IWA a co jak Ci do tego czasu wyrośnie... u mnie Julka skacze bardzo mocno ze wzrostem i kupiłam jej niedawno dwie koszulki tzn 2 miesiące temu i okazuje się, że są na "styk"
Fajne rzeczy Iwa :) ja tez ostatnio obkupiłam sie latowo wiosennie :) kupiłam małemu spodenki i bluzeczke i fajny komplecik z kubusia puchatka ;) a pochwale sie zaraz a co mi tam ;)
Lady - wszystkie te rzeczy wzięłam sporo na wyrost, pani pozwoliła mi wymienić po przymierzeniu w domku, ale sprawdziłam i teraz są sporo za duże więc myśle, że za 2-3 miesiace będą OK!
szkoda bo ładnie wygląda i dość ciekawie na obrazku się prezentuje ( czasami jednak to co na fotkach w realu jest paskudne ) do tego możliwość złączenia tych rączek - super !
niestety moje dzieci na święta nic nie dostały tzn starsza tylko od mojej mamy a Julcia od nikogo! Ciężko nam zatem coś kupić jeśli na tę chwile mamy zaciśnięty pas! Może się to zmieni..
ale ten z bebe confortu też całkiem jak na takie wypady na zakupy jak Ja potrzebuje :)
Dane techniczne stelaża Waga (kg): 6,5 Wymiary wózka otwartego (w cm) SZxDLxW: 52 x 75 x 105 Wymiary wózka zamkniętego (w cm) SZxDLxW: 27 x 107 x 32 Średnica kółka przedniego(w mm): 150 Średnica kółka tylniego(w mm): 150 Pojemność koszyka (w litrach): 17
Dane techniczne siedziska Szerokość siedzenia (w cm): 33 Głębokość siedzenia (w cm): 22
Wózek Bebe Confort Viva 2008 453.00 zł 359.00 zł Wielofunkcyjny wózek spacerowy Dzięki super nowoczesnemu wyglądowi i sportowemu stylowi ten wózek spacerowy, którego oparcie można ustawić w kilku pozycjach, nie może zostać niedostrzeżony: aluminiowe rurki, aluminiowe wykończenie� Wyposażony w daszek i pelerynę przeciw deszczową - niczego mu nie brakuje i z pewnością każdemu się spodoba.
Małe korzyści, które robią różnicę · obszerny, zdejmowany daszek · peleryna przeciwdeszczowa, którą można założyć natychmiast po pojawieniu się pierwszych kropli deszczu · odchylane z łatwością oparcie · kosz na zakupy i rzeczy dziecka · antypoślizgowe wykończenie rączek · małe obrotowe kółka z przodu · duży kosz na zakupy i rzeczy dziecka
No to tak jak ja ... Hania jeżdzi jeszcze w głębokim wózku, ale przymierzyłam się raz do spacerówki i jest jak ogromna krowa:/ Fakt,ze wygodna- ale nie na wypady samochodowe. Tylko,ze ja nic nie moge znaleźć, co by mi odpowiadało
widziałam na zywo :) intensywny kolorek :) a co do pałaka to juz mowilam da sie dopupic praktycznie do kazdego wozka :) sa takie uniwersalne :) a ocieplacze no coz.. w wiekszosci to sa produkowane jako letnie wozki wiec po co latem ocieplacz??
ech- zwariowac mozna. Wydawałoby się ,że zakup spacerówki to banalna sprawa przy takim wyborze jaki teraz jest w sklepach... Okazuje się,że nic bardziej mylnego :(
Dobrze,że z głębokim nie miałam takich dylematów :)
Trzeba isc spac i tyle. Może coś wyprodukują w najblizszym czasie wartego uwagi :):):)