no ja mam nadzieje ze w gdansku zorbie napad na jakis deichmann i buty Krzysiowi nabede... w sumie najgorzej ze nie idzie kupic np jesiennych na wyrost bo bym od razu 2 pary kupila
IWA no dzięki za butki dla dziecka co chodzi to owszem mogę dać powyżej 100 ale za butki dla dziecka które siedzi to wg mnie drogo! Ja kupiłam w Auchanie za 14 złotych co prawda nie różowe i nie typowo dziewczęce ale ujdą w tłumie :)
lady - a z befado nic nie dobralas? Oni przeciez też maja super wzory... Mamy fajnie,ze nasz edzieciaki zaczna chodzic latem- mozna kupic im kilka par slicznych bucików w naprawdę dobrych cenach
no ja uwazam ze cena ok 20zl no max 30 jest ok dla dziecka siedzacego...
pierwsze buty kupie "lepsiejsze" i pewnie cos dorwe w deichamnie ale jak juz bedzie w maire stabilnie Krzysko chodzil to niestety tak jak przy Gabie rpzerzuce sie na skorzane ale bezfirmowe... zwlaszcza ze takie buty to gora na 2 miesiace...
A tak ogólnie to juz mnie wykonczył ten maraton sklepowy... całe szczescie na razie nie mam w planach zakupów, które muszę "pomacać" więc jak cos to allegro odwiędze z miła checią :)
do tego wczoraj przymiarki robiłam do takich botków bardziej letnich i jestem zła - Julcia ma wysokie podbicie :(( będzie ciężko mi coś dla niej kupić :((
aga też szukam w obuwniczych ale w moim mieście to mogę zapomnieć są tylko takie jak w CCC no chyba, że się w ładną pogodę wybiorę do katowic albo zabrza na miasto i może coś tam znajdę!
Pracowałam swego czasu w CCC i z dzieciaka mieli fajne wzory i może nie powinnam tego pisać, ale CCC robi buty na ilość nie jakość - dużo maja podkupionych producentów
no to u mnie nei ma ani ccc ani deichmana ale befado w kilku obuwniczych duzy wybor maja :)
Lady z wysokim podbiciem to u mnie i dzieci maja problem i ja... kupilam sobie fajne cichobiegi i w skelpie byly w miare ok ale po 2 spacerach stwierdzam ze mnie uciskaja :( to samo z Gabrysia... ostatnio chcialam jej kupic wiosenne to albo mocno kryte albo mocno wyciete bo w nic jej noga wlezc nie chciala