Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeMar 18th 2008
     permalink
    Jeśli Julka będzie taką uciekinierką jak Ja za młodu to chyba zaopatrzę ją w identyfikator :))

ALLEGRO IDENTYFIKATOR
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady wiem ze sa niebieskie tyle ze mi chodzi o to ze wczesniej mieli w sprzedazy TYLKO niebieskie a teraz doszly rozowe :)
    a ten identyfikator to w sumie jakies rozwiazanie ale to raczej malo wygodne dla dziecka.... ja dla Gaby np kurteczki i bluzy od malego mialam z miejscem na "wizytowke" wlasciciela
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ale nie wszystkie ciuchy to mają
    Ja miałam wiele kurtek przy Adrianie właśnie z tą możliwością
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Dziękuję :)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    fajne te gatki ;) u nas obyło sie bez takich ;) rajstopki i spodenki dresowe i mały se zasuwa ;)

ja dzis byłam sobie na targu u nas i uwidziałam ze jeden pan ma te skarpetko buciki te co AniaM kiedys poszukiwała ze ze skorzana podeszwa taka naszywana :) na allegro 27 zł + przesyłka a na targu 10 zł :] poki co zakupiłam małemu 3 pary skarpetek z ABSami bo miał tylko te takie grubsze a te mu z nog spadały cały czas :P
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    100 krociu - alez prosze bardzo

kfiatuszku tez naszywana podeszwa na allegro sa po 16zl a ja u nas kupilam w koncu po 13 :) a widzialas te skarpety z podwojnym abs-em do raczkowania???
    fajna rzecz
    ds

i inne do raczkowania... za 70zl!!!!! NIKE ;)
    ds
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja widzialam za 27 :D no coz w kazdym razie u nas po 10 ;) a te z podwojnym abs to nie beda raczej przeszkadzac niz pomagac? bo przeciez dziecko raczkujac ciagnie za soba nozki a tak to bedzie stawiac opor .. nie wiem tak mysle.. moze to dla pozatkujacych co im sie nogi rozjezdzaja :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 19th 2008
     permalink
    Dziewczyny udało mi się zakupić kubeczek niekapek z serii LOVI z Canpola (zielono-pomarańczowy) i to nie we Wrocławiu, a w mojej mniejszej miejscowości pod Wrockiem, w której mieszkam.:cheer::clap::swingin:
    Niestety Oliwka nie chce z niego pić. Ja sama próbowałam i uważam że pije się z niego znacznie trudniej niż z AVENTA - dziubek 3+ lub 6+. Próbowałam na różne sposoby, ale i tak ciężko idzie. Czy ja robię coś nie tak czy to tak ma być????
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ostatnio bylo o nocnikach - nabylam dzisiaj jednak z pozytywka bo taki mial najmniejsza dziurke ( w ten co mam Krzysiowa dupina wpadala) mamy dokladnie taki jaki upodobala sobie kfiatuszek z serii Disney'a...na moje szczescie znowu u nas taniej niz na allegro!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja tez zakupiłam ten kubeczek z LOVi :) Kacperek pije z niego hmm normalnie jakby to była butelka tylko wkurza mnie w nim to ze raz uzyty a juz slady ząbkow są na nim :( ale pozatym bo baaardzo ładisty jest ;)

a co do nocnikow to chciała kupic małemu kubusiowy ostatnio ale mama sobie upatrzyla na allegro nocik taki z misiem :)jest troche taki jak krzesełko bo ma oparcie w ksztalcie misia i dwie takie podporki pod raczki :) i ta czesc nockinowa mozna wyciaganc i jest krzesłko ;) na ile sie sprawdzi nie wiem jak dostane to sie przekonam ;) w ostatecznosci kupie kubusiowy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku pokaz ten nocnik bo nie bardzo wiem o co chodzi
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IWA dlatego Ja kupiłam dziubek do picia treningowy...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    i jak??? Julcia z niego pije, a nie krztusi się???
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
    • CommentTimeMar 19th 2008 zmieniony
     permalink
    Iwa tam pod spodem dziubka jest takie cos do sily ssania mozna sobie ustawic jak ma leciec ja Dusi ustawilam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    o właśnie IWA zapomniałam też o tej regualcji! Julka uczy sę dopiero pić więc coś tam sobie pociąga ale marnie jej to idzie jak na początek. Nauczy się z czasem :)
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    o taki :

d

d
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    fajnie wyglada...ciekawe czy zda egzami... no i zeby tylko pozniej Kacper krzeselka nie mylil z nocnikiem :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciekawy nocniczek ...
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no takich krzesełek w domu nie mamy to mysle ze sie nie pomyli ;) no nie wiem pozyjemy zobaczymy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeMar 20th 2008
     permalink
    Ja w sumie jestem za tradycyjnym nocnikiem, a nie takimi udziwnionymi, krzesłami, tronami , itp, zawsze miałabym obawę że maluch się przyzwyczai i będzie traktował to jako miejsce do zabawy czy siedzenia, a nie tylko do zrobienia kupy czy siku
    U mnie za to był taki czas fascynacji Julki naszymi czynnościami, wtedy kupiłam jej nakładkę na sedes, błyskawicznie przestawiła się z nocnika naśladując nasze zachowanie, i tak mając 22 miesiące całkowicie wyszła z pieluch
    Coś takiego
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zuza Ja mam wielką nadzieje, że Julki wszystkie są takie zdolniachy :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nakladka to dobra sprawa ale u nad Gabrysia jakos nie bardzo chciala moze dlatego ze mamy sedes pod dosc dziwnym katem ustawiony...
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Ania to jaki to sedes pod dziwnym kątem ? :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 20th 2008 zmieniony
     permalink
    dziewczyny piszecie o tej zatyczce pod dziubkiem którą można bardziej lub mniej wcisnąć????
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    Iwa tak dokladnie o tej im bardziej wcisnieta to mniej leci :wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Zuza bo on stoi skosem... kurcze trudno mi to opisac ale jest wcisniety w rog lazienki miedzy umywalke a pralke i jak bylam w ciazy to inezle musialam sie namanewrowac zeby sie wcisnac :D
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Taką nakładkę miałam dla Kuby i potem Gabi (mam ją nadal) jednak nie chcieli na niej siedzieć wybierając klasyczny nocniczek a potem normalną deskę (bez nakładki) no a największa radość dla Kuby to była jak zaczął siusiać jak tata - na stojąco (oj na wycierałam sie ja podłogę wokół kibelka :crazy:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzwonila do mnie kumpela pochwalic sie nowym nabytkiem... mowi ze znalazla spacerowke idealna i ze wozek wypasiony pod kazdym wzgledem (mutsy sprzedala po 8miesiach uzywania bo juz byl bleee) wiec ja pytam co to za cudo i jak uslyszalam co to to wyrwalo mi sie "o matko" i jeszcze na koniec uslyszalam ze jej zazdroszcze ze mogla sobie taki wspanialy i do tego drogi wozek kupic... no coz ja bym go za darmo nie chciala - a to ich nabytek (tyle ze w czerwieni)

ds
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Dla mnie masakra :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    A ja wlasnie widzilam taki na miescie i powiem wam ze katastrofa ludzi ogladali sie jak by byli z innej planety nie dziwie sie dla mnie bleeeeeeeeee
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ooooooooooooo matko - to była dobra reakcja Aniu!
    Ja może i zwolenniczką klasyki nie jestem, ale takiego kosmosu też nie, już mój X-lander jest wystarczająco "inny" niż typowy-klasyczny wozeczek!
    Ten widziałam na żywo w sklepie we Wrocławiu i to właśnie czerwony - zdaje się że to Maxi Cosi coś takiego wypuściło - szkoda gadać!
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    widziałam go osobiście w sklepie i rozmawiałam na jego temat z dziewczynami sprzedającymi tam... wygląda tragicznie :(( strasznie się prezentuje jak dla mnie kiedy jest ze spacerówką... ale prowadzi się rewelacyjnie i fajne ma opcje!
  1.  permalink
    U nas sporo jezdzi takich wózków. Wg mnie jedyny ich plus to to, ze dziecko wysoko siedzi i bezposrednio nie wdycha spalin samochodowych.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    i fajną ma opcję opuszczenia w dół tego siedziska !
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    wizualnie mam wrażenie, że spacerówka z dzieckiem się przewróci...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ANia jak za darmo to można by było przyjąć i na allegro opchnąć za połowę kasy... ceny nie pamiętam :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady z tego co mowila kolezanka to spacerowka ze spiworkiem i folia kosztowala ja ponad 3tys...
    no ale i tak chyba lepszy niz wozek gwiazd bugaboo frog

ds
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jejku czego to nie wymyślą - mnie się nie podoba i dobrze, że dla bliźniaków takich nie robią :neutral:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no ja tez widziałam ten wozek na zywo ;) cudo niesamowite ;) ale powiem wam ze dobrze sie prowadził ;) ale chyba tylko to :D
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeMar 20th 2008 zmieniony
     permalink
    a co do wozkow to ostatnio byłam z kolezanka w Boćku i przegladałysmy wozki i trafiłam na całkiem fajny wozeczek :) szkoda ze go nie było wczesniej :) jakas mało znama firma Hebart ... na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to wozek dla lalek :) byl taki zgrabny malutki ale pozniej sie przyjzałam i gondolke ma w sumie standardowa (nie taka jak bartatina bo te to maja duze;) ) ale co mnie w nim zachwyciło to przedewszytskim waga .. był niesamowice leciutki mimo tylnich pompowanych duzych koł ;) no i cena 869 za cały komplet łacznie z fotelikiem i torbą :) a tak se wygladał:

d

i duzo ma nawet kolorkow
    d
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    to ja chyba wolę jednak ten wózek gwiazd - tamto cudo przedziwne, a ty Ania zazdrościsz - jak my wszystkie tutaj :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku kolorystyka w pewnym momencie zaczerpnięta z implata
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no wiem i dlatego tak mi sie podoba ;)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    AniaM no to po opchnięciu na allegro nawet za pół ceny byłoby troszkę na patałaszki a nie na dziwoląga :))
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 26th 2008
     permalink
    A to nowa czapeczka Oliwki - my chcemy WIOSNY!!!!!

[/url]
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 26th 2008 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny, czy któraś z was słyszała cośna temat wózka DELTI Frog????
    Dzisiaj oglądałam go w sklepie, pojeździłam troszkę i dobrze obejrzałam i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba, a do tego jest dosyć wysoki! :bigsmile:

http://www.delti.com.pl/delti/pl/modele/frog/

Ma pozatym bardzo fajną budę - po rozpięciu zamka rozkłada się tak, że zakrywa prawie całe śpiące dziecko zasłaniając je od słońca lub wiatru, a także przy barierce jest ten dzielnik dzięki któremu dziecko się nie wysunie, bo ma go między nogami, oparcie rozklada się do pozycji leżącej i to jednym ruchem ręki w obie strony, ma obrotowe rączki - góra, dól co też ważne przy różnym wzroście osób pchających wózek, oczywiście podnoszony podnóżek, barierka wypinana po naciśnięciu przycisku i jest pokryta folią (brudne rączki), spory kosz na zakupki, całkiem spore kółka - przednie obrotowe z możliwością blokady, no i oczywiście przykrycie na nóżki - ocieplane! Także wypada całkiem nieźle na tle innych które ogladałam . Koszt 419 zł w moim osiedlowym sklepie dziecięcym. Mnie podoba się oczywiście kolorek zielony i pomarańczowy!:wink:

Jeżeli coś o nim wiecie to dajcie znać????:wink::bigsmile:

http://www.allegro.pl/item334135439_wozek_frog_nastepca_kazoo_oslonka_palak.html
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeMar 27th 2008
     permalink
    Ale super czapeczka i jaka modelka z Oliwki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IWA jeśli chodzi o wózek to wizualnie nie mój styl - małe kółeczka i laseczka
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA znam firmę DELTI [mam foteliki], ale wózka nie widziałam.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iwa wozek widzialam tylko na spacerze - nazwa zwrocila moja uwage bo... strasznie trzeszczal
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.