraz bardziej przekonana jestem do tej spacerówka X-landera.miałam okazje nia wczoraj pojezdzic-super o taki wózek mi chodzi,nie musi byc lekki bo bedzie stał na dole i bedzie tylko na długie spacerowe wyprawy a jak bede chciała posmigac po centrum zawsze zostaej mi chicco.Juz przekonałam M doo nowego wózka tylko jeszcze troche poczekamy bo teraz i tak nie ma sensu -Piotrus najpredzej pójdzie od nowego wózka w czerwcu
No cóż ciacho - ja też mogę ci polecić tą spacerówkę - dla mnie jest super i właśnie dlatego przed chwilką zapadła decyzja, że jednak nie sprzedamy narazie X-landerka. Super nam się nią jeździ, a pozatym Oliwcia jest jeszcze mała a to na pewno jest wygodniejszy wózeczek niż jakakolwiek parasolka. Pozatym my na wiosnę dużo spacerujemy np. po parkach, laskach i wybieramy sie nad morze, a co za tym idzie szykuje sie dużo spacerków. Ponadto moja mam korzysta jeszcze z tego fotelika 0-13, zabiera go do siebie i Oliwka razem z babcią gotują obiad, mała siedzi w nim na stole przy oknie i sobie ogląda widoki z 10 pietra! Także zostajemy przy X-landerku XA. Na pewno go sprzedamy, ale za jakiś czas. Mam nadzieje, że mimo upływu czasu będę mogła wziąść za niego jakąś "nienajgorszą" cenę!
Iwa a czy Oliwka teraz spokojnie miesci sie w niej gdy śpi? tzn czy np nie zwisaja jej nóżki czy cos? bo przy parasolce mojej oparci etez można rozłożyc ale wygodna do spania to ona napewno nie jest
100-krociu my wybraliśmy model Roan Kortina, bardziej podobała mi się torba i nie tylko, chociaż mąż mówił że Marita też ładny. Jutro go odbieramy, jak pojeżdżę to zdam relację
ciacho - Oliwka cała mieści się! To znaczy nóżki jej nie wystaja, podnóżek ma podniesiony cały czas narazie do pozycji poziomej i założony śpiworek, czy siedzi czy leży! Na wiosnę będzie bez śpiworka to dam jej podnóżek w dół to będzie sobie mogła nóżkami pomerdać! Ten wózek do spania nadaje sie jak najbardziej, rozkłada się całkowice poziomo.
IWA moja gondolka i nosidełko sprzedane za dość dobrą kasę... dzisiaj jedzie gondola do nowego użytkownika a jutro nosidełko :)) spacerówkę zostawiam chociaż też się zastanawiałam ale ona się dobrze sprawdza. Dokupię tylko quinniego z czasem i będzie OK :)) Tak jak Ty piszesz spacerówka jest wygodna, dwa duże tylne koła robią swoje :) środek spacerówki jest obszerny i chociaż Julcik mój jest duża to podnóżek ma też podniesiony i bez problemu się mieści :)
Znajome dwie na tę chwilę mają parasolki chocco i dla mnie to swego rodzaju porażka... środek wąski - Julka skurczona siedziała niemożliwie w nich, prowadząc na spacerku musiałam stawiać małe kroczki bo dolna poprzeczka kolidowała strasznie i ciągle się o nią potykałam. Wielkim plusem jest to, że budkę można mocno pochylić na dziecko kiedy np wieje silny wiatr - to jest super! Poza tym jeszcze prowadzenie x-landera jest lekkie i można jedną ręką a tych wózków już nieco ciężej ...
dziewczyny bylamw sklepie wózkowym i Pani mi zachwalała wózek TAko jakas nowowsc,nie powiem wygladał na żywo nawet fajnie
kolła super-duże na fajnych amortyzatorach ,wózek dosc zgrabny ale nie mały cena ok 500 zł minusem jest jego waga jak to w TAKO:p ale połozyłam w Nim Pietruszke i co? w środku to on za duzo miejsca do spania nie ma-do konca wózka brakowało mu jakis 5 cm
a plusem jest jeszcze to ze raczka sie przekłada ,dziewczyny jak Wam wpanie w oko jakas spacerówka taka na duzych kołach (moze byc na 3) i fajnie rozkładana do spania do dajcie linka albo cuś
Jeny jakie dziwne i śmieszne robią nocniki. Niektóre naprawdę są fajne ale czy dziecku taki nocnik nie będzie się mylił ze zwykłym krzesełkiem. Bo to dopiero może być jazda jak na każdym krzesełku będzie siusiał. Moja koleżnka kupiła taki z pozytywką i ma problem. Mały jak zrobił i muzyczka grała to bili mu brawo no to ten szybko podłapał i siada siusiu ale jak tylko usłyszy muzyczkę to wstaje, patrzy w nocnik, bije brawo a reszta leci po nogach na podłogę i tak za każdym razem. Ciasteczko mi się wózeczek podoba ale nie widziałam go na żywo.
Justa mi tez mimo ze ta TAKO ale jak juz mówiłam jest troche za krótki jak do spania.W kazdym razie jeszcze sie rozgladam ale jestem zdania ze najwygodiej i najlepiej w gondoli
co do TAKO to znajomi maja specjalnie do rozbijania sie po lesie bo im szkoda jane... w sumie ja nie orzumiem po co kupic wozek ktorego szkoda uzytkowac....
moja znajoma kupila niedawno spacerowke I'COO i jest bardzo zadowolona... wiem ze dala za niego 200 euro
własnie...jak to szkoda? moja mama sie smieje jak ja znosze wózek trzy razy dziennie po schodach ze on długo nie wytrzyma a ja na to ze jak nie wytrzyma to znaczy ze badziewie.Nie bede go oszczedzac.narazie jest wszystko ok a juz raz mi zes chodów zleciał
Ciacho - raczki nie mozna przelozyc ale powiem ci ze jak na poczatku sobie nie wyobrazalam wozka bez przekaldanej raczki tak teraz mi to nie przeszkadza... ten i'coo hauck wazy 12kg i kolezanka twierdzi ze quinny buzz ktory wyprobowywala u kolezanki przy tym sie chowa ;)
Ania swietny ten wózek,fajne kolorki wystepuja i ogólnie wizualnie super.Nie wiem tylko gdzie by mozna taki pomacac -u nas w Lesznie napewno nie,zostaje mi niezastapiony Poznań na obmacywanie wózków