A mercedes... No cóż... Dla mnie to kicha taka sama jak dres z trzema paskami . O gustach się jednak nie dyskutuje - czesc osób uważa je za luksusowe i poprawia sobie image kupujac 10 auto sprowadzane z zachodnich szrotów lub metkowy ciuch z piątej ręki. Są przedmioty na które stać nas z palcem w ..., nie kupujemy ich jednak bo nie są dla nas :)
Dronko dla mnie nadal to jest mercedes a do fiata czy poldka bym go za cholerę nie porównała bo to nie ta klasa jazdy! Ktoś tu ładnie napisał - są gusta i guściki. Jeżdziłam różnymi wózkami i z nich wszytkich Jedo jest dla mnie najlepszy pomimo że kupiłam go używanego, nie brałam na niego pożyczki (kredytu) i nie jest tym z górnej półki co nie znaczy że jest gorszy - jak dla mnie jest lepszy nawet. A i ilość użytkowniczek tego wózka też mówi sama za siebie! i jeszcze złego zdania nie usłyszałam czy też o reklamacjach też nikt nie mówił
jeeee Ja się śmieję a tu widzę grono obrażonych forumowiczek znowu - laski dajcie na luz! Pogoda piękna a czuję, że miny powiażne :)) dla mnie ten wózek to nie mercedes - to moje zdanie, bo jeśli już to chyba ten z modeli potocznie nazywanych beczka - wygoda na maksa, przestrzeń wielka nie czuje się dziur :))
Lady bo to wózek głęboko-spacerowy - zobaczymy ... Wiesz chcę zabrać M do Zabrza, tam gdzie obie byłyśmy niech naocznie poogląda te spacerówki jeden za drugim
Ja chyba tez zacznę się za wózkiem małym do samochodu rozglądać... takim aby miał dwa kierunki jazdy. Niestety Julka bardzo się wierci i trzeba ją ciągle pilnować!
co do wiercenia i wozkow ;) byłam zaniesc wczoraj moj stary wozek do garazu ale wczesniej wybralismy sie na spacerek tym wozkiem własnie i o ile wtedy był super to teraz jak jest ciepło myslałam ze nie wytrzymam ;) Kacper nie umiał w nim siedziec .. przewracał sie w nim na brzuszek ciagle sie przekrecał przechylał i wogole nie szło go upilnowac;) w parasolce jak go mam to siedzi grzecznie i sie nie kreci :) ohh jak dobrze ;)
Zestaw do przewijania i kąpieli. Pozwala oszczędzić miejsce! Wanna ze sztucznego tworzywa. Stabilna, antypoślizgowa konstrukcja, powierzchnia do przewijania z wyściełanym foliowym pokrowcem. Z przodu półka, wannę można częściowo wsunąć pod przewijak. Pasuje na każdą wannę. Wymiary: przewijak 45x70 cm, kombinacja z wanną 134x77x38 cm, po złożeniu 88x77x38 cm. Cena 370zł
Harpi mi się nie wydaje by przewijak był mały bo 45/70 - mój nakładany na łóżeczko ma 45/70 a i wanienka 130cm to przecież duuuuzo - chyba ze ja źle rozumiem z tych podanych przez nich wymiarów
spacerowalam dzisaij z dziewczyna ktora kupila wozek ZOOPER
jej roczna coreczka do malych nie nalezy a nie byla jakaas tam ucisnieta... z tego co mowila 7kg czyli bardzo przystepnie... no i prowadzil sie niezle bo chwile przyszlo mi postac z 2 wozkami wiec skorzystalam z okazji i sie 'przejechalam' wlasnie zajrzalam na allegro... cena 600zl
jakbym miala kase to bym zainwestowala w parasolke ZOOPER SALSA
z tej parasolki co mam po Gabrysi niestety Krzysko sobie wychodzi... gora bo ma 3pkt pasy bezpieczenstwa wiec ogolnie przy nim sie juz nie sprawdzi... Gabrysia byla mega grzecznym dzieckiem i przez 1.5roku uzytkowania tego wozka nie przyszlo jej to do glowy nawet
buu nie widzi mi się taki Gdybym miałą kupować dziś spacerówkę to chciałabym połączenie graco z Dreamsem :D Ale z gracco tylko kółka bo są fajne duże podwójne
And a ja na spacery nie potrzebuje ale do auta by sie przydala jakas... obawiam sie tej co mamy ze Krzys kiedys na zakupach po prostu z bryki nam wylezie... moja kolezanka kupila taka bez rozkladanego oparcia na szybkie zakupy ale jakos nie do konca mam przekonanie
Ja nie patrzyłam na wózki pod względem auta bo takowego nie posiadam. Głównie patrzyłam na koła i amortyzację bo chodniki u mnie to masakra a centrum kostka brukowa na większe zakupy mamy 3kółkę bo tam jest pojemny kosz a na zakupy. Co do ucieczek z wózka to raz mi Ania wypadła jeszcze z głębokiego i zawisła na szelkach wiec miałam nauczkę i jak tylko dzieć robił się wiercipiętą nie ufałam pasom od wózka i dopinałam szelki
AniuM ja chciałam kupic obie zoopera ale model ciutke inny bo z raczkami dwiema i jak go zobaczylam na zywo to porazka.. jakis dziwny pognieciony materiał maja :P a ten salsa widuje go czasemu mnie fany jest ale kołka ma maciupkie chyba z 10 cm srednicy maja ;) jak do lalki :) ale fajny jest :)
Lady - bardzo fajna, chociaż chciałabym żeby była jeszcze poprzeczka między nóżkami! A pozatym ta cena jest powalajaca - to wolę zostać przy x-landerku. I jeszcze jaka jest jego wysokość??? - więsz mój M wysoki bardzo!
no mi najbardziej sie napis podoba "never seen a cute girl before" hehehe lubie bluzeczki z takimi napisami :) ja Gabrysi na urodziny kupilam bluzke VIP - Very Important Princess :)
Magg - widzę, że nasz dziewczynki będą latem biegać w takich samych ciuszkach. Oliwka dostała od cioci taki sam zestaw z TESCO - Cheerocki - krótkie spodenki i podobne bluzeczki!
Iwa w tym co dałam nie ma poprzeczki ale są pasy punktowe :)) jednak jest śliczniutki wizualnie i ciągle mnie kusi i nęci :)) - zastanawiam się nad sprzedażą x-landera
ooo Ja mam tyle tesco pod nosem a w żadnym nie byłam zobaczyć. Muszę kupić Julce kurteczkę przejściówkę bo jedna to za mało.... poza tym czas powystawiać na allegro te małe ciuszki!
ja tez sie nie moge przybrac do allegro... mam troche po Krzysiu i pare toreb po Gabrysi a jakos nie moge sie zmobilizowac do zorbienia fot powymierzania i opisania
Dzien Indora w lidlu jest wyprzedaz, są wystawiane kosze i tam jest wszystko patelnie, buty, ciuchy i ceny super, ostatnio mi patelnie kupiła taką typu wok, super jakosc za 1 złotówke