Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 31st 2008
     permalink
    Lady no wiesz wizualnie nie kazdy samochod kazdemu do gustu przypadnie - moim zdaniem bartatina jednak rozni sie od samochodow ktore wymienilas

1 - klasyczny wyglad (niektorzy nie lubia dziwactw w stylu quinny czy x-lander)
    2 - obszernosc
    3 - wygoda prowadzacego i pasazera
    4 - amortyzacja

jedynie do mercedesa nie pasuja koszty zakupu i utrzymania (cena akcesoriow nie doprowadza do bankructwa)
  1.  permalink
    Ja tam tez lubię moją ociosaną bartatinę :P

A mercedes... No cóż...
    Dla mnie to kicha taka sama jak dres z trzema paskami . O gustach się jednak nie dyskutuje - czesc osób uważa je za luksusowe i poprawia sobie image kupujac 10 auto sprowadzane z zachodnich szrotów lub metkowy ciuch z piątej ręki.
    Są przedmioty na które stać nas z palcem w ..., nie kupujemy ich jednak bo nie są dla nas :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And dzięki za foto - mnie się jednak ta bryka nie podoba :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dronko dla mnie nadal to jest mercedes a do fiata czy poldka bym go za cholerę nie porównała bo to nie ta klasa jazdy!
    Ktoś tu ładnie napisał - są gusta i guściki. Jeżdziłam różnymi wózkami i z nich wszytkich Jedo jest dla mnie najlepszy pomimo że kupiłam go używanego, nie brałam na niego pożyczki (kredytu) i nie jest tym z górnej półki co nie znaczy że jest gorszy - jak dla mnie jest lepszy nawet. A i ilość użytkowniczek tego wózka też mówi sama za siebie! i jeszcze złego zdania nie usłyszałam czy też o reklamacjach też nikt nie mówił
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ps poza tym każdy ma prawo do swojego zdania a moje takie jest i już! (gustownie tupnęłam)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeApr 1st 2008
     permalink
    jeeee Ja się śmieję a tu widzę grono obrażonych forumowiczek znowu - laski dajcie na luz! Pogoda piękna a czuję, że miny powiażne :)) dla mnie ten wózek to nie mercedes - to moje zdanie, bo jeśli już to chyba ten z modeli potocznie nazywanych beczka - wygoda na maksa, przestrzeń wielka nie czuje się dziur :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia ale na zdjęciu widzę, że masz spacerówkę i ładnie wygląda a chłopaki siedzą obok siebie :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    A mercedes beczułka to klasyka i nie obraziłabym sie na takiego :D tylko że dla mnie niestety za mały :(
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady bo to wózek głęboko-spacerowy - zobaczymy ... Wiesz chcę zabrać M do Zabrza, tam gdzie obie byłyśmy niech naocznie poogląda te spacerówki jeden za drugim :wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia hmmm kiedy zabierasz ? pojawię się i Ja pooglądam spacerówki :))
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kochana będziesz odpowiednio wcześnie poinformowana ;p
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia przyjeźdzaj już na śląsk :))
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no własnie czekamy ;)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    :crazy::jumping:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja chyba tez zacznę się za wózkiem małym do samochodu rozglądać... takim aby miał dwa kierunki jazdy. Niestety Julka bardzo się wierci i trzeba ją ciągle pilnować!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    co do wiercenia i wozkow ;) byłam zaniesc wczoraj moj stary wozek do garazu ale wczesniej wybralismy sie na spacerek tym wozkiem własnie i o ile wtedy był super to teraz jak jest ciepło myslałam ze nie wytrzymam ;) Kacper nie umiał w nim siedziec .. przewracał sie w nim na brzuszek ciagle sie przekrecał przechylał i wogole nie szło go upilnowac;) w parasolce jak go mam to siedzi grzecznie i sie nie kreci :) ohh jak dobrze ;)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku Julka wszędzie się tak wierci!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehe ale fajne:
    http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/6/0/601050_I600_200019766554.jpg
    http://www.quelle-international.com/pl/default/produkt-images/_w600_h510/6/0/601050_I600_200019766596.jpg
    Zestaw do przewijania i kąpieli. Pozwala oszczędzić miejsce! Wanna ze sztucznego tworzywa. Stabilna, antypoślizgowa konstrukcja, powierzchnia do przewijania z wyściełanym foliowym pokrowcem. Z przodu półka, wannę można częściowo wsunąć pod przewijak. Pasuje na każdą wannę. Wymiary: przewijak 45x70 cm, kombinacja z wanną 134x77x38 cm, po złożeniu 88x77x38 cm. Cena 370zł
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    maleńka ta wanna i przewijak też nie za wielki, to chyba na pierwszy miesiąc tylko, a cena jak na cały okres niemowlęcy ;))
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Harpi mi się nie wydaje by przewijak był mały bo 45/70 - mój nakładany na łóżeczko ma 45/70 a i wanienka 130cm to przecież duuuuzo - chyba ze ja źle rozumiem z tych podanych przez nich wymiarów
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 1st 2008 zmieniony
     permalink
    spacerowalam dzisaij z dziewczyna ktora kupila wozek ZOOPER

ds
    jej roczna coreczka do malych nie nalezy a nie byla jakaas tam ucisnieta...
    z tego co mowila 7kg czyli bardzo przystepnie... no i prowadzil sie niezle bo chwile przyszlo mi postac z 2 wozkami wiec skorzystalam z okazji i sie 'przejechalam'
    wlasnie zajrzalam na allegro... cena 600zl :confused:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciekawie wygląda!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    forma składania tego wózka mniej ciekawa!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jakbym miala kase to bym zainwestowala w parasolke ZOOPER SALSA

ds

z tej parasolki co mam po Gabrysi niestety Krzysko sobie wychodzi... gora bo ma 3pkt pasy bezpieczenstwa wiec ogolnie przy nim sie juz nie sprawdzi... Gabrysia byla mega grzecznym dzieckiem i przez 1.5roku uzytkowania tego wozka nie przyszlo jej to do glowy nawet
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a dla lubiacych ekstrawagancje wozek przewozowy take off

ds
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    buu nie widzi mi się taki
    Gdybym miałą kupować dziś spacerówkę to chciałabym połączenie graco z Dreamsem :D Ale z gracco tylko kółka bo są fajne duże podwójne
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And a ja na spacery nie potrzebuje ale do auta by sie przydala jakas... obawiam sie tej co mamy ze Krzys kiedys na zakupach po prostu z bryki nam wylezie... moja kolezanka kupila taka bez rozkladanego oparcia na szybkie zakupy ale jakos nie do konca mam przekonanie
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja nie patrzyłam na wózki pod względem auta bo takowego nie posiadam. Głównie patrzyłam na koła i amortyzację bo chodniki u mnie to masakra a centrum kostka brukowa :confused: na większe zakupy mamy 3kółkę bo tam jest pojemny kosz a na zakupy. Co do ucieczek z wózka to raz mi Ania wypadła jeszcze z głębokiego i zawisła na szelkach wiec miałam nauczkę i jak tylko dzieć robił się wiercipiętą nie ufałam pasom od wózka i dopinałam szelki
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Wczoraj w Tesco na wyprzedaży kupiłam kilka fajnych ciuszków dla niuśki na lato jutro wstawię zdjęcie pochwalę się a co !
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    AniuM ja chciałam kupic obie zoopera ale model ciutke inny bo z raczkami dwiema i jak go zobaczylam na zywo to porazka.. jakis dziwny pognieciony materiał maja :P a ten salsa widuje go czasemu mnie fany jest ale kołka ma maciupkie chyba z 10 cm srednicy maja ;) jak do lalki :) ale fajny jest :)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a mnie musi być obowiązkowo w wózku poprzeczka poza pasami! Julka to mega wiercipięta!

Dzisiaj pan w sklepie demonstrował mi loole :)) jestem nastawiona pozytywnie na wizerunek i funkcjonalność ale na cenę wrrr negatywnie na maksa
  2.  permalink
    Zoopery nie sa dla mnie. Oglądałam kilka i w kazdym kopię w stelaż. No i za mało mają wysunięte raczki.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
  3.  permalink
    hahahaha- no niezła....
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku ciekawe rozwiązanie :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IWA zieleń dla Ciebie
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    to jest pierwsza zieleń wózka jaka mi się podoba :)
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 2nd 2008
     permalink
    Lady - bardzo fajna, chociaż chciałabym żeby była jeszcze poprzeczka między nóżkami! A pozatym ta cena jest powalajaca - to wolę zostać przy x-landerku. I jeszcze jaka jest jego wysokość??? - więsz mój M wysoki bardzo!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Iwa współczuję Ci z szukaniem tego WYSOKIEGO wózka...

No to się chwalę
    Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    a to od cioci..
    Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no mi najbardziej sie napis podoba "never seen a cute girl before" hehehe lubie bluzeczki z takimi napisami :)
    ja Gabrysi na urodziny kupilam bluzke VIP - Very Important Princess :)

•  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Magg - widzę, że nasz dziewczynki będą latem biegać w takich samych ciuszkach. Oliwka dostała od cioci taki sam zestaw z TESCO - Cheerocki - krótkie spodenki i podobne bluzeczki! :bigsmile::wink::wink::wink:

Nooo - z tym wózkiem to naprawdę mam problem!:sad::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Iwa w tym co dałam nie ma poprzeczki ale są pasy punktowe :)) jednak jest śliczniutki wizualnie i ciągle mnie kusi i nęci :)) - zastanawiam się nad sprzedażą x-landera

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ooo Ja mam tyle tesco pod nosem a w żadnym nie byłam zobaczyć. Muszę kupić Julce kurteczkę przejściówkę bo jedna to za mało.... poza tym czas powystawiać na allegro te małe ciuszki!

•  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    No to fajnie Iwa hihihihi cenowa dla mnie była rewelk koszulki po 7 zł spodenki 9 -2 pary dlatego kupiłam :)

--
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Magg super ciuszki, a mnie siostra dzis w liddlu kupila dwie pary ogrodniczek i bluze i za wszystko place 12zeta bo maja dzien indora :bigsmile:

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez sie nie moge przybrac do allegro... mam troche po Krzysiu i pare toreb po Gabrysi a jakos nie moge sie zmobilizowac do zorbienia fot powymierzania i opisania

•  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Myszorka jaki dzień ?

--
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Dzien Indora w lidlu jest wyprzedaz, są wystawiane kosze i tam jest wszystko patelnie, buty, ciuchy i ceny super, ostatnio mi patelnie kupiła taką typu wok, super jakosc za 1 złotówke

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to u nas lidl bedzie juz niedlugo :) moze czasami cos sie trafi... ja tam jestem zadowolona z body i pajacykow z biedronki :)

aaa w biedronce sa w sprzedazy huggies mega paka za 39,99 i bella happy te duze po 29.99

Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.