DRONA czyś Ty oszalała - o jakim odchudzaniu ty piszesz Wiemy, że Julka się duża urodziła - mnie tylko drażni ta piekielna rozbieżność w rozmiarówce różnych producentów
Izunia niestety rozmiarowka jest powalona i dla dzieci i dla doroslych... Krzys ma ubranka od 80 do 98cm a Gabrysia za to od 116 do 134 i wszystkie te rzeczy sa na teraz..
Magg no my w pajacyku lub w bluzeczce i pół śpiochach - moje też się odkopują Lady to wiela father bulnął za te łachy hihihi Przeca wiem, żeś żartowała
Moja nie miałczy - tylko sobie siada i kładzie na nózki dalej śpiąc. Dopiero jak do niej przyjde to ja kładę, a w nocy to sama później sie na boczek przechyli to jest OK. Muszę jej następnym razem zrobić zdjęcie jak ona usypia. Mało tego na spacerze babci tez usypia na przednim paląku - barierce!
Weronika śpi w pajacyku pod spód body. U mnie jeszcze jest chłodno w nocy bo około 16-17st więc wolę ją cieplej ubrać tym bardziej że się rozkopuje mocno
skarbel ja nie wiem czy dobrze pamietam ale małe dzieci chyba nie powinny spac pod pierzem..tak ktos mi powiedział,ja tez mam wielką poduche od tesciowej z pierza ale zostawie ja na nastepna zime mój spi w pajacach albo w spiochach ale musze wstawac go nakrywac bo sie rozkopuje a tam gdzie spimy nie jest az tak bardzo ciepło zeby mógłspac odkryty
Ciasteczko a moze kup mu taki specjalny workowaty spiwor do spania? u nas sie sprawdzal przy Gabrysi i wiem ze niekore dziewczyny z forum tez sobie chwala
Izunia ja tez kupilam puzzle. mialam opakowanie od sis takich grubych miesistych ale tego typu sa bardzo drogie wiec dokupilam 2 opakowania zwyklych (po 14zl) i jak robie cos w kuchni to ukladam Krzysiowi na ziemi zeby siedzial na nich a nie na betonie. jestem zadowolona ale z reguly jak koncze gotowac to zostaje tylko ten puzzel na ktorym mlody siedzial :D
Ja też sie zastanawiam nad takimi puzlami bo maty skoro do tej pory nie miałam to szkoda teraz kupować, bo lada moment zacznie młody zwiedzać dom a o takich puzlach wiele pozytywnych opini słyszałam. Mój śpi w body i spiochach bo wtedy się nie rozkopuje ale jak tylko ma same body to wiecznie rozkopany, nie wiem skąd taka zależność.
Ciacho, Kamil śpi w śpiworku, super sprawa, szczególnie jak go biorę na karmienie to wiem, że nie marznie po drodze i wygodniej, no i w czasie karmienia pod naszą kołdrą mu za gorąco, a bawić się z kocykiem mi się nie chce.
Izunia tak mam ale Julcia schodzi z nich i tak drepta po podłodze :) jednak fajne są bo nie muszę rozkładać kocyka a można z nich też pudełko zrobić... Izunia mam te grube i kupiłam w smyku za 44,9. Mają różnorodną strukturę, wykończenie obrzeży, i lustereczko w jednym z puzli.