Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 6th 2008 zmieniony
     permalink
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeApr 6th 2008
     permalink
    Lady tak wygląda Baby Design Espiro City i jest bardzo fajnym wózeczkien na pierwszy rzut oka i wygląda na bardziej stabilny i mocniejszy niż FROG. I właśnie dlatego nie wiem który wybrać!?:sad::sad::sad::sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    jestem po sklepowych oględzinach wózków ... LOOLA odpada bo niestabilna i chwiejna, FROG odpada bo ciężko się zamykał i źle się mojemu M prowadził, jeszcze jakiś odpadł - nazwę jak znajdę i model napiszę...

będzie chicco ale nie for me ( kolorystyka świetna i tylko ona przechodzi o raz daszek i poprzeczka na rączkę tworząca całość ) ct 01 już prawie nie ma w sklepach będzie enjoy
  1.  permalink
    czyli Lady bedziesz miała wózek chicco enjoy? a jaki kolor? ja mam discovery:) no i bedzie stał i czekał na swoja kolej a juz sie nie moge doczekac kidy pojedziemy po x-landerka
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    wiecie co dziewczyny, miałam to wcześniej zasugerować, ale myślałam, że dyskusja się zaraz skończy, a tu jednak dalej się ciągnie
    Proponowałabym założyć osobny wątek do wózków, ilość komentarzy na ten temat jest nie do przebrnięcia :)) i uwadze osoby nie zainteresowanej wózkami, może umknąć coś ważnego na inny temat wplecione między wierszami.
    Może Damazy mógłby odciąć te kilkanaście już teraz pewnie stron i przerzucić do nowego wątku, a jeśli nie, to może i tak byście kontynuowały na osobnym wątku
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciasteczko a jaka różnica w enjoy od discovery???
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Aniu załóż wątek cd. wyprawki WóZKI
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzial wozkowy znajdziecie TUTAJ
  2.  permalink
    Enjoy to model wózka a discovery to nazwa koloru:) ja mam własnie taki o

Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeApr 7th 2008
     permalink
    Iwa te butki o które mi chodzi

--
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Myszorka ja też mam zamiar takie kupić ale to jeszcze :wink:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    myszorka - ja nie kupiłam Oliwci takich butków, wiem , że Lady chciała takie zakupić dla Julci, ale nie wiem czy je ma - zapytaj jej? Moja Oli raczkuje w skarpetkach i świetnie sobie radzi!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IWA nie kupiłam gdyż u mnie te buciki ściągają w samych małych rozmiarach więc odpuściłam sobie. Poza tym w H&M jest pełno botków dla Julci i dla chłopaków więc mam problem z głowy.

Chcę teraz sprzedać od Julci wiosenną kurteczkę kupioną w smyku... dałam za nią 79,9 dokładnie 20 marca i wczoraj ją wyprałam bo miała ubraną - rozmiar 92 - niestety dla Julci ciut za mała. Nie ukrywam, że chcę za nią 50 złotych! więc jeśli ktoś będzie zainteresowany prześlę fotki!

Będę kupowała tę samą ale większą rozmiarowo ok 104
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady ale Ci mała kobietka szybko rośnie :wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia no tak rośnie jak na drożdżach więc na dniach muszę wystawić kilka jej małych rzeczy :) szkoda mi ich bo są fajne ale cóż tak to bywa z dzieciakami :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dronko rozmiar 104 toż to przecież na przedszkolaka! To ile wzrostu ma Julcik?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    pielęgniarka zmierzyła na szybko 79 a mi wychodzi 85.... ale kupuję jej koszuleczki na 92 a kurteczki zawsze większe na około 98 a wczoraj na 104
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Lady to jakaś popitolona rozmiarówka chyba albo ja już nie wiem :/ Przecież moja Gabi nosi rozmiar 110 - ledwie co wyszła ze 104 i jak wzięłam kurtkę 104 to jest to wielkie! nie możliwe by Julcik była aż tak olbrzymia jak 3-4 letnie dziecko
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Lady - no w szoku jestem! Julcia wyglada na dużą dziewczynkę, ale nie myślałam że aż taka duża jest i tyle większa od Oliwki, która też jest dużą dziewczynką - waży 10.500 kg i na 77cm. Kupuję jej 80 86 rozmiar lub 9-12 m. Na lato wziełam 92 coby nie okazało się, że za 2 miesiace będa za małe!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    IWA Ja kupuję w smyku i tutaj większość ciuszków ma zaniżoną rozmiarówkę. W innych sklepach tak nie ma bo 86 jest już takie nieco większe :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ale 98 to minimum jakie musi mieć jeśli chodzi o kurteczkę :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    super rozwiązanie dla pociech co obgryzają łóżeczka

•  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    oo to coś dla Tosi a na wozki też takie jest ?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    na wózki nie widziałam :)
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    A ja mam kurtkę dla Mata na której jest rozmiar 112 a na dżinsowej pisze 24miesiące i obie są mu takie na teraz
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    dlatego Ja mówię co producent inaczej skrojone i inna rozmiarówka. Spotkałam się już z tym, że np 92 była duża a 98 mniejsza :devil: jakiś błąd popełniony przy naszywkach wrr
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Wasze pociechy śpią w piżamach z gołymi stopami czy w śpiochach bo właśnie mam dylemat co kupić...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magg - Krzysko spi w pajacach, dla mnie najwygodniejsze rozwiazanie zwlaszcza ze on sie rozkopuje
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czy ktoras z was 'naocznie' to spotkala w sklepie?

kubek na przysmaki i napoj

ds
  3.  permalink
    dziewczyny -sprzedaję czesc ubrań po Hanutku. Jeżeli któras z Was ma ochotę zobaczyć to zapraszam :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu taki wynalazek pierwszy raz widzę ale chyba przy moich Zbójach nie widzę jego zastosowania
    --
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    byłam dziś w Pepco, kupiłam Kamilowi sporo rzeczy, nie wiem jak w innych punktach, ale u mnie wystawili taki kosz z bluzkami chłopięcymi i obok z dziewczęcymi, bluzki bardzo fajne, bawełniane z nadrukiem, z długim rękawem, po 8 i 13zł - POLECAM
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas w pepco w koszach to tylko majteczki i body leza... z cen to pamietam ze pajace bawelniane dla dzieci do roku po 7.99 a body po 4.99 aha bluzeczki i dla chlopcow i dziewczynek w cenachj 9,99-14,99
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ciekawe te kubeczki ale osobiście nigdy nie widziałam...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeApr 7th 2008 zmieniony
     permalink
    a Ja kiedyś już o tym pisałam i raz jeszcze napiszę...
    Dla mam karmiących mleczkiem modyfikowanym polecam taki pojemniczek AVENT- u mnie jest on codziennie w użytku... Przydatny szczególnie wieczorkiem bo nie trzeba odmierzać porcji albo przy wypadach weekendowych :) wystarczy termos z ciepłą wodą i pojemniczek i buteleczka i wszystko gotowe

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w sumie to pewnie cos na zasadzie kubka niekapka z dodatkowa warstwa na przegryzke... nieglupi pomysl zwlaszcza na spacery...

a tak w ogole to chce dokupic cos takiego zeby sobie butelke z mineralna moc doczepic a nie co chwila pod wozkiem bede ladowac

fd
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania ładne to i pomysłowe możesz nazwę tego podesłać ???
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to jest po prostu UCHWYT NA NAPOJE :)
    pasuje do butelek z woda mineralna 500ml ale i butelek aventu :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania dziękuje :)) wózka jeszcze nie mam więc nie wiem jaki kolor ale przyda się! Na wątku o wózkach dałam też obrazki mocowań różnego typu nie wiem czy widziałaś ?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja mam takie cos w wozku :) w zestawie było :) a co ;) przydatna sprawa:)
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeApr 8th 2008
     permalink
    odnośnie rozmiarów:
    hubercikowi kupuję 86 i jest dosłownie na teraz, na lato chyba musze go zaopatrywać w 92 :shocked: strasznie szybko ostatnio rośnie i tylko odkładam za małe ciuszki i wynoszę na strych. strasznie mi skoda niektórych rzeczy bo dosłownie był ubrany 2 -3 razy :cry:
    o malutkich których nawet nie ubrał bo był za duży nie wspomnę
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Skarbel to co on je że tak szybko rośnie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    hmm też się sama zastanawiam :wink:
    problem jest z noszeniem bo kręgosłup mi wysiada :cry::cry: hubcio ma ponad 9 kilo!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skarbel mysle ze 92 na wakacje to moze i za maly byc... mysle ze raczej na 98 sie nastawiaj zwlaszcza ze lepiej jak rzeczy letnie sa luzniejsze
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania uprzedziłaś mnie :wink:
    Ja właśnie kupuję 2 rozmiary do przodu - przecież ciepło może być nawet do połowy września :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja tez na lato rozmiar na 18miesiecy lub 92 biore...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    no to Ja jak dwa rozmiary do przodu to niektóre nawet 104 :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no bo z Julki to kawal baby jest...
    w sumie z Hubercika tez - on 5miesieczny taki jak blizniacy i Krzysko 2 razy starsi :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania no właśnie ;p
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania bo ona już na starcie miała dużą wagę :) więc teraz trzyma się w swoich normach. Odchudzać jej nie będę w tym celu aby w mniejsze ciuchy adekwatne do wieku wchodziła :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.