Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMamadusi
    • CommentTimeMar 15th 2008
     permalink
    Dziewczyny w Rosmanie jest promocja na sloiczki HIPPA 1,99 i chusteczki Nivea 7,49
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMar 15th 2008
     permalink
    Kfiatuszku, napisz mi czy multiway ma rozkładane siedzenie na płasko?
    Byłam dzisiaj w sklepie pokazac M multiwaya i ct04. Niestety multiwaya tym razem nie mieli, ale natalka została przymierzona do 04. Niestety nie rozkłada tam się na płasko oparcie. A i pisałaś coś o budkach, że w ct04 jest za nisko ?!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 16th 2008
     permalink
    nie wiem jak zaopatrzenie w Rossmanie w waszych miastach ale u nas w jednym byly juz tylko morele na promocji a w innym staly 3 sloiczki - 1 gruszek i 2 brzostkwini takze moje zakupy skonczyly sie na 3 sloiczkach... coz taka cena rzadko sie zdarza i ludzie miegiem rozkupili
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    Aniu u nas polki pelne w kazdym razie w sobote byly :wink:podesle polowe do ciebie :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja mam rossman pod nosem i zaopatrzony pierwsza klasa ale jak na razie większość owoców daję jej świeżych więc niestety mało kupuję... mogę Wam odesłać :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 16th 2008 zmieniony
     permalink
    dzieki dziewczyny :) ale z przesylka by mnie drozej kosztowalo niz bez promocji :) na szczescie Krzysko zaczal juz jesc te po 9 miesiacu wiec wybor owocow sie pozserzyl :)
    ze swiezych u nas tylko gruszki i banany na talerzu

ps. Lady no wiesz chyba stety bo te sloiczki po diable drogie jednak sa...
  1.  permalink
    Aniu- w promocji jest tylko 5 rodzajów owoców, więc wszędzie wybór dośc kiepski.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ja wiem ze tylko niektore sa w promocji ale u nas nie bylo tych co sa w promocji nawet :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    moja ostatnio kosztowała grejpfruta pomelo, pomarańcze, banan i jabłko to podstawa w deserkach... słoiczków prawie wcale nie kupuję :( jedynie smaczne śniadanka od czasu do czasu!Chcę jej spróbować i podać truskawkę bo dawno nie jadła...
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    stokrotko nie wiem jak sie to ma do ct0.4 ale w multiway-u oparcie całkiem na prosto sie nie rozklada ale to normalne w wozkach tego typu czyli w parasolkach :) ale nie jest to az tak sztrasznie wysoko ;) ot ciutke wyzej niz płasko :)mnie to akurat nie przeszkadza bo Kacperek jest juz duzy i całkiem na płasko nie potrzebuje ;)a co do budki to w ct 0.4 jest ona jakos nizej czy cos tak slyszałam ze podobno dzieciaczki około roku maja głowe w budce ;) na pierwszy rzut oka wydae sie duzo nizszy niz multiway :)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeMar 16th 2008 zmieniony
     permalink
    canpol babies LOVI zamieściłam ze względu na niekapka, którego nie mogę u mnie nigdzie jak na razie kupić. Jutro jadę do innego miasta i sklepu!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    fajne są te produkty z lini LOVI ::))))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady widzialam rzeczy z serii Lovi i wygladaly dosc porzadnie... daj znac jak sie spisywal bedzie niekapek - bo wierze ze w koncu go gdzies dorwiesz :wink:
  2.  permalink
    Lady- a jakie truskawki dajesz?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga latem mroziłam sobie sama truskawki.... więc to jeszcze z zeszłego sezonu!

Ania Ja mam wielką nadzieję, że jutro już dopadnę bo dostałam cynk o jednym sklepie w którym był on widziany - no chyba, że kolorku nie będzie tego co chcę. Kupię tak czy siak dwie wielkości. Jeśli nie sprawdzi się jeden to drugi pójdzie w prezencie do znajomej hi hi hi ... może u niej się sprawdzi :)) Wyglądać wygląda i na zdjęciu świetnie i w realu!
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 17th 2008
     permalink
    cześć!
    Aga - ja też już prawie byłam zdecydowana na tą spacerówkę co ty, ale okazało sięk,że jest bardzo niska w porównaniu z innymi, a wszystko inne w niej jest super jak dla mnie. Duże koła - jak na parasolkę, ala poduszeczka pod głowę itd. No ale cóz, jak nie urok to ....!!!:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Lady - fajna ta nowa seria lovi z Canpola! Podobają mi się te kubeczki, ale zastanawiam się czy kupić małej ten treningowy czy niekapek. Ja mam niekapka z Aventa i Oliwka nie chce narazie z niego pić tylko gryzie ustnik!
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    Hi hi Droneczko a ja wlasnie tez wyruszam po kubeczek LOVI dzisiaj do Bocka bo sa :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady a ja mam takie i chłopaki zawsze coś tam pociągną a potem zabawa - :wink:
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    o my wlasnie po taki :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas tego typu ustnik przy Gabrysi sprawdzal sie lepiej niz avent... Krzys w sumie rzadko cos pije i jak juz dostaje sok to tylko w podrozy czy na zakupach jak jestesmy no i wtedy z butelki aventu ze smoka...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IZUNIA właśnie o takich ciągle piszę i wklejam :P

mamodusi o której będziesz w boćku ?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 17th 2008 zmieniony
     permalink
    mamom ktore nie maja zapasu misek miseczek i talerzykow polecam komplet do karmienia z tommee tippee - miseczka + magiczna mata... sprawdzilam ze nawet do podlogi ladnie idzie przykleic i dziec sobie z tym nie poradzi - inwestycja rzedu 35zl (maja tez po ok 15zl/szt talerzyki plaskie i talerzyki z 3 przegrodkami) ale moim zdaniem sie oplaca... zaluje ze wczesniej nie kupilam bo teraz karmienie idzie znacznie sprawniej
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania też mam to od dłuższego czasu zapisane w ulubionych wyszukanych rzeczy dla Julci na allegro. Wg mnie też fajnie to kiedyś wyglądało a teraz cieszę się, że opinia jest pozytywna :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no jak sama widzialas nie tylko mi sie sprzet podoba :wink:

bez problemu przyczepic mozna do blatu na krzeselku, blaty na szafkach no i do podlogi. sprawdzialm ze na sucho trzyma ciut slabiej i jak mlody uparcie krecil miseczka to sie odkleila ale jak przeciagne spod miski wilgotna reka to zasysa porzadnie. moim zdaniem super inwestycja no i lyzeczki te od 10 meisiaca tez sa swietne - idealna porcja na raz
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kupowałaś na allegro czy w sklepie?

MISECZKA TOMMY TIPPEE
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bralam w sklepie bo miseczki to nawet tansze byly niz na allegro i jeszcze byla promocja (to wewn promocja sklepu bo w nowym miejscu otworzyli) ze przy zakupie 2 produktow lyzeczki (2 rodzaje do wyboru) byly za 50% ceny... na pewno dokupie taki talerzyk

ds
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 18th 2008
     permalink
    Ale fajne te trójdzielne talerzyki! I te miseczki z tą matą tesz super - tylko u mnie nic z tego nie ma w sklepach, a wczoraj byłam na zakupkach we Wrocławiu i też nie znalazłam, ani serii LOVi z Canpola, ani tych miseczek z matą!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::sad::sad::sad::sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    IWA to nie wiem gdzie szukalas bo dziewczyny z Wroclawia z mojego drugiego forum pisaly ze w weekend za moim przykladem nabyly :) no i zawsze jest jeszcze allegro :tongue:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Byłam w kilku małych sklepach, nie dojechałam do hurtowni ASKOT - pewnie tam bym nabyła! Trudno - następnym razem!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeMar 18th 2008 zmieniony
     permalink
    Ja kupiłam Natalce taką czapeczkę na wiosenny chłodek:

I ten kapelusik:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Julka i Natalka będą miały te same kapelusiki :)
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    a ja ich nie widze :cry::cry::cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MamoDusi czego nie widzisz ??
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    Juz widze huraaaaaaaaaaaa:crazy::crazy::crazy: otwarlam neta przez mozille bo onet cos ostatnio mi szwankuje :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Najlepsi polscy producenci czapek dla dzieci

mi nie udalo sie znalezc nic wiosennego z firmy pupil wiec zainwestowalam 20zl w czapeczke raster. fajny material no i tez jak juz mialam szanse sprwadzic nie zostawia sladow na glowce
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a dla chlopcow na lato raster ma w ofercie cos takiego (na necie promocja 17zl u mnie w sklepach 24zl)

dsddds
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No fajniutkie Ania dzięki :wink:
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Ta moja pierwsza czapeczka to właśnie raster
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Spodnie do raczkowania ze specjalnymi podkladkami na kolana ktore chronia kolana maluchow przed urazami
    des

wiecej o tych spodniach mozna przeczytac TUTAJ

a kupic widze ze mozna na allegro
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Mam pytanie do AniM lub kogoś innego z bartatiną. Muszę dopompować koła, a zapodziałam gdzieś książeczkę z instrukcją. Możecie sprawdzić ile??
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    100krociu jak tylko ja znajde to ci napisze... tylko kwestia tego w ktorym DOBRYM miejscu ja schowalam :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    o Ania super, że wstawiłaś... nie mogę kupić od jakiegoś czasu spodenek dla Julci aby mogła sobie w nich raczkować po mieszkaniu!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    stokrotko przyjedź do mojego M na warsztat dopompuje Ci bez problemu i instrukcji :)) Rowery i wózki poza samochodami to normalny widok we firmie :)) jeśli chodzi o pompowanie
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mez przyszedl z odsiecza :)

cisnienie w kolach pompowanych powinno wynosic 0,14-0,17 Mpa
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania cena tych co zamieściłaś jest powalająca ale tych SPODNI DO RACZKOWANIA jest znacznie milsza i ten napis

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady sa jeszcze takie

fd

Skład: 100% bawełna
    Cechy produktu:
    - Spodnie dresowe ściągane w pasie gumką
    - Kolana podszyte i wzmocnione - specjalnie do raczkowania
    - Na pupie naszyty napis "MOJA MAMA MNIE KOCHA"
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ha ha ha chyba te same zamieściłyśmy ha ha ha
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no wlasnie te spodnie co kiedys Myszorce linkowalam tyle ze teraz maja w rozu nie w granacie jedynie...
    co do ceny no coz mysle ze to placi sie za jakosc - te pierwsze maja tak jak napisali specjalne wkaldki neopranowe i mysle ze daja dziecku wiecej komfortu niz zwykle spodnie gumkowane...
    ja Krzysiowi zakladam spodnie dresowe - mam takie z podwojnym materialem na kolanach niektore i jak na razie nic nie poprzecieral jeszcze ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania w niebieskim kolorku też są zobacz sobie na link co wstawiłam i tego sprzedawcę!
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.