Lady tak wygląda Baby Design Espiro City i jest bardzo fajnym wózeczkien na pierwszy rzut oka i wygląda na bardziej stabilny i mocniejszy niż FROG. I właśnie dlatego nie wiem który wybrać!?
jestem po sklepowych oględzinach wózków ... LOOLA odpada bo niestabilna i chwiejna, FROG odpada bo ciężko się zamykał i źle się mojemu M prowadził, jeszcze jakiś odpadł - nazwę jak znajdę i model napiszę...
będzie chicco ale nie for me ( kolorystyka świetna i tylko ona przechodzi o raz daszek i poprzeczka na rączkę tworząca całość ) ct 01 już prawie nie ma w sklepach będzie enjoy
czyli Lady bedziesz miała wózek chicco enjoy? a jaki kolor? ja mam discovery:) no i bedzie stał i czekał na swoja kolej a juz sie nie moge doczekac kidy pojedziemy po x-landerka
wiecie co dziewczyny, miałam to wcześniej zasugerować, ale myślałam, że dyskusja się zaraz skończy, a tu jednak dalej się ciągnie Proponowałabym założyć osobny wątek do wózków, ilość komentarzy na ten temat jest nie do przebrnięcia :)) i uwadze osoby nie zainteresowanej wózkami, może umknąć coś ważnego na inny temat wplecione między wierszami. Może Damazy mógłby odciąć te kilkanaście już teraz pewnie stron i przerzucić do nowego wątku, a jeśli nie, to może i tak byście kontynuowały na osobnym wątku
myszorka - ja nie kupiłam Oliwci takich butków, wiem , że Lady chciała takie zakupić dla Julci, ale nie wiem czy je ma - zapytaj jej? Moja Oli raczkuje w skarpetkach i świetnie sobie radzi!
IWA nie kupiłam gdyż u mnie te buciki ściągają w samych małych rozmiarach więc odpuściłam sobie. Poza tym w H&M jest pełno botków dla Julci i dla chłopaków więc mam problem z głowy.
Chcę teraz sprzedać od Julci wiosenną kurteczkę kupioną w smyku... dałam za nią 79,9 dokładnie 20 marca i wczoraj ją wyprałam bo miała ubraną - rozmiar 92 - niestety dla Julci ciut za mała. Nie ukrywam, że chcę za nią 50 złotych! więc jeśli ktoś będzie zainteresowany prześlę fotki!
Będę kupowała tę samą ale większą rozmiarowo ok 104
Izunia no tak rośnie jak na drożdżach więc na dniach muszę wystawić kilka jej małych rzeczy :) szkoda mi ich bo są fajne ale cóż tak to bywa z dzieciakami :)
Lady to jakaś popitolona rozmiarówka chyba albo ja już nie wiem :/ Przecież moja Gabi nosi rozmiar 110 - ledwie co wyszła ze 104 i jak wzięłam kurtkę 104 to jest to wielkie! nie możliwe by Julcik była aż tak olbrzymia jak 3-4 letnie dziecko
Lady - no w szoku jestem! Julcia wyglada na dużą dziewczynkę, ale nie myślałam że aż taka duża jest i tyle większa od Oliwki, która też jest dużą dziewczynką - waży 10.500 kg i na 77cm. Kupuję jej 80 86 rozmiar lub 9-12 m. Na lato wziełam 92 coby nie okazało się, że za 2 miesiace będa za małe!
dlatego Ja mówię co producent inaczej skrojone i inna rozmiarówka. Spotkałam się już z tym, że np 92 była duża a 98 mniejsza jakiś błąd popełniony przy naszywkach wrr
byłam dziś w Pepco, kupiłam Kamilowi sporo rzeczy, nie wiem jak w innych punktach, ale u mnie wystawili taki kosz z bluzkami chłopięcymi i obok z dziewczęcymi, bluzki bardzo fajne, bawełniane z nadrukiem, z długim rękawem, po 8 i 13zł - POLECAM
u nas w pepco w koszach to tylko majteczki i body leza... z cen to pamietam ze pajace bawelniane dla dzieci do roku po 7.99 a body po 4.99 aha bluzeczki i dla chlopcow i dziewczynek w cenachj 9,99-14,99
a Ja kiedyś już o tym pisałam i raz jeszcze napiszę... Dla mam karmiących mleczkiem modyfikowanym polecam taki pojemniczek AVENT- u mnie jest on codziennie w użytku... Przydatny szczególnie wieczorkiem bo nie trzeba odmierzać porcji albo przy wypadach weekendowych :) wystarczy termos z ciepłą wodą i pojemniczek i buteleczka i wszystko gotowe
Ania dziękuje :)) wózka jeszcze nie mam więc nie wiem jaki kolor ale przyda się! Na wątku o wózkach dałam też obrazki mocowań różnego typu nie wiem czy widziałaś ?
odnośnie rozmiarów: hubercikowi kupuję 86 i jest dosłownie na teraz, na lato chyba musze go zaopatrywać w 92 strasznie szybko ostatnio rośnie i tylko odkładam za małe ciuszki i wynoszę na strych. strasznie mi skoda niektórych rzeczy bo dosłownie był ubrany 2 -3 razy o malutkich których nawet nie ubrał bo był za duży nie wspomnę
Ania bo ona już na starcie miała dużą wagę :) więc teraz trzyma się w swoich normach. Odchudzać jej nie będę w tym celu aby w mniejsze ciuchy adekwatne do wieku wchodziła :)