już to zrobiłam, buciki mi się podobają bardzo i kolorystycznie tak samo ale brakuje rozmiarówki - nie znoszę takich niedociągnięć na stronach firmowych
wreszcię się otworzyło- wyglądają rzeczywiście na b miękkie , jednak chyba takim dzieciakom jak nasze juz lepiej mierzytc buty.Nie wiem czy u Was jest Gemo- ale tam tez widzialam dużo fajnych , niespotykanych butków dla szkrabów
no proszę spoglądam w przeglądarce gdzie gemo i wyszło mi, że w silesi hmmm nawet nie wiem gdzie jest ulokowany nie kojarzę - na dniach się wybieram tam więc poszukać mi będzie dane!
dla mnie gemo to kicha ubraniowa- ale można wybrać coś z butów dla dzieci. O własnie- tam widziałam nawet buty fisher price- chyba pierwszy az w życiu :)
Lady- no u nas marketów na pęczki ... Chciaz na piechotę to tylko mogę iśc do tesco- reszta to juz samochodowe wyprawy.
aga wiem wiem gemo było u nas ale zlikwidowane. Pamiętam, że były tam ciekawe ciuszki ale ceny już mniej... ludzi wiecznie mało hmm ciekawa jestem gdzie jest obecnie ten sklep!
Lady uwazaj na ta numeracje miesiacami. Krzys ma super butki 9-12 miesiecy i za nic nie moglam mu nozki w nie wlozyc jak mial tych miesiecy 7. teraz ma jedne 12-18 i tez sie nie nadaja bo sis nie przewidziala ze on moze miec stope wysoka w podbiciu
świetny... jestem właśnie na etapie przygotowywania się do wyjścia i jadę do dwóch sklepów za wózkami się porozglądać a konkretnie za modelami jakie mnie interesują! z pewnością jednym będzie chicco i po drodze będzie H&M :)) fajne ciuszki tam widziałam ostatnio :))
ja zrobilam napad na ciucholand... co ciekawe wiekszosc rzeczy h&m i next maja jeszcze z metkami ale widzialm taaaaka piekna spodnice monsoon dla 3letniej dziewczynki ze normalnie och ach i w ogole :) gdyby ktos ze znajomych mial core w tym wieku to pewnie bym kupila :D na przyszla sobote juz sie z kuzynka na pilnowanie dzieci umawiam i sama wyjde pobuszowac za czyms dla siebie :)
Ja uzalezniłam się już od moich dwóch ciucholandów... No ale nie moge się im oprzeć, bo takie cudenka tam sprzedają...
Jak tam dziewczyny? Pooglądałyscie wózki? Macie cos upatrznego?
Odbyłysmy dzis próbną jazdę - jak to mói mój m- jaj nie urywa- ale źle nie jest :) Komfort prowadzenia zdecydowanie mniejszy niz bartatiny- ale szarpac też się nie musiałam. Jedzie się dośc płynnie, a Hani na nierównosciach nawet mocno nie telepało. Ogólne wrazenie dość pozytywne- ale wiadomo,ze konkretną ocenę bedzie mozna wystawić bryce za pół roku. Pokazę Wam to, co najbardziej podoba mi się w naszym wózku- czyli bardzo mocno naciągana buda. To oczywiście fota czysto poglądowa, bo u nas dziś ciepło było :)
Co do wyglądu to tez nie jest szczyt moich marzen- ale ujdzie :/
maclarena brałam pod uwage- ma swietne opinie, ale... to wózek który składa się z 2 rurek i szmatki. Wg mnie to wózki gdzies od 2 r,ż. Moze kupię taki za jakis czas, zeby miec no krótkie wypady lekka brykę.
dzisiaj facet w sklepie mi go zachwalał - nawet nie pamętam jaki konkretnie model. Był dość wysoki a IWA takiego szuka ale nie miał tej poprzeczki, która wg mnie w moim wypadku jest niezbędna.
Dzisiaj Julcia siedziała w chicco form me - wąski jak każdy chyba chicco w wersji parasolki. Ale jak go złapałam to miałam wrażenie, że on się zaraz rozpadnie - strasznie delikatny i okropnie taki jakby niedokręcony - następca c01 ale tamtego nie miałam okazji oglądać!
teraz właśnie na necie spoglądam na ABC DESIGNE AMIGO hmm w sklepie nie widziałam!
Cześć dziewczyny! Ja - tak jak mowiłam w sobotę zabrałam M na zakupki, a przy okazji pokazać mu wybrane 2 spacerówki i poprosiłam o opinię i dokonanie wybory - bo ja nie mogę się zdecydować. I wiecie co - w szoku byłam, bo mój M przystawił się do obu tych parasolek, wszystko obejrzał, porozkładam, poskładał, przymierzył Oliwkę i powiedział, że jemu obojętne. Oba wózki sa dosyć obszerne, więc Oliwka ma sporo miejsca, pozatym oba mają jakieś plucy i minusy, więc powiedział, że mogę wybrać sama - a mi własnie o to chodziło, żeby on wybrał! No więc dalej mam problem - dalej nie wiem który wybrać. Dwie rzeczy tylko zauważyłam, że ten ESPIRO CITY jest jednak odrobinę wyższy (plus dla M), a pozatym budka w DELTI FROG jest dosyć nisko, a moja Oliwka to duża dziewczynka, a o spuszczeniu jej to nie mam mowy chyba, że jak będzie spała, bo się strasznie denerwowała, jak to zrobiliśmy w sklepie! Wsumie w X-landerze nie ma takiej opuszczanej budy i jest OK to i teraz być nie musi. Kurcze tylko w tym ESPIRO CITY tak mi brakuje tej poprzeczki pionowej...?!!!! Reasumując, nadal nie mogę się zdecydować, a w sklepach poinformowano mnie, że oba te wózeczki to ostatnie sztuki, DELTI wprowadza nowe i będą droższe. Dalej nie wiem co robić!
IWA co do budki nisko opuszczanej to jak dla mnie rewelacyjna sprawa i dlatego mi na niej zależy. Pogada jak pogoda nie zawsze jest OK a dzięki niej jak wieje mogę dziecko zasłonić albo przed słońce lub gdy śpi!
Lady zgadza sie taka buda to super sprawa... ja to wykorzystuje w bartatinie... dla mnie 10kg na spacerowke to straszliwie duzo bo moja teraz tyle wazy i mowiaz szczerze chcioalabym cos takiego 5 gora 6kg ale wiadomo jedynie te nierozkladane sklepowe takie sa... pewnie jak sprzedam bartatine za rok to taka kupie na szybkie wypady... ciagle mam nadzieje ze Krzysko tak samo szybko jak Gabrysia zrezygnuje z jezdzenia w wozku...
co do maclarena to mialam okazje prowadzic go w warunkach miejskich jak i nad jeziorem... o ile po chodniku jakos sie turlal (ale bylo niewygodnie) o tyle nawet na twardej piaszczystej drodze nie dawal rady...