Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    oo- nie widziałam takiego Kfiatuszku :)

rzeczywiście ma pałąk, tylko ten .... jakby to powiedziec... ten kolor jest FUJ :tooth:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeApr 3rd 2008
     permalink
    wybrałam pierwszy lepszy ;) ale zielony tez jest ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja tez ide spac;) dziecie mi sie budzi :)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku a co to za marka wózka ?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no ale ty chcesz wozek glownie na zakupy z tego co rozumie to po co ci ochranaicz???

ja tez sie przyznam ze jeczydupa sie zrobilam co do spacerowki ale chwilowo nie ma szans ze wzgledu na nieszczesna kase :devil:... ta ktora mamy mnie dobija - 3pkt pasy to proscizna dla Krzysia i albo wylazi mi gora albo... jakims cudem sie wypina :( poza tym jedzie jak chce i ciezko z nia lazic... przy Gabie byla ok ale teraz to nie na moje nerwy... chcialabym cos takiego do 6kg wlasnie do samochodu czy jak tylko do sklepu po cos musze wyskoczyc bo brakuje np na obiad... no i tak mnie spacerowka nasza wkurza ze... telepie sie z bartatina nawet 2 razy dziennie..

kfiatuszku fajna ta bluzka ze SNOOPym... tez bym Krzysiowi taka kupila bo nazywam go snoopek :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga to widzę, że chcesz spacerówkę tak jak i Ja tylko na zakupu :)) mnie się ten tani z bebe confortu podoba ale brak poprzeczki!

no i chicco tez by uszło w tłumie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moja kolezanka dorwala w komisie ten bebeconfort praktycznie jak nowy za 230zl
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeApr 3rd 2008 zmieniony
     permalink
    Ja mam parasolkę z X-Landera nową była gratisem do wózka jak kupowałam, jeśli by ktoś chciał to chętnie sprzedam cena do uzgodnienia, ja nie zamierzam z niej korzystać a tylko miejsce zajmuje potem zrobię fotki i wstawię.
    Znalazłam foto na necie ,tak wygląda i dokładnie jest w kolorze czerwonym
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A ja się też pochwalę ostatnim zakupem oczywiście kolorystyka tradycyjna hihi ;p
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Izunia też się nad tym zastanawiałam, ale na razie mam dla młodego ciuchy więc jak już teraz się rozglądam to za letnimi kompletami
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoguś ja letnie mam - już wcześniej się zaopatrzyłam a to będzie na wiosnę i letnie wieczory - kupiłam rozmiar większy więc mam nadzieję, że starczy na dłużej ;D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oj ale Wam zazdroszczę tych zakupów u mnie największą bolączką są buciki dla Julci - nie mogę nigdzie dostać :(( a jak jej mam ubrać sukienkę bez obuwia!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Hogatko podaj koszt tej spacerówki!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia fajne te komplety...

ja wam powiem ze babie to trudno dogodzic... w sumie powinnam sie cieszyc ze wiekszosc rzeczy dla Krzysia dostaje i kupuje jedynie skarpetki rajstopy i buty ale.... czasami widze swietne rzeczy czy na allegro czy w ciucholandzie czy na przecenie i jakos moze kase bym i na nie wysuplala ale mysl ze Krzys ma pelna szafe ubran i nie ma szans ze je znosi od razu sprawia ze przestaje myslec o zakupach... wiadomo oszczednosc kasy niesamowita ale czasami chcialabym tez miec przyjemnosc kupowania... w sumie jak kupie cos dzieciakom sama raz na pare miesiecy to wszystko... z reguly Krzysko dostaje rzeczy od sis a Gabrysie obkupuje moja psiapsiola w 'ekskluzywnym' ciucholandzie :cool:
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Lady chciałam sprzedać za 100.
    Ania to masz dobrze.Ja też właśnie poszukuję bucików dla Huberta bo w tej mojej dziurze to jak już kiedyś pisałam nic nie ma same firmówki za takie cen że włosy stają na głowie
    --
  2.  permalink
    Aniu- chce spacerówke z ochraniaczem, bo może się zdarzyc,że bedę musiała jechac z hania sama pociągiem, albo dojechac do miejsca w którym bedę umówiona z Adamem. My czesto tak robimy- przejazd Jerozolimskimi do mnie do domu i powrót do centrum jest koszmarem wiec dojeżdzam do Adama pracy pociągiem.

Dzis obejżałam chyba wszystkie możliwe parasolki. Jestem zdegustowana :cry: Zalezy mi na tym,zeby oprócz pałąka była pionowa poprzeczka między nózkami- Hania jest spokojnym dzieckiem i nie widze potrzeby zapinania jej za kazdym razem w pasy- ale jak nie ma poprzeczki to mam wrażenie,że mi się wysunie :(

Ten zielony hauck, który pokazywałam wczesniej wygląda z daleka rewelacyjnie. dzis go jednak dorwałam w realu i... kiedy przyciśnie sie na siedzisko ręką czuc cały stelaz:devil:
    Jedyny wózek, który uszedł by "od biedy" kosztował 1500 zł, więc jak na samochodowa spacerówkę ciut drogawo:confused:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No tak aga ja też chciałabym tą poprzeczkę między nogami, no ale cóż nie można mieć wszystkiego!
    Chyba jednak zakupię Baby design ESPIRO CITY! Cała reszta w tej spacerówce bardzo mi się podoba - trudno trzeba będzie zapinać pasy.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga poprzeczka pionowa ? Ja do tej pory widziałam tylko poziome
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku widzialam te Snoopkowe rzeczy na allegro no i juz mi sie odechcialo snoopkowych zakupow :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga - wrzuc koniecznie fote tej spacerowki co ci sie podobala
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    AniuM na allegro drozej ;)jak kazde rzeczy z h&m ;)

a co do zapinania to ja zapinam Kacperka tylko w pasie i miedzy nozkami :) ma wieksza swobode poruszania sie :) nie jest jakims tam wiercikiem wiec mi nie wypadnie :) a co do pałaka to nie mogłabym bez ;) bezpieczniej sie czuje :) a i Kacperek lubi sobie przez nią pozwisac i popatrzec jak sie kołka krecą :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku no ja nie mam h&m u siebie... najblizszy to jakies 140km :devil:
    ja w tej spacerowce co mam nie mam palaka a i pasy 3punktowe no i niestety Krzys z tych pasow potrafi sie wyswobodzic i gora wylazi... nie lubi siedziec w tym wozku i tyle... Gabrysia nim jezdzila 1.5roku prawie a ten ancymon pare razy i juz mi pokazal co to znaczy dziecko na pokladzie :confused:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    lady Adze chodzi o taka poprzeczke :

d
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania jak coś potrzebujesz z H&M pisz to Ci kupię jak będę :)) koszt przesyłki przechodzi jednak na ciebie hi hi hi
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady dzieki za propozycje :)
    w sumie pierwszy tydzien czerwca spedzamy w gdansku to moze o jakies centrum handlowe wieczorowa pora dla relaxu zahaczymy :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    miałam być dzisiaj ale może jutro albo w sobotę wyląduję :) niedawno kupiłam bluzeczkę różową z biedronkami hi hi hi cała obsypana nimi - fajna nawet :))
  3.  permalink
    Aniu - ten, który mi się w miarę podobał to peg perego switch

as

lady- chodzi mi dokładnie o tą poprzeczkę, którą pokazała kfiatuszek. peg perego tez jej nie ma :/ Ma za to ten- ale jakoś nie mam przekoniania w 100 procentach :(

ds
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a jak z waga tego peg perego? wyglada na dosc lekki
  4.  permalink
    A skąd- 10 kg
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o zesz.... to tyle samo co moja bartatina (dzieki ci Boze ze mnie na kola piankowe natchneles!!!!)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeApr 4th 2008
     permalink
    aga a ten oglądałaś może przypadkiem ? Wózek Casualplay Citta
  5.  permalink
    strasznie mi sie podobaja wózki Casualplay-w Lesznie jednak nie do kupienia.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciasteczko Ja nigdy go na oczy nie widziałam nawet w sklepie :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja przyznam się, że też go nie widziałam ;D
  6.  permalink
    a ja widziałam na zywo ,jeździ pare w Lesznie ale nie takich jak Lady pokazywalas.fajnie wygladaja na zywo tylko kolory dominuja takie stonowane raczej i ciemne.

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja szukam linku do tych wózków i nie wiem dlaczego nie mogę znaleźć!
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ja mam wózek wielofunkcyjny i jak na razie nie zamierzam kupować nic innego
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    aga - ten drugi wózeczek który pokazałaś to solar - jest bardzo fajny, lekki i z tych bardziej zabudowanych, no i ma poprzeczkę pionową, ale niestety dla mnie za niski, a właściwie dla mojego M! Także musiałam zrezygnować!:sad:
    --
  7.  permalink
    skarbel ja tez taki mam a zmuszona jestem kupic duza spacerówke.Tak naprawde podoba mi sie spacerówka Mutsy ale mnie ni estac bo sam stelaz kosztuje UWAGA 1200zł Przegiecie jak dla mnie ale spacerówka fajna

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho moi znajomi mieli mutsy... wlasciwie 3 rodziny i ... sprzedawali jak dzieciaki mialy po 7-8 miesiecy... gondola na 3misiace starczyla a spacerowka jest nie dosc ze waska to ma plytkie siedzisko..
    zreszta przekonalas sie ze to co sie podoba nie do konca jest najlepsze :wink:

skarbel - a do samochodu czy na zakupy tez zostaniesz z tym wielofukcyjnym?? ja stwierdzilam ze jak mam kupic spacerowke nawet parasolke wazaca 8kg to mam to w nosie i jakos z 10kg bartatina dam sobie rade... a po sklepach tak malo jezdzimy ze przezyje z parasolka ktora mam... zacisne zeby i raz kiedys dam rade :)
  8.  permalink
    lady- nie widziałam na żywo tego wózka, który pokazałas ale b mi się podoba, więc postaram się go gdzieś dorwać.

Iwa - wiem, wiem,ze to coneco. On dośc fajnie wygląda i jest solidnie zrobiony. No i z tyłu ma pojedyncze, a nie podwójne kółka co dla mnie jest zaletą. Tylko ta waga :confused:
  9.  permalink
    Dziewczyny - w Lidlu bedą buty do nauki chodzenia:
    http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20080410.p.Buty_chodzenia

Jezeli któraś ma blisko to chyba warto zerknac- bo w ofercie wyglądają niekiespko.
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ania ja za bardzo nie mam gdzie jeździć z maluszkiem. jedną i drugą babcię mam dosłownie pod ręką. do sklepu spożywczego ( do którego ewentualnie jeżdzimy) mam 200 m. najdalej do kościoła ok 600m. jak na razie mam jeszcze opcję wózka głębokiego ale Hubert już siedzi więc muszę przełożyć na spacerówkę. jak do tej pory jestem z niego zadowolona, nie jest za ciężki i dosyć zwrotny.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeApr 4th 2008 zmieniony
     permalink
    http://www.dymex.com.pl/kolory-paski/7.jpg
    ,mój wózeczek - u mnie wszystko na zielono :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    aga no to złap gdzieś ten wózek bo i cena jest jeszcze do przyjęcia od biedy i ładnie z profilu wygląda ale rzeczywistość jaka będzie ciężko stwierdzić!
  10.  permalink
    a taki?
    Image Hosted by ImageShack.us

ja tyl;ko wam pokazuje bo ja parasolki nie szukam:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja dzisaij siedzac na skwerku widzialam kobitke z bliznietami w parasolce inglesiny - tak telepalo dziecmi po bruku ze az mi ich szkoda bylo... wozek tak terkotal ze mialam wrazenie ze sie rozleci

wozek taki jak ten
    ds
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 4th 2008 zmieniony
     permalink
    Ania mój M jest przeciwny bardzo takiej parasolce - uważa, że siedziska muszą być nie wygodne, bo dzieci zawsze takie ściśnięte bez ruchu siedzą - może ma i rację - mnie się nie podoba - widzisz są dni, że przekonałam już M do GRACO a następnego dnia on mi mówi "musimy to przemyśleć" wrrr ... :devil:
    Podaję jeszcze linka GRACO QUATTRO TOUR DUO IONIC
    Dziewczyny proszę o opinie - doradźcie mi :neutral:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ci nasi z osiedla pomykaja ta spacerowka od kilku miesiecy... troche trzeszczy ale to niestety z kazdym graco tak samo
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.